Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Rita Rudaini Kongsi Gambar Bekas Suami, Itu Pun Salah Ke?

14-4-2021 12:05 PM|Oleh: Saiful| Komen: 146

Semua pun tahu Rita Rudaini menjanda sejak bercerai dengan bekas suaminya, Aidil Zafuan Abdul Razak.

Namun banyak juga isu dan kontroversi yang melanda Rita dan hubungan dengan Aidil tak pernah aman.

Bagaimanapun kalau dilihat Rita tak ajar pun anak-anaknya membenci bapa mereka.


Foto: IG

Buktinya baru-baru ini, Rita ada berkongsi di Intagram, menyatakan anaknya diberi tugasan oleh guru untuk membuat carta keluarga atau family tree.

Mungkin janggal namun Rita professional dengan meletakkan gambar Aidil di dalam carta tersebut.

???Family tree lagi??? Mommy sebenarnya nak print pic Hyun Bin ganti tempat daddy.. Tapi mommy takut ticer adik pengsan pulak,??? tulisnya sebagai kapsyen.



Di ruangan komen, ada reaksi bercampur baur dan kebanyakannya negatif.

Walaupun ramai yang sebak melihat anak-anak membesar tanpa kehadiran bapa, namun ramai juga yang mengecam.





Ramai yang meminta agar Rita move on dan jangan ungkit lagi kisah lama.

Jadi persoalannya di sini Salah ke Rita tampal gambar muka Aidil tu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 146
Komen

Previous : Bukan Sombong - Datuk Awie Sorok Anak Ada Sebab

Next       : Puji Cantik, Sajat Muncul Di Ruangan Komen IG Safiey Illiyas

Komen Terbaru

Quote QueenCaramel 17-4-2021 08:21 AM
Dok merempan anak xde kasih syg ayah la ape la..die sndri pon x kesian kt anak2..si nora-fasha tu lg hebat jgk kesah depa..tp hubungan anak dgn bapak dorang jaga..mengalah demi anak..ni bapak budak nk jmpe mcm2 rules plk..x kesian kt anak tu rindukan bapak..

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 14-4-2021 12:07 PM
Dia pun nak juga thread kat forum
Quote minime88 14-4-2021 12:09 PM
tak salah coz mmg projek sekolah n mmg bapak budak tu. yg salah apahal terhegeh kena masuk dlm social media. mmg nampak ah sengaja nak kasi org triggered. tak faham dgn celebrity msia ni.ada yg mcm takde class langsung, post merepek. be professional n peopke will respect you more.
Quote Scheherazade 14-4-2021 12:10 PM
Mehh
Quote KIM.K 14-4-2021 12:14 PM
Amboi syaitonnya ridrud..
Quote GegarVaganja 14-4-2021 12:17 PM
Tak salah pasal family tree tu.
Dah memang anak2 ko hasil beromen dengan ex laki.
Yg salahnya, gigih upload kenapa.
Simpan untuk diri sendiri dengan anak ko dah la.

Quote Addrianna 14-4-2021 12:17 PM
Aduhai dia ni.tak ada siapa pelik pun budak2 sekolah memang buat family tree macam ni tapi yang peliknya kau up dekat socmed saja kan mengundang? attention seeker betul dia ni.bila orang kecam sentap padahal diri sendiri undang kecaman tu

Move on lah rita oiii.memang lah aidil tu good looking jugak dan baik rugi lepas kan tapi korang dh tak ada jodoh cuba buat macam kak lina pom2 dulu2 pun macam ni meroyan ditinggal laki tapi lama2 dia let go move on redha sekarang tengok lah dapat laki much better nak beranak lgi.kalau kau ikut macam tu siapa tahu kau jumpa lagi yang lebih baik.done kata baik2
Quote edoraixora 14-4-2021 12:17 PM
xde keje lain engkau ni ye....keje nk provoke orang jer
bila orang membalas, acah2 victim bukan ko yg mula
Quote depresio 14-4-2021 12:37 PM
Biar jela dia nak upload

Mmg satu kebenaran pon..
Apa jadi pon tu bapak dorg

Kenyataan yg pahit ditelan
Quote Kurex 14-4-2021 12:40 PM
Bosannya..........
Quote MelahJanda 14-4-2021 12:41 PM
kan ada adik beradik belah ayah? tak buh sekali ka
Quote Miawlover 14-4-2021 12:43 PM
Dh NM family tree ank dia. Mmg la kena ltk pic bpk kandung..takkan nk letak pic buluh betung plak. Yg Komen negatif sekolah tak abis ke?
Quote SweetRehan 14-4-2021 12:47 PM
Apapun...hensem aidil dlm gambar family tree tu....hehe
Quote VirusDetected 14-4-2021 12:47 PM
Quote September14 14-4-2021 12:51 PM
Nampk mcm dia rindu kt aidil tu
Quote eira2310 14-4-2021 12:53 PM
pandai dia pilih gmbr aidil
Quote aemon 14-4-2021 12:55 PM
nak wat macam mana..kadang apa yg kita nak tu tak dapat..Allah bagi apa yang perlu bukan apa yg kita hendak
Quote cmf_premierleag 14-4-2021 12:56 PM
kalo aku jd zarema, aku x kisah pun kalo garita ni nak menyalak psl ex-somi dia
sbb hakikatnya,edel tetappppp tido kat rumah zarema stp masa.
takdenye edel nk pi tido umah sana
Quote ladyzens 14-4-2021 12:58 PM
ko igt hyun bin nak kalau letak gmbar ko kat family tree...
yihhh
Quote haryatie 14-4-2021 12:59 PM
sah2 mmg ank dgn ex
da kenapa pulak netizen kecam
dia upload dlm IG dia, bukan pinjam IG netizen
da knapa pulak g skodeng, kalau x suka..x faham aku
pastu kecam..

Lihat semua komen(146)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top