Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Guano Preh Sekalo Bereh" Aksi Anak Azhar Sulaiman Nyanyi Lagu Kelantan Buat Ramai Geli Hati

19-2-2021 05:20 PM| Komen: 53





Anak gadis pelakon Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona, 19, sentiasa mendapat perhatian netizen baik di aplikasi Twitter mahupun Tiktok.

Aksi terbarunya di aplikasi Tiktok yang mengunakan nama le yoooooooo na membuatkan ramai geli hati. Mana tidaknya, Leona yang sememangnya kurang fasih berbahasa Melayu cuba untuk bercakap dalam dialet Kelantan dan dia memenuhi permintaan peminat untuk menyanyikan satu lagu Kelantan yang sedang popular iaitu Guano preh sekalo bereh.



Melalui perkongsian lain pula, Leona meminta ibunya untuk bercakap bahasa kelantan dengannya. Jom lihat video!



Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen geli hati dan merasakan Leona sangat "cute" bila berbahasa Kelantan.


Leona mempunyai seorang kembar iaitu Andika Rees Pahamin, 19, serta seorang kakak, Kasih Leia Ixora yang berusia 22 tahun. - CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
1
0
Komen: 53
Komen

Previous : Demi Noraniza Idris, Bunga Tak Berani Hasilkan Lirik Mengarut

Next       : "Sayang hati-hati la, sakit tu" Elizabeth Tan terjatuh ketika main "skateboard", cetus kerisauan ramai

Komen Terbaru

Quote Asdira 25-2-2021 12:58 AM
Ok juga la..tak nmpk gedik2

Lain-lain Komen

Quote bubuk_bearbear 19-2-2021 05:32 PM


comel hihi https://bm.cari.com.my/portal.php?mod=view&aid=58853
Quote Kak.Nah.Bosan 19-2-2021 05:51 PM
wife azhar sulaiman kelantan ke? baru tahu
Quote Bholatchomel 19-2-2021 06:21 PM
Apasal kalo dlm gambar comel yak mat.. Tp dlam video tak mcm dlm gambar
Quote makneng 19-2-2021 06:27 PM
Haha comel lah dia ni.. Wpun mengelitik mcm ulat beluncas...
Quote nazzse 19-2-2021 07:04 PM
Mula2 nak kutuk, gi tengok tiktok dia ehh comel lah plak si leona ni.. Kembarnya layan je
Quote Belibis 19-2-2021 07:30 PM
Gigi betul2 cnp gigi bapaknya.
Quote aderaderker 19-2-2021 07:30 PM
Dia comel yg tak annoying.

I suka je tengok,  takdela nampak buat2 sampai berjalan pun setempat..
Quote guesswho09 19-2-2021 08:03 PM
Tak boleh tgk la video tu
Quote MakcikLaksa 19-2-2021 08:07 PM
Kembar dia si andika tu semmm ngat
Quote Kurex 19-2-2021 08:13 PM
Pompuan ni artis eh???? Benda2 tak berfaedah gini letak dekst benang personaliti socmed!
Quote Normabaru 19-2-2021 08:21 PM
Tolonglaaaaa xpyh bg limelight utk benda2 xde pekdah.. Gossip sgt ke bdk melayu pelat ckp melayu pastu kecek kelate. Choyyy
Quote tikusmontok 19-2-2021 08:25 PM
Kurex replied at 19-2-2021 08:13 PM
Pompuan ni artis eh???? Benda2 tak berfaedah gini letak dekst benang personaliti socmed!

Sampah btul benda2 yg masuk board gossip sekarang
Quote sharlenetexas 19-2-2021 08:53 PM
Lebih suka budak leona banding dengan budak lemak adik jah.
Quote chocobozhere 19-2-2021 09:18 PM
Dia ni comel je cuma suka sangat pakai baju mcm tak pakai seluar. Haha
Quote eyansss 19-2-2021 10:05 PM
baru tu omak eh kelantanese...
Quote edoraixora 19-2-2021 10:27 PM
Si leona ni takdelah nampak menjengkelkan, comeyyy molekkk
Quote SalenaGomez 19-2-2021 10:32 PM
Kak.Nah.Bosan replied at 19-2-2021 05:51 PM
wife azhar sulaiman kelantan ke? baru tahu

Wife dia kan anak pahamin rajab mmg keturunan kelantan...cuma rasanya wife azhar sulaiman dah jadi org KL kot

Suka nama2 adik beradik wife azhar sulaiman ni...nama ada nama bunga...cth wife azhar sulaiman - chempaka emalin
Quote VespaSilbe 19-2-2021 10:42 PM
Lawa pulak aku nampak budak nih
Muka lain la daripada hijabista
Quote setori_mori 19-2-2021 10:44 PM
Kurex replied at 19-2-2021 08:13 PM
Pompuan ni artis eh???? Benda2 tak berfaedah gini letak dekst benang personaliti socmed!

Dia dah join modeling wagon. Twin dia kurex suka tak?

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top