Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Baru Keluar Pintu Dah Rindu Anak, Fazura Berat Hati Tinggal Anak Berjam-jam Di Rumah

21-2-2021 03:49 PM|Oleh: LilRose| Komen: 104

Buat ibu bapa yang baru dikurniakan anak sulung pasti berat hati untuk meninggalkan bayi mereka.

Begitu jugalah apa dirasakan aktres Fazura yang berasa berat hati meninggalkan Nur Fatima Aisya di rumah meskipun buat beberapa jam.



Walaupun dia merupakan seorang yang suka bekerja terutama dalam bidang lakonan yang sangat dicintainya, Fazura akui ia mula berubah sejak bergelar ibu.

Baru melangkah keluar pintu sudah rindukan anak, katanya.

Perkara sama berlaku pada penyanyi Liza Hanim dan Catriona Ross yang turut menitipkan tip kepada Fazura.



Kredit foto: IG

Fazura mendirikan rumah tangga dengan pelakon Fattah Amin pada 27 November 2017 dan dikurniakan anak perempuan pada 2 Oktober tahun lalu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
3
0
0
Komen: 101
Komen

Previous : Faizal Tahir Pernah Jual RXZ Untuk Beli PC Ketika Zaman Universiti Dulu

Next       : Belajar Dari Google & YouTube, Syatilla Melvin Malu Mengaku Baru Amal Solat Dhuha

Komen Terbaru

Quote MontanaHannah 24-2-2021 02:09 PM
Amandaminaj96 replied at 22-2-2021 10:32 PM
Ameen utk diri iols jugak, cukuplah seorang je kihkihkih...

Ameen.


Lain-lain Komen

Quote jalfa 21-2-2021 03:52 PM
Nyampah baca retis rojak ni.
Quote Kurex 21-2-2021 03:52 PM
Ya Tuhan.... Gosip ni adalah gosip paling mengemparkan, paling ditunggu-tunggu, paling ramai yg nak tau. Kau memang palat lilrose sangkak!!!!!!
Quote melinda_kerr 21-2-2021 03:59 PM
Aneh... cakap-
Cakap di ig mcm ni pun dijadikan bahan artikel.
Quote salmon-suki 21-2-2021 04:00 PM
Ohhh..bukan sepul dah..hihihi..salunyaa sepul y suka bkk benang psl cedok komen2 kt page retis..{:smile{:smile{:smile

Sepul dah ada geng haaa~{:smile
Quote simone.bette 21-2-2021 04:01 PM
Laki dia pegi toilet pun dah rindu.. apatah nak tinggalkan anak secomel timah.. stended perasaan baru bergelar ibu.. si katek bila nak beranak? dah masuk fasa andartu ni pompang sana sini je..
Quote Tinot7 21-2-2021 04:01 PM
Pasni masuk la saporter dia bekap berita mcm ni.. udah2 le.
Quote dudaberhias 21-2-2021 04:03 PM
kaka faz cantik sangat di post ig ittew
Btw kalau rindu tu jangan sebut sangat nanti ada la jiran dan army beliau cemburu mau satu group wasap buat marketing "pakat share rama2 dehhh kor ig story"
Quote Nurul_007 21-2-2021 04:06 PM
Tak nak salahkan artis ni.dia berinteraksi dengan follower dia buka topik minta pandangan bertukar-tukar pandangan masing2.ig dia sendiri kn

Tapi yang bodohnya wartawan cari yang buka topik ni pasal itu pun awak nak buka thread kh?dia tak boleh up ig kh kena buat thread kh macam tu?

Kenapa bod gosip ni makin lama makin bosan.ada yg buka topik recycle saja dh tu komen dekat ig pun kena buat thread sekali.so sad bod gosip ni
Quote likecandy 21-2-2021 04:12 PM
Entahnya, setakat post kat ig pon boleh jadi article
Btw cantik first pic tu, teringin jugak nak travel
P.S. jgn lah nanti ada yg bukak thread artis terburu2 dapatkan anak sampai rindu

Quote Nurul_007 21-2-2021 04:20 PM
Masukkeluar replied at 21-2-2021 04:15 PM
lol! sat lagi ada la tu..

bythewy mohon yemma yembung masuk komen kt ig faz bg tips tepat 40  ...

Btw tak payah emma tu bagi tips dia sendri pun kelaut bagi keluar baby time covid ni.

Dh tu bawa penyakit kena covid nasib baik baby tak kena itu pun kena swap sekali.lepas tu buat kenyataan tak tahu macamana boleh kena.kan bodoh namanya tu
Quote KIM.K 21-2-2021 04:22 PM
Masukkeluar replied at 21-2-2021 04:15 PM
lol! sat lagi ada la tu..

bythewy mohon yemma yembung masuk komen kt ig faz bg tips lepas 40  ...

yemma dah jadi mak pon rebellious
kakafaz pun dah slow down
Quote hell0jennie 21-2-2021 04:23 PM
Alahai dah xde topik lain ke  kak faz ?
Quote kiah_mai_pulak 21-2-2021 04:40 PM
lilrose ni geng2 @Cari-Saiful @Cari-Azza @CARI-MRO ke?? bertenggekkk kat ig jua lah eh?? korang mesti buat meeting kan mmgu ni sapa yg kena bertugas duk bertenggek kat ig sapa kan?? yihhhhh
Quote Aikiko 21-2-2021 04:44 PM
Pergi toilet pun rindu
Quote budakpink 21-2-2021 04:51 PM
Tu yg acha septrasa my heart tu ke.. Selalu komen kat ig fazz.. Baik sgt ke demer berdua ni
Quote tagas 21-2-2021 05:12 PM
Wohh kesah nyee
Quote Tasikchini 21-2-2021 05:17 PM
simone.bette replied at 21-2-2021 04:01 PM
Laki dia pegi toilet pun dah rindu.. apatah nak tinggalkan anak secomel timah.. stended perasaan bar ...

Haaa aku baru nak cakap mende yang same
Quote Tasikchini 21-2-2021 05:20 PM
hell0jennie replied at 21-2-2021 04:23 PM
Alahai dah xde topik lain ke  kak faz ?

Ok ler.die dari engko
Quote exclusive_vvip 21-2-2021 06:07 PM
Hmmm, time baby smpi nangis2 nak tinggal baby sbb kena keje...time anak2 dah masuk skolah, merungut pulak anak2 kat umah 24jam..mcm memember iols dok merungut kena hadap anak2 sejak PKP ni...dasarrrrr

Lihat semua komen(104)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top