Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Cincau, Kayangan Paling Sombong,"- Ramai Meluat Tengok Aksi Mesra Neelofa Dan Suami

14-5-2021 11:33 AM|Oleh: Saiful| Komen: 395

Nama Neelofa memang hangat menjadi bualan.

Sejak kahwin, ada sahaja kontroversi yang melanda dirinya. Bermula dengan majlis pernikahan yang melanggar SOP, bulan madu di Langkawi sehinggalah beli karpet RM10  ribu di Nilai.

Foto: IG

Ramai nampaknya yang menyampah dan menyifatakan selebriti ini sebagai orang 'kayangan' yang sesuka hati sahaja melanggar undang-undang.

Sempena raya, macam pasangan yang lain juga, Neelofa ada memuat naik gambarnya bercium dengan suami.



Bila jengah di ruangan komen, penuh pula komen netizen yang kurang senang dengan gambar tersebut.

Kata mereka, imej muslimah seperti itu sepatutnya tak perlulah nak tayang bermesra dengan suami lebih-lebih.

Ramai yang menyampah dan meluat.


Bukan itu sahaja ramai masih mengungkit kisah Neelofa ke Langkawi dan Nila semasa PKP.

Malah ramai juga yang memberi peringatan supaya Neelofa duduk diam sahaja di rumah.



Apa pun pendapat masing-masing. Yang menyampah akan terus mencari salah.

Yang memuja akan terus menyanjungi pasangan ini. Begitulah. Anda yang mana satu? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
3
0
1
Komen: 395
Komen

Previous : Cik B Langgar Wanita Hamil, Terduduk Datuk Seri Vida Dibuatnya!

Next       : Dah 6 Tahun Wan Sharmila Tak Beraya- Malam Raya Tutup Telefon Sampai Kawan Buat Laporan Polis

Komen Terbaru

Quote gideoncross 29-5-2021 08:58 PM
kucim replied at 25-5-2021 01:36 PM
Niqob la mcm mana pun..acah2 islamik nak tarik hati lelaki..yg mengangkang pun ada..aku x percaya  ...

Tu lh hakikatnya sbgai mnusia biasa, krdil & sntiasa brdosa.

Lain-lain Komen

Quote Orix 14-5-2021 11:36 AM
Mekjura tersenyum sinis
Quote uori 14-5-2021 11:37 AM
awal lagi ke nak komen nih?
Quote gekkou 14-5-2021 11:39 AM
tak de ke yang komen perangai menyondol bila mana laki tegak bak batang pokok
Quote Tinot7 14-5-2021 11:47 AM
Mana gambar kissing scene ni?


Sempena raya, macam pasangan yang lain juga, Neelofa ada memuat naik gambarnya bercium dengan suami.
Quote dudaberhias 14-5-2021 11:52 AM
Iols nak komen pasal baju je...
Tu ke baju raya keluaran theyols jual?

Bagi kaka so so je designnya...

Cantik lagi orang buta jahit....
Baik hantar jahit baju raya dekat orang buta.

Sekian komen bernas dari Personaliti forum cari
Quote wirazam 14-5-2021 11:56 AM
Kasi can lar...diaorg baru kawin Kan...
Quote skymania 14-5-2021 11:58 AM
Serious laki die imej pakistan selebet..
Quote jo_je 14-5-2021 11:59 AM
baru kahwin. biasalah kan manje2..

tapi semacam tak sesuai plak. lopa kan berniqap suami plak ustaz..

dok rapat2 gitu tak rasa malu ke??? walau dah kahwin..

Quote chinchan78 14-5-2021 12:02 PM
Overnya lopak..  jijik
Quote blackpaper 14-5-2021 12:04 PM
tau la muka laki tu mcm bangla.... tak kna la manjang pakai mcm bangla...bosan nya tengok.... nak muntah pun ye...buruk la burukkkkkk
Quote bawaku_terbang 14-5-2021 12:04 PM
ntah2 fiena othman tu dak loli
Quote MissyMolly 14-5-2021 12:08 PM
Edited by MissyMolly at 14-5-2021 12:10 PM

Weh nape cincau? Baca komen merata cincau2.. apa salah jelly grass?

Quote kuzaime 14-5-2021 12:11 PM
X kesah lah ambik gmbar bergesel ke laga2 dahi hidung pipi ke @ comolot sekalipun, simpan sendiri aje x boleh ke? Nak jugak tayang biar lobenaksss nmpak depa lah konon paling sweet..Jijikss
Quote MontanaHannah 14-5-2021 12:12 PM
Selepas dia menginternational kan diri hanya dapat stok Pakistan masam  sebagai laki


Yang sebenarnya ,rata-rata lelaki Melayu tidak berkenan dengan neelofa ni ,dia hampir xde boyfriend .


semacam xsedar diri ,mmg susah sikit lelaki Melayu nak kan ko...


mcm xpijak tanah gaya xsedar diri neelofa ni


Haris tu stok cikai  ,jantan kayap biawak  cacat kaki capik saja

yelahhh nak tunggu yg international  penatlah juga nak tunggu ...rembat Haris....

Haris pula mcm xbagi kerjasama dalam aksi aksi mesra...sepatutnya Haris yg  gomol gondol dia tp ini sebaliknya pula

kahkahkahkahkahkahkahkah...

itulah berkahwin dgn budak kolej xhabis belajar  ...padan muka ko
Quote LoveSungmin 14-5-2021 12:13 PM
geli betul kerja nak menggesel je 24 jam
Quote Normabaru 14-5-2021 12:15 PM
Sian jah.. Raya pon xmcm raya..kapet xdpt nk menayang.. Baju pon dh mcm ninja.. Xde shape.. Nk lawa2 pon xnmpk. Hehehe
Quote TODS 14-5-2021 12:17 PM
Dah limit comment kat post sondol raya tu....kena kecam teruk agaknyer hehe
Quote Shinichikudo 14-5-2021 12:22 PM
Asal pakai kopiah macam yahudi? Jarang aku tengok pak ustad pakai kopiah camtu
Quote caca_eric 14-5-2021 12:32 PM
gigihnya acik2 komen kat ig retis

eh sepol? sejak bila jah ni jd kayangan?

Lihat semua komen(395)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top