Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Nampak Ada Yang Tersembul- Gambar Shah Iskandar Undang Komen Nakal

25-5-2021 01:27 PM|Oleh: Saiful| Komen: 47

Gambar yang dimuat naik Sah Iskandar di Instagram baru-baru ini nampaknya mengundang komen nakal dari netizen.


Foto: IG
Pelakon ini memuat naik gambarnya berposing, lengkap berpakaian sukan.



Di kapsyen, Shah berseloroh memuat naik gambar tersebut untuk 'test market onlyfans' katanya.

Amboi Onlyfans ya. Yang tahu je tahu. Hanya yang bayar langganan sahaja boleh lihat gambar-gamabr dari individu kegemaran mereka.


Bagi yang mempunyai mata yang tajam, ada sesuatu yang 'timbul' dalam gambar tersebut. 

Mungkin itulah yang dimaksudkan oleh Shah Iskandar sebagai test market OnlyFans.



Malaslah nak cakap banyak, jadi ada yang tergoda ke tu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 47
Komen

Previous : Wardina Selar Vaksin Lambat Dan Bandingkan Kecekapan Australia Tanganinya

Next       : Lebih 30 Tahun Berlakon, Bell Ngasri Baru Jadi Pilihan Pertama Pengarah

Komen Terbaru

Quote Hazifahrun1906 28-5-2021 09:57 PM
Huhu aku sorg je ke x fhm

Lain-lain Komen

Quote Normabaru 25-5-2021 01:38 PM
Haha lawak gk mamat ni.. Terhibur kaka
Quote ReginaGeorge 25-5-2021 01:39 PM
Teciknya..... Kaki dia
Quote missHaidiD 25-5-2021 01:45 PM
Jadik jntan pun susah nk jaga aurat kan..
Ok done kecam
Quote Gianna111 25-5-2021 01:50 PM
dia ni dulu kan ada kes dengan kakak anzalna..tiber je aku.
Quote kakakgarang 25-5-2021 02:32 PM
ok lepas tu apa ?
Quote Themilo 25-5-2021 03:01 PM
harap-harap ada akaun onlyfans ..
Quote tokchik 25-5-2021 03:08 PM
Tak da lh besar mana
Quote innocent_me 25-5-2021 03:11 PM
oh dah kawin rupanya, manis muka bini dia.
masalahnya dia ni pakai longgar pun nampak tersembul. dah mmg body gitu gamaknya..takkan nk jerut bg nampak kecik, mati adiknya nanti.
Quote Zirara99 25-5-2021 03:15 PM
ReginaGeorge replied at 25-5-2021 01:39 PM
Teciknya..... Kaki dia

That’s why don’t skip leg days haha
Quote irvene 25-5-2021 03:20 PM
missHaidiD replied at 25-5-2021 01:45 PM
Jadik jntan pun susah nk jaga aurat kan..
Ok done kecam

jangan sisthorr. nanti ada yg sibuk cakap kita sibuk jadi malaikat catit kiri kanan. nak komen pun tak boleh. dia kecam tak pe, org kecam tak volehhh.
Quote gideoncross 25-5-2021 04:35 PM
Alah, dick je pun.
Quote awanysss 25-5-2021 05:04 PM
missHaidiD replied at 25-5-2021 01:45 PM
Jadik jntan pun susah nk jaga aurat kan..
Ok done kecam

kan.. okay iols nak cerita asal usul iols tak kenan org tak tutup aurat ni..iols pernah nmpk satu perempuan naik motor accident kat simpang (mati rasanya)
free hair rambut karat, pastu pakai baju ketat dan sendat, kiranya masa dia accident tu, aurat dia terdedah sgt2..
pastu org nak tolong coverkan pun takut kalau salah sentuh makin teruk keadaan dia, so dia dibiarkan mcm tu..
semua org lalu nampk.. kesian sgt..

sejak tu iols stop pakai baju2 pendek ni semua sbb takut terselak incase jd apa2..

sama jugak yg laki, padahal senang sgt aurat dorang. tp tetap nak pakai seluar sekecik2 nya..
so far org2 sekeliling iols termasuk kawan2 lelaki iols dr sekolah sampai la skrg, semuanya faham pasal ni..
harap dijauhkan la..
Quote kucim 25-5-2021 05:07 PM
Huhuuuuuu we want more gitu
Quote buapakperut 25-5-2021 05:48 PM
jogging pakai camtu selesa ke
Quote Cece1234 25-5-2021 05:51 PM
Gianna111 replied at 25-5-2021 01:50 PM
dia ni dulu kan ada kes dengan kakak anzalna..tiber je aku.

Dia friendzone kakak anzalna kan time tu..
Quote sleepandream 25-5-2021 07:27 PM
lambatnye kurex masuk forum ni....
Quote missHaidiD 25-5-2021 07:45 PM
irvene replied at 25-5-2021 03:20 PM
jangan sisthorr. nanti ada yg sibuk cakap kita sibuk jadi malaikat catit kiri kanan. nak komen pun ...

Iols kalau perempuan iols tak kisah ssgt sb ada laki nya utk ditegur. Yg jntan aurat 2 3 jengkal nk jaga pun susah pesal. Layak la dia ni dikecam berjemaah cuolsss.
Quote missHaidiD 25-5-2021 07:46 PM
Penampakan itu utk menaikkn nama yg sendu sesendunya ke ke.
Koserrrr la.  Kecit je pong
Quote Tinot7 25-5-2021 08:02 PM
Sblm2 tu mmg nampak ke?

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top