Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Maki Abang Lagi, Diva AA Nak Saman Netizen Buat Poster PM Kabinet Bayangan

25-2-2020 11:34 AM|Oleh: LilRose| Komen: 73

Dalam pada rakyat tengah kecoh dengan pergolakan politik negara, sempat juga mereka menyindir Azwan Ali.

Gigih betul mengedit poster dengan meletakkan gambar beberapa selebriti sebagai pengganti menteri kabinet. 

'Kabinet Bayangan' katanya. Dalam poster itu, gambar Azwan Ali diletakkan sebagai perdana menteri.


Kredit foto: Twitter

Kredit foto: Twitter

Kredit foto: Twitter

Azwan atau lebih dikenali sebagai Diva AA bagaimanapun tidak dapat menerima sindiran warganet.


Kredit foto: Twitter

Malah, bekas pengacara televisyen itu memuat naik kicauan memaklumkan akan mengadakan sidang media berhubung poster berkenaan.


Kredit foto: Twitter

Kredit foto: Twitter

Kredit foto: Twitter

Dalam masa sama, Azwan sekali lagi dilihat memaki Datuk Seri Mohamed Azmin Ali. Kicauan itu dibuat selepas akaun @AzwanHajiAli memuji abangnya itu keluar parti.


Kredit foto: Twitter

Kredit foto: Twitter


Kredit foto: Twitter

Tak tahu apa yang ada dalam kepala Diva AA ni sebenarnya. 

Melihat reputasi Azwan selama ini dan kontroversinya sejak akhir-akhir ini, adakah dia serius akan mengadakan sidang media berhubung poster 'Kabinet Bayangan' itu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
2
0
0
Komen: 73
Komen

Previous : Hadir Di Fashion Show Milan, Neelofa Bijak Bergaya - Dah Tak Nampak Rendah

Next       : Bella Astillah Dan Alif Aziz Nak Kembali Bersama, Peminat Sokong 100%!

Komen Terbaru

Quote queendeath126 22-5-2020 05:53 AM
mental dah dia niii

Lain-lain Komen

Quote RumiMenari 25-2-2020 11:47 AM
Azmin nampak 10thn lebih muda drpd Diva AA.. sbb shading? Contour?
Quote Carcosa 25-2-2020 11:49 AM
Kalau lah meols ada super power, meols nak masuk dlm otak si gila ni, meols robek2 kan cell2 dia. Setiap kali dia nak mencarut, terkeluar ramuan2 resepi instead.
Contoh, dia nak ckp Pu****k, terkeluar bawang dipotong dadu. Dia nak ckp tersi*l, terkeluar cili kering di blend.
Quote Themilo 25-2-2020 11:52 AM
twitter account wig pink tu akaun fake la.. twithandle hamlau ni yang ada tersohor tu je..
Quote bulalof 25-2-2020 11:55 AM
seriously, he needs the help to become sane again...
Quote akuMNdia 25-2-2020 12:00 PM
Edited by akuMNdia at 25-2-2020 12:03 PM

motip sana-sini kemaruk nak buat PC?
Quote greantea 25-2-2020 12:03 PM
Quote Scheherazade 25-2-2020 12:05 PM
Bahasa dia ni, adoiii. Carutan dalam setiap nafas ka apa
Quote WeAiNe 25-2-2020 12:07 PM
Carcosa replied at 25-2-2020 11:49 AM
Kalau lah meols ada super power, meols nak masuk dlm otak si gila ni, meols robek2 kan cell2 dia. Se ...

kan ala ala auto correction gitu
tak leh bayangkan weiiiiii penuh resepi tapi ala ala caca marba lah

sebab mulut dia tu berpuaka kuar ayat tak ikut susunan
kejap bawang hiris nipis goreng
sat g bawang tak perlu kupas sebijik campak dalam kuali

Quote Carcosa 25-2-2020 12:09 PM
WeAiNe replied at 25-2-2020 12:07 PM
kan ala ala auto correction gitu
tak leh bayangkan weiiiiii penuh resepi tapi ala ala caca marba  ...

Hahaha kan. Auto correct yg tak boleh switch off.
Nak maki2 aje, lain yg keluar.
Kalau dahabis resepi, dia tak insaf2 jugak, meols tune kan ke character2 cartoon.
Carut je, keluar Tom and Jerry.
Carut lagi, Upin Ipin.
Merana hidup dia
Quote RatuDunia94 25-2-2020 12:12 PM
Pokimak pokimak pokimak...
Quote manehnya 25-2-2020 12:18 PM
hahaha lawak betul la diva ni.. bila nk masuk MLM
Quote Cassieopeia 25-2-2020 12:20 PM
tapi iols terhibur baca editan itu
tp AA ni memang xsah kalau sehari tak keluar berita pasal dia. dalam hati mesti melompat ade orang sebut2 pasal dia
Quote kikuri 25-2-2020 12:21 PM
dok caruts kat orang boleh... tapi bila orang troll sikit gelabah nak saman orang...
Quote bakingsoda 25-2-2020 12:21 PM
mana satu acc yg real ni? campur aduk tweet dr 2 acc yg berlainan mmg la pening
Quote dudaberhias 25-2-2020 12:22 PM
Quote dudaberhias 25-2-2020 12:23 PM
kesian bapok tua sangkak sangat takde duit sampai nak saman menyaman... duit kwsp bawak keluar haritu dah habis ke?
Quote Levespa 25-2-2020 12:24 PM
diba AA pristijess life
Quote kiyudi 25-2-2020 12:32 PM
adui AA, kuat nye carut...

aduihhhhh

Quote kucingitam 25-2-2020 12:37 PM
Carcosa replied at 25-2-2020 11:49 AM
Kalau lah meols ada super power, meols nak masuk dlm otak si gila ni, meols robek2 kan cell2 dia. Se ...

hahahahahhaa...terus jadi rendang...ahahhahaha

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top