Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'The World Of The Married', K-Drama Ini Boleh Buat Rasa Tak Nak Kahwin!

24-4-2020 10:53 AM|Oleh: hafiz.ahmad | Komen: 27

Sumber: Soompi

Siapa kaki K-Drama di sini? Tipulah kalau tak pernah layan drama Korea kan. Dengan barisan pelakon yang cantik dan kacak, ditambah pula dengan OST yang best, drama Korea kini bukanlah sesuatu yang asing buat rakyat Malaysia.

Pada 27 Mac lepas, drama The World of the Married telah memulakan siaran di saluran JTBC. Yang menariknya, drama ini telah memecahkan rekod JTBC dengan mendapat rating tertinggi untuk episod pertama!


Sumber: Soompi

Malah, sehingga ke episod 6, The World of the Married telah mendapat rating sebanyak 18.8 peratus di seluruh dunia dan 21.4 peratus di Seoul, lapor Soompi. 



Rekod ini sekali gus meletakkan drama ini di atas Itaewon Class yang sebelum ini di tangga kedua dalam rating tertinggi JTBC. The World of the Married kini di tangga kedua, di bawah Sky Castle yang memegang rating tertinggi dalam sejarah drama Korea Selatan.

Review The World Of The Married

Drama ini menceritakan tentang pasangan suami isteri yang hidup bahagia dan sempurna, sehinggalah pada suatu hari si isteri tahu perangai sebenar suaminya yang curang. 

Rasa dikhianati oleh suami sendiri dan rakan-rakannya, si isteri nekad untuk membalas dendam!


Sumber: Soompi

Sebenarnya, drama ini masih dalam tayangan dan tak banyak yang boleh diulas. Lagipun, kalau kami review setiap episod, jadi spoiler pula kan? Apa kata anda tonton sendiri drama ini? 

The World of the Married boleh ditonton di mana-mana portal drama seperti Dramacool atau KissAsian.

Selamat menonton! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 27
Komen

Previous : Tiga Beruang Comel Cairkan Hati Orang Dewasa, Tontonlah Dengan Anak Masa PKP

Next       : Nur & Nur 2 Bersiaran Lagi Ramadan Ini, Tapi Mana Nur 3? Ini Pengakuan Pengarah..

Komen Terbaru

Quote cari3lah 18-5-2020 09:20 PM
Dgr cite ada lg 2 episod. Betul ke

Lain-lain Komen

Quote MariaClara 24-4-2020 11:40 AM
tgh tgu episod 9...kenapa lambat sgt?
Quote cicicumel 24-4-2020 12:31 PM
slow nk mampus cerita ni. dah la 1 episod 1 jam 20 minit. adult content warning
Quote rosevelvet 24-4-2020 01:18 PM
Dr Ji Sun Woo tu umur sbnr sheol 53 tahun kot. Mantap body sheol
Quote grizz 24-4-2020 01:24 PM
best sgt ke..nape la aku xterbukak hati pon nk tgk..
Quote GigaMom 24-4-2020 03:15 PM
Itaewon tu pun hijab ai blm tbuka nak tgok
Quote tagas 24-4-2020 06:04 PM
ngantoks tgk citer2 nippon

n korean nih dia punya slow nauzubillah

siput lg laju
Quote apedehal 24-4-2020 06:21 PM
Bohsan namateyy...overated sgt citer ni pun
Quote holothurian 24-4-2020 07:11 PM
GigaMom: Itaewon tu pun hijab ai blm tbuka nak tgok

itaewon class bohsan nak mamposs! ai tgk smpi episod berapa nth.. lembab nau citenye!
Quote 3480 24-4-2020 09:17 PM
Aku belom tgk.. mungkin blom tjebak.. ahahahahh.. tp xtau la pasni
Quote Groovykid 24-4-2020 10:11 PM
Best ke cute Ni?
Quote cikkittydiva 24-4-2020 10:41 PM
Kalau penah dicurangi dgn pasangan mmg rasa beremosi kot bila tgk drama ni.. tp citer ni x leh tgk berjemaah dgn anak2 mcm citer korea lain. Huhuhu
Quote r_innalif 24-4-2020 11:05 PM
I pn blum tbukak hijab tgok cter cter yg diperkatakan ramai ni. Spjg hayat ni ada le tgok 4 je kot kdrama. Sbb siri byk sgt smpi 20-21 eps. Drag byk sgt. I prefer jdrama dr dlu lg. Time PKP ni duk pulun drama oguri shun je..
tgok kt ig fan indon, mndidih darah tiap kali tgok drama ni kata dema..
Quote arianakhalid 24-4-2020 11:10 PM
Version korea boring.. tgk version uk Doctor Foster. Best
Quote bolamata 25-4-2020 12:16 PM
emosi tak stabil, atau ada pengalaman pasangan curang dengan orang lain, better jangan tengok cerita macam ni.. tak bagus untuk kesihatan mental..

Quote gideoncross 25-4-2020 05:23 PM
arianakhalid replied at 24-4-2020 11:10 PM
Version korea boring.. tgk version uk Doctor Foster. Best

Tpi K-fans kta Korean version yg trbaik. Biasa lh tu, nma nya fans mati2an.
Quote gideoncross 25-4-2020 05:25 PM
grizz replied at 24-4-2020 01:24 PM
best sgt ke..nape la aku xterbukak hati pon nk tgk..

Iol dri dlu plak x trjebak ikut trend tngok crita2 yg d ktakan pcah rekod ni, hnya bca komen2 viewers. Dri xde internet connection smpai ada internet connection, x kisah lngsung pun.
Quote 3480 25-4-2020 10:38 PM
Satu ja kdrama yg aku pnh tgk hampir full episode.. lama dahhh. 2004/2005 kot.. crita ttg 2 org besprend laki pompuan dr kecik. Yg pompuan jd pembaca berita. Last2 dia kapel dgn owner syarikat tv dia kja tu.. bespren dia tu last mati sbb frust awek xmau kt dia apa tah.. x ingat apa tajuk
Quote nono86 26-4-2020 06:59 AM
Tua sangat heroin. Layak jadi nenek je.. Ramai lagi yang muda2..
Quote Cassieopeia 26-4-2020 12:44 PM
tak minat plak nk lyn skrg.. dahla tgh pkp ni pose plak tu.. kang emo plak tgk cita ni haha tgk cita happy2 je wktu pkp ni

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top