Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

'Fatima bukan 'content' media sosial' - Fazura tak buat akaun Instagram untuk anak

12-4-2021 09:31 AM| Komen: 304

Kredit foto : IG Fazura


Pelakon, Nur Fazura Sharifuddin, 38, tidak mahu menjadikan anak perempuannya, Nur Fatima Aisya sebagai tarikan "content" di media sosial hanya untuk mendapatkan perhatian dan mengejar "likes".

Jesteru, Fazura atau lebih mesra disapa Faz dan suaminya, Fattah Amin tidak mahu membuat akaun Instagram khas untuk bayi mereka.

"Kami memang tak terfikir nak terlalu dedahkan anak kami di media sosial. Ditambah lagi, dia bukan 'content' untuk kami menarik perhatian pengikut dan mengejar 'likes' orang ramai.

"Memang tak dinafikan, ramai orang yang minta untuk saya dan Fattah buat video Fatima, tapi kami biasanya akan kongsikan video yang dirasa bagus dan sesuai saja di Instagram keluarga, @fattzuralovelife.

"Setakat ini, Fatima tidak ada akaun Instagram peribadi kerana kami rasakan tidak perlu. Namun, sehingga bila biar masa menentukan. Apa yang saya dan suami kongsikan di fattzuralovelife pun sekadar yang kami fikir bagus dan perlu saja," katanya

Terdahulu, Fazura muncul menjayakan penggambaran iklan di pusat beli-belah Suria KLCC, yang menyaksikan dia berganding bersama anaknya buat pertama kali.


Penyanyi yang popular dengan lagu Sayangi Dirimu dan Bisa Apa itu turut memberitahu bahawa ia juga pengalaman pertama dia membawa anaknya berkunjung ke pusat beli-belah kerana selama ini Fatima hanya berada di rumah.

"Ketika situasi pandemik Covid-19 ini, saya memang paranoid nak bawa Fatima keluar bersiar-siar. Jadi, banyak masa kami di rumah saja"katanya kepada Harian Metro.


Dalam perkembangan lain, Fazura baru sahaja selesai menjayakan sebuah rancangan Muzikal Lawak Superstar 2 (MLS2) selepas selama sepuluh minggu menjadi juri tetap bersama Datuk Awie dan Zul Ariffin untuk rancangan yang disiarkan secara langsung di Astro Warna dan Warna HD itu.


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 304
Komen

Previous : Dikecam Netizen Kerana Menari Di TikTok, Ini Jawapan Ain Edruce

Next       : Memang Terduduk- Shuk Sahar Janji Tak Akan Curang Lagi

Komen Terbaru

Quote MentariSenja 16-4-2021 09:57 PM
oklatu85 replied at 16-4-2021 12:18 AM
I setuju dgn mentari... Muka banyak fattah... Tapi airmuka Manis..byk ikut faz.. tak Jemu tengok.. ...

Tulah....geram tengok dia... nampak cam cool budaknya.... ikut fattah... tapi dahi kerut ikut faz

Lain-lain Komen

Quote Kak.Nah.Bosan 12-4-2021 09:39 AM
baguslah.tapi apa beza share dia akaun keluarga? kaknah tanya je
Quote Normabaru 12-4-2021 09:42 AM
Kak.Nah.Bosan: baguslah.tapi apa beza share dia akaun keluarga? kaknah tanya je


Br nk tny benda sama. Lol
Quote salmon-suki 12-4-2021 09:42 AM
Debab betul fatima ni..msti berat tu nk kena dukung..hihihi..tp ai sgt2 hrp fazura x komersial kan anak dia..biar anak dia enjoy life sbg kanak2 je..no mekap,no weird stuffs letak kt anak tu..
Quote gadis_tulip 12-4-2021 09:43 AM
Tapi acik nie kelim fatima jadi pelakon iklan. So, ape beza nye?

Quote Jajabeans 12-4-2021 09:44 AM
Kak.Nah.Bosan replied at 12-4-2021 09:39 AM
baguslah.tapi apa beza share dia akaun keluarga? kaknah tanya je

Yg ni biar peminat mek jura explain
Quote sopianpian 12-4-2021 09:48 AM
fatima yg debab dan tinggi
[ig]https://www.instagram.com/p/CNZgVszD0DF/[/ig]

[ig]https://www.instagram.com/p/CNgzLqQj97h/[/ig]

[ig]https://www.instagram.com/p/CNWvXcQjt0y/[/ig]


Quote milafida 12-4-2021 09:49 AM
Ni bolih letak kat board kelab peminat kut
Quote Cerminputih 12-4-2021 09:54 AM
sopianpian replied at 12-4-2021 09:48 AM
fatima yg debab dan tinggi

Alaa comey fatima, tinggi dia. Daddy fatima pun ensrm huhu
Quote virgo19 12-4-2021 10:00 AM
Tak payah la cakap banyak mcm bagus2 je.. biar la masa menentukan semuanya. Contoh, baru je minggu lepas cakap tak nak bawak anak ke shopping mall sbb takut covid, tau2 minggu ni anak jadi pelakon iklan shopping mall, LOL.
Quote haylie 12-4-2021 10:07 AM
virgo19 replied at 12-4-2021 10:00 AM
Tak payah la cakap banyak mcm bagus2 je.. biar la masa menentukan semuanya. Contoh, baru je minggu l ...

Agree. Kadang2 tak consistent statement sheols. Ingat iols je yg perasan bab shopping mall.

Lagi satu kalau nak jadi contoh yg baik pada masyarakat, sila turun mengundi ya next PRU
Quote jejarihalus 12-4-2021 10:07 AM
Terasa awal lah dondang &si zalikha
Quote rotijohan 12-4-2021 10:11 AM
virgo19 replied at 12-4-2021 10:00 AM
Tak payah la cakap banyak mcm bagus2 je.. biar la masa menentukan semuanya. Contoh, baru je minggu l ...

fake nyer.....
so fake...
semoga timoh tak sefake ibunyer....




Quote haylie 12-4-2021 10:12 AM
Kak.Nah.Bosan replied at 12-4-2021 09:39 AM
baguslah.tapi apa beza share dia akaun keluarga? kaknah tanya je

Kan.Same content, labeled differently.
Quote nottyyuni 12-4-2021 10:12 AM
Ok la tu dia tunjuk untuk fans dia tp tak sangka pulak bkn fans kepanasan, kang dia sorok anak dia fans tanya, haters pulak kata anak dia lembam, sumbing la sbb tu sorok..serba tak kena jadinya.
Quote rotijohan 12-4-2021 10:15 AM
haylie replied at 12-4-2021 10:07 AM
Agree. Kadang2 tak consistent statement sheols. Ingat iols je yg perasan bab shopping mall.

Lag ...

pedihnyer komen uols...
nti karats dia mesti meloncat masuk membackup...
walaupun......
hakikatnya......

kebodohan terserlah bila membackup retis yg fake dan ckp tak serupa bikin



Quote shoyuna 12-4-2021 10:18 AM
Baguslah dalam article tu faz dah mentioned awal-awal fatima takde special account at the moment ye. Biar masa yang tentukan

At least bila fatima dah ada ig sendiri, haterz takdelah rengsa sangat or kata cakap tak serupa bikin ke hilang ingatan ke
Quote rotijohan 12-4-2021 10:19 AM
Edited by rotijohan at 12-4-2021 10:21 AM

bertiang tiang kalah dgn.............


[ig]https://www.instagram.com/p/CNPCYfDl1AU/[/ig]
[ig]https://www.instagram.com/p/CMg-cqWFi_a/?utm_source=ig_embed[/ig]

Quote rainbowrainz 12-4-2021 10:33 AM
Iols nak tanya mana hannahmontanna eh...
Quote nottyyuni 12-4-2021 10:34 AM
Tp lg la nampak vodoh do oh lapar kat laki org tak move on.

Lihat semua komen(304)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top