Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Sedapnya Jilat Dua-Dua,"- Anonymous Bongkar, PA Ustaz Ebit Liew Didakwa Seorang Pedo?

21-7-2021 12:52 PM|Oleh: Saiful| Komen: 653

Tak habis lagi, lepas pembongkaran seorang rakyat Malaysia tinggal di Semenanjung Gaza, Muhammad Nadir Al-Nuri Kamamrulzamantentang kemelut misi kemanusiaan Ustaz Ebit Liew ke Gaza, tersebar pula satu cerita lagi mengenai pembantu peribadinya.

Dikenali sebagai Arief Farhan, seorang netizen tanpa nama membuat pendedahan melalui Twitter.

Foto: IG

Dakwanya Arief adalah seorang pedo!

"Exposing arief farhan, pa uel," tulisnya.

Baca di sini:


Foto: Twitter

Tak pasti sejauh mana kebenarannya, tapi yang pasti segala teh sudah tertumpah.

Berat tuduhan sebegini. Diharap agar ada penjelasanlah nanti ya? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
4
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
6
2
1
Komen: 653
Komen

Previous : "Tahun Ini Balik Raya Korban Lembu Atau Korban Mak Bapak?" - Jasmin Hamid

Next       : Layla Sania Setaraf Yuna, Wajah Terpampang Di Times Square, New York!

Komen Terbaru

Quote Asdira 24-9-2021 01:13 PM
dua_chzy replied at 21-7-2021 12:57 PM
To forumer yang bersangka baik kat cikgu umo 29 yang nikah anak murid di Serawak tu,

inilah. Inil ...

Klu baca kat fb, ramai puji kapel tu..konon suwit..
apak dia la suwit..tgk pun geli..

Lain-lain Komen

Quote dua_chzy 21-7-2021 12:57 PM
To forumer yang bersangka baik kat cikgu umo 29 yang nikah anak murid di Serawak tu,

inilah. Inilah pemikiran cikgu2 jantan tipikal yang tengok anak murid dengan nafsu.

So, takyah bersangka baik sangat la ya. If anak2 pompuan korang lawa2 comei2, pesan; 1) jangan menggeletis. 2) if cikgu cakap lucah2 ja soh anak jerit marah cikgu tu tunjuk tak suka supaya dia stop mengacau (kalau lapor kat atasan, jadik target kang anak kamu tu. Kakak tahu dek). 3. jangan termakan budi cikgu jantan, takut tergadai body.

Btw ni PA bangsat yang gebang beli Ducati pakai cash tu ka?

Quote lavendernovella 21-7-2021 01:00 PM
@sarah82 oi..  meh ler topup kepek lagi ..
Quote ellejo 21-7-2021 01:00 PM
allah sayang ya tentuan
Quote haruslah 21-7-2021 01:03 PM
2thn lepas dia pa sspe?
Dah insoffff kot
Quote cicicumel 21-7-2021 01:03 PM
dua_chzy replied at 21-7-2021 12:57 PM
To forumer yang bersangka baik kat cikgu umo 29 yang nikah anak murid di Serawak tu,

inilah. Inil ...

Ye la tu mjt igs bkn main flex
Quote dua_chzy 21-7-2021 01:05 PM
cicicumel replied at 21-7-2021 01:03 PM
Ye la tu mjt igs bkn main flex


Dah sampai masa aib dia tersebar. Cash. Justice for Caprice. Uuu, rhyme.
Quote sarah82 21-7-2021 01:07 PM
lavendernovella replied at 21-7-2021 01:00 PM
@sarah82 oi..  meh ler topup kepek lagi ..

Muahahhahaaha.. Mujur iols dah siap masak.. Tinggal belum mandi.. Lepas zohor boleh membawang ni.. Muahahahaha
Quote misuke 21-7-2021 01:10 PM
dua_chzy replied at 21-7-2021 12:57 PM
To forumer yang bersangka baik kat cikgu umo 29 yang nikah anak murid di Serawak tu,

inilah. Inil ...

Whattt..more tea spills ni...woowww..beli ducati cash??? Homai homai homai
Quote misuke 21-7-2021 01:11 PM
Netizen ni bila kena bab dewa, segala yg hitam pun di spin jd putih..so saddd
Quote dua_chzy 21-7-2021 01:13 PM
CiliPadiSedap replied at 21-7-2021 01:08 PM
Kan dia org kantoi lori xmasuk gaza tu bawa anak patung je. Haha

Haaa?!!! Yang ni ai belum baca. Gillllaarkkkk!!!
Quote dua_chzy 21-7-2021 01:14 PM
misuke replied at 21-7-2021 01:10 PM
Whattt..more tea spills ni...woowww..beli ducati cash??? Homai homai homai

Ni ai baca kat thread dewasayur di CI.
Quote haruslah 21-7-2021 01:16 PM
dua_chzy replied at 21-7-2021 12:57 PM
To forumer yang bersangka baik kat cikgu umo 29 yang nikah anak murid di Serawak tu,

inilah. Inil ...

Dikatakan sebegitu la beli ducati panigale 170k...mula igt 130k
Harga sebijik rumah
Baru motor dah 170k

No wonder audi r8 pun ade org mampu
Quote woven11 21-7-2021 01:18 PM
Takutnya hidup zaman skrg ni. Satu satu perkara terbongkar di hujung jari je.
Quote dua_chzy 21-7-2021 01:24 PM
CiliPadiSedap replied at 21-7-2021 01:18 PM
Cuba baca thread nadir yg forumer buka, forumer komen lori xberjaya masuk

Sebab tu nadhir sur ...

Bodoh betul. Selayaknya dikecam 1 tanahair.
Quote teletubis 21-7-2021 01:29 PM
Kot kos masuk gaza ditaja geng kayangan.. Maybe tu yg x kisah walau berbayar
Quote otai_g 21-7-2021 01:36 PM
Alamak mn 1 btl ni. Mula2 aku sokong caprice. Lps tgk pa ebl buat live aku support ebl plk. Now?

Isk pening la. Da la br bc berita ketua balai polis pesta liar dlm balai polis kat kajang. Nak srh polis siasat, polis pun da x leh caya skrg ni.
Quote nakkomenjugak 21-7-2021 01:36 PM
makan dadih sambil meratib cashhhhh kat si ephebo ni
Quote Shinichikudo 21-7-2021 01:36 PM
Yess!! Sexual predator memang layak diaibkan!! Ayuhhh expose lagi si jahat2 ni semua
Quote biggirlduncry 21-7-2021 01:37 PM
dua_chzy replied at 21-7-2021 12:57 PM
To forumer yang bersangka baik kat cikgu umo 29 yang nikah anak murid di Serawak tu,

inilah. Inil ...

one of kwn baik BG... (ni cerita lama la, lama sangat-sangat)

dia agak famous kat sekolah rendah sebab pandai..
so ramai cecikgu sayang...
cecikgu sekolah pagi semua anggap mcm anak, gosok2 kepala, pegang bahu..
ustaz sekolah agama petang pun buat yg sama... so dia fikir, same as cecikgu skolah pagi..anggap mcm anak
tapi sebenarnya tidak...... ustaz tu cuba buat lebih dari tu...

same thing berlaku di kalangan pakcik2 nya
sorang pakcik ni rapat dgn dia, manjakan dia... duk atas riba
dia fikir semua orang sama....
tapi sebenarnya tidak... sorang lagi pakcik tu binatang bertopengkan manusia
mengajar mengaji semata nak ambik kesempatan...


BG tak sanggup nak tulis apa yg berlaku.... faham2 saja la

dia cuma 9 tahun ya waktu tu

kesan dia kat kawan BG sampai skarang ya... dia jadi confused dengan kebaikan orang,
sebab dia ada pengalaman buruk ni
dia trauma, masih dihantui nightmare ya...

bukan semua orang faham... BG pun tak mampu nak tulis details2 kesan kat dia


please korang, yg mana ada nak, jagalah amanah Allah baik2..
perhatikan anak korang...
alert any perubahan

Lihat semua komen(653)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top