Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Sharifah Rose Promosi Drama Pertama, Netizen Tak Kasi Can Hentam Kaw-kaw

16-5-2021 03:04 PM|Oleh: Cari-Azza | Komen: 155







Instafamous yang kini bergelar pelakon, Sharifah Rose telah memuat naik sedutan drama bersiri pertamanya di Twitter. Kegembiraannya jelas dengan kapsyen penantian sekian lama kini berakhir namun disambut dengan pelbagai reaksi daripada netizen.

Bagi pengikutnya, mereka tidak sabar untuk menonton bintang kegemaran mereka beraksi. Bagaimanapun, lebih ramai yang menjadikannya bahan jenaka, siapakah yang menunggu drama klise sebegini?


Foto : IG

Netizen menyatakan bagaimana drama yang mempunyai tema cinta cringe sentiasa mendapat tempat di kaca televisyen? Sudah tiada cerita lain kah yang menarik untuk ditayangkan?

Selain itu, mungkin masih ramai lagi yang terbawa-bawa antara perang dingin berbalas kenyataan antara Izara Aisyah - Sharifah Rose dan netizen di Twitter satu ketika dahulu.


Foto :Twitter

Foto : IG

Bagaimanapun, ada juga netizen yang meminta agar pelakon baharu ini diberikan peluang memandangkan ianya adalah drama pertama lakonannya. Jangan lah terlalu kejam, okey?

Foto :IG

Apa pun, kita nantikan bagaimana sambutan drama bersiri ini. Baru episod pertama kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
1
Komen: 155
Komen

Previous : Cik B Langgar Wanita Hamil, Terduduk Datuk Seri Vida Dibuatnya!

Next       : Finas Tak Lulus Projek Filem Kenegaraan- U-Wei Dakwa Ahmad Idham Tak Profesional

Komen Terbaru

Quote mesmerize 1-6-2021 02:31 PM
ok aje ai suka tengok dia kat tv .. muka dia tak typical penyet malay style.. macam hindustan sikit tapi banyak influence melayu ..

Lain-lain Komen

Quote adeqbun 16-5-2021 03:07 PM
Sasha abedul tu bertiang lg berbakat..baik die je jd heroin wlupon mule biase2 sgt
Quote uori 16-5-2021 03:07 PM
takde yang masuk komen lagi ke?
Quote akuchenta 16-5-2021 03:11 PM
Tajuk pun
Quote nini_azmi 16-5-2021 03:24 PM
Ermm cam boring je dia ni. Kata instafamous tp tik tok n even temubual dgn pengacara nivea tu pun nmpk boring sgt dia ni. Communication fail!!
Quote Kancilkering 16-5-2021 03:26 PM
not bad le....x dek over cam sweet ke...cool macam eka farhana tu...shasa bedol tu lame gle....bagi character  macam mana...expresi muka sama je....
baru satu episode...lek dlu....ada reza sepet tu yahoooo....
Quote cmf_premierleag 16-5-2021 03:32 PM
mesti stok2 drama bangang ni
kowserrrr nk tgk
baik tgk Single Terlalu Lama
Quote barto 16-5-2021 03:35 PM
Ok je dia berlakon...yg perli dia haritu lg la kayu...
Quote totokreturn. 16-5-2021 03:39 PM
dia ni ke kontrobersi yang buka tudung kat siam tu, gambar dia viral tu kan

amboii, make up nampak cantik sungguh

gambar yang viral kat siam tak pakai tudung tu yang tak pakai make up sgt tu nampak mcm anak aci india sebelah rumah kawan aku kat brickfield
Quote cahaya_almas 16-5-2021 03:39 PM
Dia ni sape sbnrnya....
Quote love_warrior 16-5-2021 03:45 PM
Baca explaination director drama ni, pihak tv station yg bg nama heroin drama ni... Mmg base on popularity and number of followers...
Quote love_warrior 16-5-2021 03:46 PM
cahaya_almas replied at 16-5-2021 07:39 AM
Dia ni sape sbnrnya....

Ex gf ank Dato K
Quote cahaya_almas 16-5-2021 03:50 PM
love_warrior replied at 16-5-2021 03:46 PM
Ex gf ank Dato K

Ooo...tiba2 leh jd pelakon ya...herooin tk kenal...hero pun i kursng minat..sbb muka garang..jd tkleh nak follow mana .i tertungu2 episod akhir citee mika...si khai bahar tu berlakon tp tkde lah bila i tunggu2...
Quote Bumbu 16-5-2021 03:51 PM
Masih ada lg ke tgok drama melayu
Quote cicicumel 16-5-2021 03:56 PM
tertengok smlm.. i rasa lakonan dia ok jer..for a beginner..x la kayu sangat..
tapi cuma nak komen...dia tak cantik sangat pon..kulit pon gelap..gigi x lawa..muka mmg basic habis...kategori muka melayu pure classic.
Quote one_aiman 16-5-2021 03:56 PM
kadang pelik taste orang kita ni..yg elok je berlakon dikatanya kayu..yg bertahun2 kayu dikatanya elok
Quote rain2169 16-5-2021 03:56 PM
rasanya memang tak laaa nak tengok citer ni....
sorry ye....
Quote cikkilata 16-5-2021 04:04 PM
Tgk lakonan dia x natural pun.. ada kayu sana sini.. supposedly kalau dh tau 1st time berlakon, jgn la terus jd heroin.. kalau letak dia supporter role ok la kot.. sbb bila tgk byk sgt mimik muka or lenggok badan yg x natural ni, mmg boleh turn off la nk lyn citer...
Quote love_warrior 16-5-2021 04:11 PM
cikkilata replied at 16-5-2021 08:04 AM
Tgk lakonan dia x natural pun.. ada kayu sana sini.. supposedly kalau dh tau 1st time berlakon, jgn  ...

Ni 2nd time berlakon, sblom ni pembantu dlm drama Khaibahar jd hero..
Quote anilanil 16-5-2021 04:13 PM
Korang kasi la chance dia berlakon. Ke prefer pelakon pelakor jadi lead?

Lihat semua komen(155)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top