Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Penarik Sebelum Tidur, Syatilla Melvin Tayang Koleksi Baju Tidur Seksi Untuk Suami

11-6-2021 10:52 AM|Oleh: Saiful| Komen: 253

Syatilla Melvin ada berkongsi tips rumah tangga bahagia.

Dalam video yang dimuat naik di Intagram, isteri Syaheizy Sam ini menayang beberapa koleksi baju tidurnya yang seksi.


Foto: IG

Kata Tilla, setiap isteri digalakkan mempunyai baju tidur begini untuk menarik suami setiap kali sebelum tidur.

???Tips. Isteri make sure ada BAJU MENARIK utk suami, xperlu banyak janji adaaa.




???Kadang kita rasa benda tu terlalu simple utk difikirkan, tp teramatlah besar impact kalau kita buat! Percayalah,??? tulisnya di Instagram.


Tambahnya lagi, ???Yg kaki makan jamu tu xpayah cakap lah, kompom dh prepare lama dah."

Di ruangan komen ramai yang bersetuju dengan Tilla termasuk rakan-rakan artis.




Antaranya Rozita Che Wan dan Ramona Zamzam.


So, korang ikutlah nasihat penjual jamu ni UNTUK suami lebih sayang. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
1
0
Komen: 251
Komen

Previous : Dikatakan Hilang Selepas Ke Gaza, Caprice WhatsApp Ustaz Ebit Lew

Next       : Nama Neelofa Mewangi Sumbang 15 Katil Untuk Pesakit Covid-19

Komen Terbaru

Quote Olumis 31-7-2021 02:59 AM
Geli bila terimejin dia pakai utk sem

Lain-lain Komen

Quote isbritneybich 11-6-2021 10:56 AM
boleh la teruskan dengan tutorial teknik2 berjimak pulak. onlyfans kan ada
Quote Buritan 11-6-2021 10:57 AM
Baju seksi aku murah murah jahh.. sepende koyak.. baju dlm koyak.. freee jahhh..
Quote LadyCarefree 11-6-2021 11:01 AM
Seems desperate la dia ni
Quote aemon 11-6-2021 11:03 AM
gelinya.tak malu ke tunjuk mcm tu?org dah terbayang bdn ko dah nok.
Quote dudaberhias 11-6-2021 11:04 AM
ziziqqq... tu pun nak bagitahu...
mentang2 jual produk berjimak sampai katil runtuh...

kalau laki kau dan kau tu rupa herlok takpe jugak...
ni masing2 rupa so so je lepastu muka cepat tua..

yang jantan macam ikan keli... yang betina macam ikan cencaru....
Quote Tinot7 11-6-2021 11:05 AM
Erotic jazz touch tu amender?
Quote harkktuih 11-6-2021 11:06 AM
desperate nau pompuan ni..semua benda nak tunjuk, nak share..takut nnt ujung2 kena cerai plak..
Quote monreyes 11-6-2021 11:07 AM
dia rasa orang x tau ke kewujudan barang2 sebegitu...
Quote purplelilac 11-6-2021 11:07 AM
Aku yg freehair ni pon malu tgk kau tunjuk2 baju seksi utk laki kau tu lps tu nnt laki2 duk dm benda kotor kat kau jgn plak kau buat report polis. Pdhal diri sendiri mengundang!
Quote shailyvelera 11-6-2021 11:11 AM
dudaberhias replied at 11-6-2021 11:04 AM
ziziqqq... tu pun nak bagitahu...
mentang2 jual produk berjimak sampai katil runtuh...

hahaha.....adoiiiii!!! tak pernah tak kelakar la komen kak duda ni..fitammmmmm
Quote sofinamini 11-6-2021 11:11 AM
najisnya marketing dia nie yihh . tak malu keeeee .
Quote makadek 11-6-2021 11:12 AM
Tk semua laki tertarik dgn lingerie
Quote akubest 11-6-2021 11:13 AM
dah kenapa nak kena tayang baju seksi segala bagai
laki kepam ko dah tebantut napsu tengok ko mcm mana?

cuba cek ntah2 ada diabetis.
Quote cik_ingeniare 11-6-2021 11:14 AM
Malunyaaaa wey pos gini untuk tayangan umum
Quote cik_ingeniare 11-6-2021 11:15 AM
Malunyaaaa wey pos gini untuk tayangan umum
Quote MatDeghem 11-6-2021 11:16 AM
kata business makeup timbang kilo nya laku keras sampai dah level jutawan adik buradik.
Tak cukup jutawan nak jadi billionare ke sampai jual ubat jimak

Yang si hero terakhir malaya....asik berjimak  sampai macam lorry pecah  

Quote bulalof 11-6-2021 11:20 AM
ohhh...memang benda2 yg melibatkan aib dan maruah boleh tayang2 utk kebanggan diri & pengikut eh?
Quote mawarkhayalan99 11-6-2021 11:21 AM
takde la sexy sgt baju ko nyahhhh balik2 pattern sama jahhh iols tengok
Quote Raline 11-6-2021 11:22 AM
perrghhhh gangguan seksual ni

Lihat semua komen(253)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top