Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Pasangan Remaja Kantoi 'Bergesel' Tepi Taman Ditemani Adik Kecil

21-2-2020 11:09 AM Komen: 56
Pada zaman sekarang, adalah satu kebiasaan apabila remaja belasan tahun mempunyai pasangan hati masing-masing. Malah, kadangkala mereka lebih mesra dan terbuka jika mahu dibandingkan dengan orang yang sudah mendirikan rumah tangga.

Terbaru, tular di Facebook berkenaan sebuah video menunjukkan sebuah pasangan remaja sedang bermesraan di tempat terbuka. 

Video tersebut dipercayai dirakamkan penduduk di sekitar Taman Palma, Taiping yang menampakkan secara jelas aksi terlarang itu.


Dalam video tersebut, terlihat remaja perempuan terbabit duduk di atas pangkuan teman lelakinya dan menggesel punggungnya di kawasan terbabit. Sedang remaja lelaki tersebut hampir membuka seluarnya, si perakam menjerit untuk menghalang perbuatan mereka itu.


"Eh hangpa buat apa ni? Meraba belakang"

Lebih jijik, terlihat seorang budak lelaki yang turut berada di situ, seolah-olah sedang menemani pasangan remaja itu bermesraan. Menurut warganet, budak lelaki tersebut dipercayai adik kepada salah seorang remaja tersebut.



Buat anda di luar sana, awasilah anak atau adik-beradik daripada terjebak dengan perkara sebegini. Awasi pergaulan mereka agar tidak terikut dengan trend zaman sekarang yang tidak menjaga batas pergaulan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
1
0
Komen: 56
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Hizert 27-2-2020 10:17 AM
Umur diaorang ni memang penuh rasa "ingin tahu". Tu yang sampai terlebih nak menahu tu. Nak prevent, mak pak kene terjah henpon diorang, musti ada sembang2 lucah sebelum menjurus ke arah berdepan.

Lain-lain Komen

Quote natrahn 21-2-2020 11:32 AM
amboiii tajuk die
Quote NekNgah 21-2-2020 11:34 AM
Bagus. Tegur. Bukan tonton wayang free.
Quote Pink_Purple 21-2-2020 11:42 AM
agak2 macam budak sekolah lagi ni..atau belum umur 20an..

sampai xnyempat2, tempat terbuka tu,,
Quote matchstick 21-2-2020 11:47 AM
Berani gile..kt taman dpn rumah org pun jadi. Dh mcm binatang kelakuan ko dek.
Quote any42 21-2-2020 11:56 AM
Edited by any42 at 21-2-2020 11:58 AM

nk bt kt rumah ad makpak. nk check in hotel xdak duit plak. bwh pokok pun jd la. jgn nnti kna sambar petir dah la ye.
ksian bdk kecik tu tpksa nonton mnusia prngai hewan tmpt tbuka rilek nk mngawan
Quote barfi 21-2-2020 11:59 AM
Pink_Purple: agak2 macam budak sekolah lagi ni..atau belum umur 20an..sampai xnyempat2, tempat terbuka tu,,

Macam budak form 2 macam tu
Quote puteribaya 21-2-2020 12:02 PM
matchstick replied at 21-2-2020 11:47 AM
Berani gile..kt taman dpn rumah org pun jadi. Dh mcm binatang kelakuan ko dek.

adui..betul..berani sgt budak2 zaman sekarang..pandai dia cari port..sbb selalunya tempat2 awam ni org x heran..org ingat sembang biasa2 je..padahal..berjilat2 bagai..risau aku anak2 zaman skrg..ada sekali tu ada sorang anta kat wsup grup iols..budak balik sekolah..kat tangga umah flet..siap sampat terpancut kat dinding..form 2,3 agaknya sbb kecik je nonet je..besar skit dari jarum kait mak dia..
Quote gummiebear 21-2-2020 12:04 PM
Kecik2 dah pandai buat benda2 gini eh. Siang2 hari di open space pulak tu. Mana belajar ni
Quote husna_amal 21-2-2020 12:04 PM
masa awal remaja nafsu tengah memuncak tu. takde segan silu langsung. mujur ada jugak yang tegur daripada semakin menjadi2.
Quote Skuau 21-2-2020 12:06 PM
".........just get a room!".
Quote Artemesiaa 21-2-2020 12:43 PM
Memalukan mak pak bagus ada yang menegur
Quote whadda 21-2-2020 12:46 PM
amboi kat kawasan rumah pon nak duduk bertindan
Quote paralyzedMind 21-2-2020 12:56 PM
bagus menegur.. patut baling batu ke apa skali.. biar berakal
Quote Kurex 21-2-2020 01:06 PM
lain kali azan la.. macam aku buat dekat kawan aku yg buat phone sex..
Quote Ladybird910 21-2-2020 01:15 PM
Astargfirullah...cabaran besarkan ank zaman skrg
Quote violetungu 21-2-2020 01:22 PM
kecik3 lg dah pandai bergesel2 punggung semua tempat terbuka plak tu bengong punya budak..
Quote keds 21-2-2020 01:46 PM
Semoga Kita semua dijauhi zina.
Quote alaa 21-2-2020 02:04 PM
naudzubillahiminzalik.. minta dijauhkan dari keturunan kami.. in shaa allah
Quote mieymiey 21-2-2020 02:07 PM
Berani betul bebudak ni yer. Kat tempat terbuka macam tu

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top