Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Lap Air Kencing Guna Jersi Liverpool, Penerbit Drama Mohon Maaf

10-3-2020 09:33 AM|Oleh: top5complete | Komen: 30

Sekiranya anda menonton drama Jujurlah Nikahi Aku, mesti anda tahu babak lap air kencing menggunakan jersi Liverpool. Berikutan itu, ramai peminat Liverpool di luar sana mengamuk dan mengecam drama tersebut.


Foto: Screenshot Youtube

Ekoran isu itu, penerbit drama Jujurlah Nikahi Aku, Arie Zaharie tampil membuat permohonan maaf secara terbuka.


Foto: Facebook

Permohonan maaf tersebut dibuat Arie menerusi posting di laman sosial Twitternya pada awal pagi Sabtu.

"Saya dengan rasa terkilan atas kesilapan dalam babak itu, sesungguhnya tiada niat untuk memburukkan nama baik kelab Liverpool.

"Dengan rasa hormat dan rendah diri saya kepada peminat kelab Liverpool di seluruh Malaysia, dengan ini saya berjanji tidak akan mengulangi perbuatan di atas pada masa akan datang dan memohon maaf atas keralatan dan kesilapan yang berlaku," tulisnya.


Foto: Carian Google

Bagaimanapun, peminat masih menuntut pasukan Liga Perdana Inggeris itu mengambil tindakan ke atas produksi drama berkenaan.

Adakah ini hanya taktik untuk melariskan drama dan menarik penonton? Apapun, mereka telah memohon maaf dan berjanji tidak akan mengulangi kesalahan sama. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 30
Komen

Previous : "Lepas Tengok Siccin, Rasa Macam Ada Yang Ikut Dari Belakang" - Siccin Pakai Mantera Betul?

Next       : Kutipan Ratu Kala Jengking Cuma RM700 Ribu, A. Aida Reda

Komen Terbaru

Quote Pixie902 14-3-2020 08:41 AM
Lap air (whatever air) guna jersey bola meresap air ke? Bukan air akan menitik2 dari kain tu ke...ada tak lojik disitu...t shirt cotton jer sesuai...

Lain-lain Komen

Quote matchstick 10-3-2020 09:46 AM
Air kencing apa kuning benor dh sama kaler dgn baju
Quote sarah82 10-3-2020 09:55 AM
Warna kuning? Kurang air meh?
Quote girlfridayz 10-3-2020 09:58 AM
takpe dia lap sunquick je bkn ayaq kencin.. hihi
Quote Leonclay 10-3-2020 10:12 AM
Kain pelekat tu basah x? {:dot
Quote kucingitam 10-3-2020 10:32 AM
sarah82 replied at 10-3-2020 09:55 AM
Warna kuning? Kurang air meh?

dia makan b complex tu..itupasal kuning gitu

Quote sarah82 10-3-2020 10:35 AM
kucingitam replied at 10-3-2020 02:32 PM
dia makan b complex tu..itupasal kuning gitu

Mungkin juga kan.. Hahahaha
Quote Ladybird910 10-3-2020 10:52 AM
gimik sgt..cite sendu2 ni..haih
Quote polluxsstar 10-3-2020 11:15 AM
hahahahahaha kuning nya air kencin itu sgt pekat yachh
Quote zulka 10-3-2020 11:27 AM
baru lepas minum beer kot kuning semacam je
Quote keds 10-3-2020 11:47 AM
Lol........
Quote nananadhirah 10-3-2020 12:42 PM
kuning pelat elok air kencing dia hahaha
Quote whadda 10-3-2020 02:06 PM
kecoh pasal liverpool.. tapi topik dibincangkan dalam ni pasal air kencing kuning
Quote husna_amal 10-3-2020 03:13 PM
Liverpool tengah berada dikemuncak so ramai haters sekarang ni.
Quote Artemesiaa 10-3-2020 05:31 PM
Saja cipta isu supaya ramai yang nak menontonnya mungkin
Quote sleepandream 11-3-2020 06:03 AM
iols tak cam langsung tu jersi liverpool..
nampak rupo kain burok jah...
tapi air kuning tu pekat yach
Quote Sambalberapi 11-3-2020 07:46 AM
Kencing kotor ni, kurang minum air kosong  
Quote Tinot7 11-3-2020 08:21 AM
Kalau nak lap tu, alihkan la kerusi roda tu dulu... smh
Quote Suchi 11-3-2020 08:24 AM
Sapa pelakon pompuan tu siap pakai glove lagi yaa.
Muslimah sejati gituh
Quote mieymiey 11-3-2020 08:24 AM
HAHAHAHAHA. Depa nak menganjing Liverpool lettewwwwww. Sama level dengan air kencing kuning pekat

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top