Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Tular lagi! Video Neelofa sambut raya bersama keluarga dikala PKP 3.0?

17-5-2021 09:14 PM| Komen: 637



Nampaknya sekali lagi nama keluarga Neelofa menjadi bualan hangat apabila tular satu rakaman video memaparkan mereka dipercayai berhari raya bersama-sama pada 1 Syawal lalu.

Memetik Gempak.com, video yang dikongsikan oleh pengguna Twitter pada asalnya dikongsikan oleh kakak Neelofa, Noor Nabila di Instagramnya dengan kapsyen "1 Syawal yang penuh mulia".


Dalam video itu memaparkan aksi bermaaf-maafan di antara ahli keluarga dan adik beradik Neelofa.

Bagaimanapun, video tersebut telah dipadam namun sempat dirakam oleh netizen.

Hingga kini tidak dapat dipastikan punca kenapa video tersebut dipadam namun ia telah menimbulkan pelbagai persoalan dikalangan netizen mengenai video itu tentang adakah mereka sekeluarga tinggal dirumah yang sama? 

Ini kena tunggu empunya badan beri penjelasan.




Mengulas mengenai punca berlakunya pelanggaran SOP yang kian menjadi-jadi di negara kita serta budaya "double standard", seorang pengguna Facebook bernama Mufarwa Farid, dipercayai seorang peguam tampil berkongsi pandangan.



Memang tepat dan padu pandangan Mufarwa Farid, apa pula pandangan anda?




Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
2
Komen: 637
Komen

Previous : Cik B Langgar Wanita Hamil, Terduduk Datuk Seri Vida Dibuatnya!

Next       : Fida Ibrahim Seronok Raya Tahun Ini Ada Suami Di Sisi

Komen Terbaru

Quote apedehal 20-5-2021 02:56 PM
Fly_over replied at 19-5-2021 12:11 AM
istiqomah betul chuols tak bergosip sbulan ramadan..

Hahha..tenkiu chuols..syukur bjaya istiqomah

Lain-lain Komen

Quote helicornia 17-5-2021 09:24 PM
nabila up vid nk menjawab persoalan netizen mana laki dia.sekali bocor rahsia depa berkumpul raya ramai2. patut le raya ni senyap je tk share apa2 ye nabila, takut kantoi.last2 kantoi jugak
Quote iluma 17-5-2021 09:25 PM
pojaan loli ngan jennie wat hal lagi.tangkap je la bosan.kes nilai tak habis2 siasat lagi.dtg plak yg baru..dasar lapar perhatian!!!
Quote my_irina 17-5-2021 09:26 PM
Silap langkah sista!!!!
Quote Normabaru 17-5-2021 09:28 PM
Bila la nak settle kes bodoh2 dooh ni
Quote prizadane 17-5-2021 09:28 PM
Alah, kertas siasatan ke Nilai 3 pun masih belum settle. Takde nya Jah kisah langgar SOP dah ni. Such a bad influencer
Quote dudaberhias 17-5-2021 09:29 PM
Memang deorang nak tunjuk langgar SOP la tu kalau tidak takkan la nak upload jugak walaupun sekejap.
Bisnes terjejas kot, kan pekerja asing pun tak boleh import masuk. Soooo either way Plan B gittew, kena sentiasa up benda yang akan jadi kontroversi.

Tapi sorry lah Jah, orang sibuk dengan palestin sekarang ni. you are cancelled.
Quote Mulotkoyak 17-5-2021 09:31 PM
Woiiiii aku nak balikkkk kamponggg laaa woiiiii... Kerajaan bangggaaaannggg betol... Retis hanjingggg...mmg aku doakan korgggg ni semua mati xde katil kat hospital...
Quote R2D2 17-5-2021 09:33 PM
lepas langgar
kononnya play victim
minta maaf
delete video, gambar etc
byr denda etc
next time ulang lagi dan lagi

terjadi pd semua golongan
Quote Dodod 17-5-2021 09:35 PM
Edited by Dodod at 17-5-2021 09:36 PM

yelah, baru td tgk video athisha.. hmmm.. saradinna yg bacakan doa.. terang2 jgk sara tu stay rumah lain sbb pernah tgk video house tour dia kt cenel rb.. haih.. plus athisha siap mention duit raya utk nenek dorg.. mmg lepas welding tu nenek dorg stay umah mamatini kot ye..
Quote TomyamPuteh 17-5-2021 09:37 PM
Klau la aku ada power, nk je aku sumpah 1 famili lopak jd musang pulut.
Quote Cik_jantung 17-5-2021 09:37 PM
Bangsat sebangsatnya... Ni klu masih ada rakyat malaysia yg back up fam gila glmer ni langgar sop..korang la yg sama bodoh sama bangsat..x reti bahasa. Dan korang x dpt satu sen pun dr dorang bangsat
Quote kuzaime 17-5-2021 09:38 PM
M.E.L.U.A.T takat denda cash x patut dah kat puak2 ni. Selayaknya penjara aje.
Quote Fly_over 17-5-2021 09:39 PM
Edited by Fly_over at 17-5-2021 09:41 PM

euwwww

gelinya piyu cium bahu mak mentua
Quote makneng 17-5-2021 09:39 PM
Org hilang dah dijumpai..cukurrrrr
Quote silampumeja 17-5-2021 09:40 PM
Satu je perkataan untuk diorang. PENAT!

Tak habis habislah wei... Rakyat dahlah penat
Quote cikgojesss 17-5-2021 09:42 PM
“satu family perangainya celaka supo babi..” -netizen

iols cuma quote hencapan netizen y paling tepat untuk keluarga celaka ini. selayaknyalah..
Quote arifah_72 17-5-2021 09:42 PM
Pepatah norma baru " Terlajak post, delete pun x berguna lagi"
Quote imanjannah 17-5-2021 09:42 PM
bohhsaaannn
Quote kaseh80 17-5-2021 09:43 PM
Family kobis up kat social media nak
Tunjuk satu famili ni KEBAL TAK KALIS UNDANG UNDANG agaknya ??????????????????????????????????

Lihat semua komen(637)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top