Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Untunglah, Baru 21 Tahun Masya Masyitah Beli Rumah Lagi

19-5-2021 06:29 AM|Oleh: Cari-Azza| Komen: 61





Ada yang masih belum mengenali penyanyi, Masya Masyitah? Ini kerana penyanyi yang berusia 21 tahun ini ternyata bijak mencatur aset apabila membeli rumah keduanya dalam masa beberapa tahun sahaja.

Perkongsian itu dimuatkan di laman Instagramnya dengan gambar latar belakang adalah rumah dua tingkat yang dimilikinya. Terdahulu, Masya pernah berkongsi membeli kondominium berharga RM300,000 dua tahun lalu.


Foto : Ig

Mengucapkan syukur di atas rezekinya, para pengikutnya turut tumpang gembira dengan kejayaan luar biasanya.

Foto : IG

Foto : Ig

Tahniah Masya yang tidak mensia-siakan pendapatan dari hasil karya seninya. Artis lain patut mencontohinya kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 61
Komen

Previous : Cik B Langgar Wanita Hamil, Terduduk Datuk Seri Vida Dibuatnya!

Next       : Tanya Neelofa Apa Dosanya Yang Saya Dendam Sampai Mati? - Diva AA

Komen Terbaru

Quote cikmi 21-5-2021 11:47 AM

oooo
dh eja marsha..igtkn marsha af...

Lain-lain Komen

Quote airmineral 19-5-2021 06:32 AM
sape dia ni{:freak
Quote wirazam 19-5-2021 06:48 AM
Penyanyi mmg senang buat duit...to anak2 Muda yg Ada bakat menyanyi..boleh gilap lagi bakat tu ye
Quote fadz84 19-5-2021 07:43 AM
airmineral replied at 19-5-2021 06:32 AM
sape dia ni{:freak

Penyanyi yg muncul dari program Ceria Pop Star.
Quote nuryakmal 19-5-2021 07:44 AM
Ok je. Bagusla beli rumah. Semoga beli cash.
Kalau amik loan tak bayar instalment plk.
Quote Imkhai 19-5-2021 07:46 AM
Edited by Imkhai at 19-5-2021 07:48 AM

dia ni ada menang pertandingan dr luar negara kn?,mcm dia menang hadiah wang ringgit dlm pertandingan tu,dia ni x berapa nk popular tp masyukkk rezeki wang ringgit kot
Quote Dodod 19-5-2021 07:51 AM
yg raya baru ni kena kompaun kan sbb balik raya.. pernah nmpk yt channel dia tp xtau sapa.. rupanya ex ceria popstar.. mmg muda sgt la.. apa pun bagus la beli rumah drpd kereta2 besar
Quote missHaidiD 19-5-2021 07:56 AM
Tak tau knp aku tak pernah kenan kt bdk marsya ni
Takde aura kot.
Ni pun sejenis lapo perhatian bila sibuk post pasal dpt rentas negeri.saman tu berapa sgt kalau kena byr berbanding popularity 1 msia kenal dia walau sendu
Quote merrissa 19-5-2021 08:00 AM
bestnya...aku nak beli rumah murah pon xmampu cash
Quote intan244 19-5-2021 08:06 AM
comel sgt, suara sedap, matured. jeles. idola
Quote Normabaru 19-5-2021 08:17 AM
Dia ni xpyh la pki tudung klu pki pon dh mcm ikat rambut.tuhan laknat. Sama je
Quote Normabaru 19-5-2021 08:18 AM
Dr segi rupa n bakat dia ni sepadan dgn asad muntah tu. Mcm adik beradik. Hehehe
Quote laksmanabentan 19-5-2021 08:19 AM
Imkhai replied at 19-5-2021 07:46 AM
dia ni ada menang pertandingan dr luar negara kn?,mcm dia menang hadiah wang ringgit dlm pertandinga ...

haah menang... Yippi Star Quest 2020 last October
dapat hadiah cash RM160 ribu camtu...


2019 - menang Artis Paling Berpotensi di Asia Music Awards di Shenzen
kalau ada cash pun mungkin sikit aja la kot...

2019 - dia beli Kondo kat Cheras
2021 - beli landed house.
Quote AbukRokok 19-5-2021 08:29 AM
rezeki org cantik/ hensem
yg xde rupa jangan jeles
Quote NataliaLuiz 19-5-2021 08:42 AM
Bagus la beli rumah, aset dari beli kereta..
Quote umbut 19-5-2021 08:50 AM
Ni dah habis cute lah ye... Acah2 elsa suka hati konlah dik nak beli rumah brp pun... Jgn hujung2 stress cam janna nak bayar rumah juta2
Quote Lengkong 19-5-2021 08:57 AM
Bestnya banyak duit dapat beli rumah


Quote areyam 19-5-2021 09:01 AM
tak popular camni pun bleh byk duit kaya raya... apetah lagi artis2 yang popular siang malam ada show dan selalu kuar TV....
Quote Iimaukasturi 19-5-2021 09:17 AM
areyam replied at 19-5-2021 09:01 AM
tak popular camni pun bleh byk duit kaya raya... apetah lagi artis2 yang popular siang malam ada sho ...

Dulu zaman universiti, penah la jemput faizal tahir.. Persembahan 30 minit jew.. Katanya universiti bayar dia 30k
Quote elnor_81 19-5-2021 09:19 AM
Jap..mmg jd penyanyi kaya ek..rse dia ni cm.sendu je...klo yg jenis.byk.job tu,paham la gak. Dia ni byk job gak.ke?

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top