Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Kritik Stesen TV , Sharifah Rose Ke Instafamous Diperli Izara Aishah Jadi Pelakon?

18-3-2021 07:55 AM|Oleh: LilRose| Komen: 224

Izara Aishah meluahkan rasa tidak puas hati terhadap stesen televisyen kerana mengangkat Instafamous sebagai pelakon.


Kredit foto: IG

Aktres itu mempersoalkan kehadiran golongan influencer laman sosial sebagai pelakon.

Adakah mereka dipilih kerana bayaran yang lebih murah berbanding pelakon sedia ada dalam industri?

"Ramai instafamous jadi pelakon. TV semakin tiada bajet akibat Covid-19 ke?" ciapnya di Twitter.



Malah, dakwanya segelintir daripada mereka tidak menunjukkan minat untuk berlakon. Tiada usaha seperti mana barisan pelakon lain.


Kredit foto: IG

Ramai juga warganet bersetuju bahawa stesen TV berbuat demikian kerana influencer memiliki jumlah pengikut yang ramai.



Kredit foto: Twitter

Drama Kisah Cinta Rumi (TV3)
 Kredit foto: myinfotaip

Walaupun tidak menujukan ciapan itu kepada sesiapa, namun segelintir warganet meneka bahawa Sharifah Rose yang dimaksudkannya. Anda rasa? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
0
0
Komen: 224
Komen

Previous : Rahsia Shiha Zikir Tukar Baju Terbongkar

Next       : "Lu Rasa Akan Sampai Syurga Dulu?" - Azhar Sulaiman Ajak Netizen Bersemuka

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 22-3-2021 09:40 PM
remotechiever replied at 21-3-2021 11:18 PM
Uni tu mcm tak bagus je. Prestasi haha. Sbb banyak sgt sponsor instafamous. Nak didik pelajar ke,  ...

Pernah masuk campus dia? Xmacam uni. Dahlah iklan macam macam.

Lain-lain Komen

Quote pearl.silver 18-3-2021 08:16 AM
Gambar tu, yg mana satu seripah ros
Xkenal
Quote Geeayden 18-3-2021 08:17 AM
X kenalpun
Quote Kurex 18-3-2021 08:19 AM
Ironinya, aku sendiri tak kenal seripah ros
Quote malaygirl 18-3-2021 08:20 AM
Siapa sharifah rose?
Quote hashashes 18-3-2021 08:20 AM
Sheols ni kalau bergambar seboleh2 nak pout habis bibir tu yachhh
Quote evataso 18-3-2021 08:21 AM
Seripah is baju futehhh
Quote merrissa 18-3-2021 08:24 AM
apa2 jela...kalau berani ckp direct je lerrr...apa la pesen ckp belakang2...xde la warga cari nak berspeku2
Quote rain2169 18-3-2021 08:27 AM
ye la.... tak kenal pun....
Quote SiMontel 18-3-2021 08:27 AM
dalam gambar tu, semuanya artis ke....or instafamous ?
Quote pcr13 18-3-2021 08:28 AM
Aku pun tak kenal.. mana satu?
Quote toynme 18-3-2021 08:31 AM
hashashes replied at 18-3-2021 08:20 AM
Sheols ni kalau bergambar seboleh2 nak pout habis bibir tu yachhh

izara ke? dia kan inject lips jgk...dah mcm selipor
Quote dudaberhias 18-3-2021 08:39 AM
sharifah rose yang dengan anak dato k tu...
Quote Kancilkering 18-3-2021 08:41 AM
biras x jadik...

biasa lah pelakon cakap
penat audition bagai sy lagi ada banyak pengalaman kenapa x ambil sy
insta femes tetiba je dpt job berlakon....

Quote lofar11 18-3-2021 08:42 AM
dari ambik u berlakon, baik ambik sharifah rose bersungguh la dia post kt Feed ajak org tgk Drama tu, dari uols nk post kt Feed promote drama uols berlakon pun malas, kdg off komen, bongkak nau, byr uols 28episod 42k,byr insta Femes maybe just half of it tp Depa dpt tarik org tgk TV, masa u dh tamat, jgn cerita psl org berbakat tp xdpt offer berlakon, sama je mcm nabila razali tu nyanyi sumbang 7thn pun masih mausk AJL, terima la hakikat ni zaman Gen Z
Quote dudaberhias 18-3-2021 08:44 AM
pearl.silver replied at 18-3-2021 08:16 AM
Gambar tu, yg mana satu seripah ros
Xkenal

kanan sekali yang bertudung iras2 elfira loy versi downgrade...tapi cik B pun berlakon... jadi dia maksudkan sape.. takkan EX biras dia...
Quote evataso 18-3-2021 08:46 AM
Bagus mana pun artis Malaysia tp netizen melayan cite luar jugak.
Quote dudaberhias 18-3-2021 08:49 AM
lofar11 replied at 18-3-2021 08:42 AM
dari ambik u berlakon, baik ambik sharifah rose bersungguh la dia post kt Feed ajak org tgk Drama tu ...

untuk stesyen TV atau hiburan malaysia yang dah nak nazak ni iols rasa memang sesuai la instafamous atau
pelakon kayu tapi hensem n herlok jadi pelakon drama... untuk tarik penonton jugak sebab penonton pun makin kurang dan makin kurang...

tak herlok takde sape nak tengok aggittewww..

lain la Hollywood, tu pun pilih yang herlok2 jugak jadi hero dan heroin...
tapi versi boleh berlakon sebab sana pelakon kena masuk kelas bertahun2 baru debut...
Quote umbut 18-3-2021 08:58 AM
Dunia dah berubah.. kalo zaman dulu artis kena discover kat mana2 or gi audition. Skrg melalui media sosial yg byk follower.. nak wat camna... tv pun dah x laku... ko pun suruh bagi review lakonan kat ig pun bising.. camno
Quote Ailin 18-3-2021 09:08 AM
lofar11 replied at 18-3-2021 08:42 AM
dari ambik u berlakon, baik ambik sharifah rose bersungguh la dia post kt Feed ajak org tgk Drama tu ...

setuju yach ..sombong berlagak namanye tu....

Lihat semua komen(224)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top