Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Fuh Kaya! Nadzmi Adhwa Hadiah Alphard, Ardell Aryana Balas Bagi Mercedes

14-4-2021 11:53 AM|Oleh: Saiful| Komen: 132

Foto: IG

Sebelum ini Nadzmi Adhwa hadiahkan Alphard pada isterinya, Ardel Aryana sempena ulang tahun kelahiran.

Kali ini giliran si isteri pula balas hadiah suami dengan memberi hadian Merceden Benz C300 kepada Nadzmi.



Nadmi berkongsi saat bahagia tersebut di Intagram dengan kapsyen, ???Selamat hari bahagia @ardellaryana. Kalau tiap-tiap hari birthday kau seronok juga kan. Hari-hari aku dapat hadiah."

???Dari kawan dulu sampai sekarang kau tak pernah gagal beri kejutan sampai terkentut-kentut aku tadi."



Di ruangan komen ramai yang mengucapkan tahniah dan mendoakan kebahagiaan pasangan ini.

pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 1 September 2019 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan Arwa Malaikha Urwa yang kini berusia 10 bulan. 



Fuh, kaya sungguh eh berbalas-balas hadiah kereta. Untunglah! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 132
Komen

Previous : Bukan Sombong - Datuk Awie Sorok Anak Ada Sebab

Next       : Rita Rudaini Kongsi Gambar Bekas Suami, Itu Pun Salah Ke?

Komen Terbaru

Quote Ninjanunu 17-5-2021 01:18 PM
Xleh tgk 2 org nih.

Lain-lain Komen

Quote lavendernovella 14-4-2021 12:14 PM
Maserati  ?
Quote Plain-tif 14-4-2021 12:14 PM
Korang ni beli kereta macam beli ayam gunting
Quote hareeeesah 14-4-2021 12:22 PM
Plain-tif: Korang ni beli kereta macam beli ayam gunting


Ayam gunting pun mahal. Macam beli pisang goreng kot.. business apa dorang ni kaya betul
Quote jalfa 14-4-2021 12:25 PM
Kayanya artis malàysià...balas balas hadiah besday ngann keta ko..retis internesyenal gini gugak ke..
Quote ~boolean 14-4-2021 12:32 PM
kalau show off retis malaya memang nomor satu...

tang muka semua klaim nak jadi korea...

tang show off tak nak pulak tiru korea....hadek2 bts kpop yang sah2 kaya raya tu ada tayang harta kat IG? Takde hokey...wartawan yang gigih korek...
Quote Addrianna 14-4-2021 12:33 PM
Aku tak tahu apa bisnis mereka bisnis tudung kn?kaya betul tu sampai berbalas2 hadiah.artis lain yang job tak henti jadi duta produk sna sini ada bisnis kencang aman saja hidup macam marhein.harap2 kereta tu tak hilang ditelan masa
Quote missycutie 14-4-2021 12:33 PM
apa lagi keje diorang ye selain berlakon? byk btul duit
Quote Masukkeluar 14-4-2021 12:36 PM
Edited by Masukkeluar at 14-4-2021 12:40 PM

kenapa korg pelik?? ni semua pakai duit company la..mmg la senang tukar beli kereta. diorg bisnes kain baju dgn tudung. mostly artis semua mcm ni..cuma nk beli ke tak nak je kereta. lol.

aeril wawa pn lebih kurg ni jgk. asyik btukar  kereta. semua pkai duit company utk reduce tax la ni.
Quote q@2a 14-4-2021 12:38 PM
Edited by q@2a at 14-4-2021 12:40 PM
hareeeesah replied at 14-4-2021 12:22 PM
Ayam gunting pun mahal. Macam beli pisang goreng kot.. business apa dorang ni kaya betul


Nak beli pisang goreng pn rs mcm mhl... 3keping rm1 beli pisang blk goreng sendiri
Quote caprut 14-4-2021 12:40 PM
~boolean replied at 14-4-2021 12:32 PM
kalau show off retis malaya memang nomor satu...

tang muka semua klaim nak jadi korea...

Da miskin tua nanti potong line org lain utk dapatkan rumah ppr. Penjilat artis pon ckp bgosla bela artis kesian dorg masa muda
Quote cheergirlz 14-4-2021 12:40 PM
bkn kaleng2....
Quote Kittyjim 14-4-2021 12:41 PM
Psgn ni mmg obses sgt dgn kete eh
Asyik bgi kete je, pastu duk nangis apoooo
Quote Kurex 14-4-2021 12:45 PM
Sampahnya level repot kebanggaan supermod sangkak jizklongklong
Quote Masukkeluar 14-4-2021 12:51 PM
lagi satu biasa artis yg beli kereta baru ni mmg xde lagi kreta mewah..

artis yg dh mmg ada kereta mewah mhl semua takde nya nk beli kereta semata nk show off ni..kalau tgk awal scha, ada show off beli kereta as hadiah? xde kan..so duit lebih bersepah tu diorg rs lg bagus beli aset lain tak pn tambah rumah. haha.
Quote snowater 14-4-2021 12:58 PM
bisnes baju drg masyuk sgt ke
Quote MariaClara 14-4-2021 01:05 PM
level sampah punya cerite...aku mmg nyampah org up up ig bagai beli itu ini...siap nangis2 segala....apo?

Quote Themilo 14-4-2021 01:08 PM
hello LHDN, tak nampak ke ni?
Quote hareeeesah 14-4-2021 01:20 PM
q@2a replied at 14-4-2021 12:38 PM
Nak beli pisang goreng pn rs mcm mhl... 3keping rm1   beli pisang blk goreng sendiri ; ...

pisang sebiji pun belah 3 kan skarang. Betul la baik beli pisang goreng sendiri haha
Ok kereta apa nak beli dah habis jimat dah ni
Quote tipah89 14-4-2021 01:27 PM
Mmg kaya teramat ke derang ni? beli keta mcm beli baju.

Lihat semua komen(132)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top