Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Abang Suka Ke Bambam" - Dedah Suami Curang Bersama Wanita Lain Di Aplikasi Omi

14-1-2020 10:24 AM|Oleh: hafiz.ahmad | Komen: 166

Pada zaman yang moden ini, hampir semua perkara boleh dilakukan secara dalam talian (online) dengan menggunakan telefon pintar mahupun komputer.

Daripada aktiviti membeli belah, memesan makanan sehinggalah untuk mencari jodoh, semuanya boleh dilakukan dengan hanya baring di rumah sambil 'makan kuaci'. Betapa pesatnya teknologi berkembang pada hari ini.

Namun, tidak semua teknologi ini memberi manfaat kepada manusia jika ada yang menyalahgunakannya ke arah keburukan. Terbaru, seorang wanita dengan nama Cahaya Hati telah memuat naik pendedahan berani di Facebook berkenaan suaminya yang curang di aplikasi Omi. 

Buat yang tidak mengetahui, Omi adalah sebuah aplikasi yang membantu seseorang untuk mencari jodoh mahupun teman untuk berbual, sama seperti apliasi Tinder dan Hinge.



Menurut beliau, pada awal Disember tahun lepas, suaminya jarang melawat anak mereka yang dimasukkan ke hospital kerana sakit, namun beliau tidak mengesyaki apa-apa sehinggalah telefon bimbit milik suami diperiksa. 

Cahaya Hati meluahkan perasaannya yang remuk apabila terjumpa perbualan lucah suami bersama seorang gadis bernama Dayah.



"Sebab itulah rezeki kita tidak pernah cukup, tanpa awak sedar sedikit demi sedikit ditarik"

Sambung Cahaya lagi, beliau pernah menggadaikan cincin dan rantai untuk menyara keluarga mereka. Malah, beliau juga pernah mencarikan kerja untuk suami, namun tidak bertahan lama apabila si suami mengeluh kepenatan daripada pekerjaan tersebut. 




Post Cahaya Hati ini tular di laman Facebook dengan 14,000 perkongsian dan hampir 5,000 komen. Untuk membuktikan pendedahan skandal suaminya, Cahaya Hati turut berkongsikan beberapa paparan skrin perbualan suami bersama Dayah di aplikasi Omi yang penuh dengan perbualan lucah dan menjijikkan.






Post asal:



Kata orang, setia dan sayang macam mana pun kita kepada seseorang, kita tidak akan boleh mengubah perangai mereka jika mereka sendiri tidak mahu mengubahnya. Semoga cerita ini menjadi pengajaran buat kita semua agar sentiasa menghargai pasangan tidak kira pada waktu susah  mahupun senang.  - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
5
Terkejut
4
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 166
Komen

Previous : Anjing Ini Dikatakan Mirip Pelakon Komedi Terkenal Seth Rogen, "Comel Gila"

Next       : "Jangan Main-main Dengan Ketakutan Dia" - Prank Kawan Takut Kucing Tak Lawak Ya!

Komen Terbaru

Quote domestobot 1-2-2020 08:47 PM
ingatkan bambam tu kucing, punya lah nak bersangka baik. baca lebih sikit rupanya cerita pasal puki. well pussy la jugak kan.

Lain-lain Komen

Quote MadameOnion 14-1-2020 10:52 AM
haiyoooo muka camtu pun ada yg sanggup menadah ye..sesuai sgt dgn bohsia rempit bertudung tapi pakai baju lengan pendek
Quote fliphair8 14-1-2020 10:59 AM
ehhhh kimaknyee bijik ni....
Quote shernazz 14-1-2020 11:01 AM
Aiyoh
Kenapa panggil bam bam
Iols slalu panggil.baby bam bam
Hanattttt
Jilaka.btoi la

Iols slalu nampak.iklan apps omi ni kat fb
Quote suduseno 14-1-2020 11:01 AM
Jijik hanat
Quote Melur1 14-1-2020 11:07 AM
muka mcm kuali goreng pun ada hati nak curang. koser
Quote putu 14-1-2020 11:11 AM
Jahatnyaa lelaki
Quote tuberoses 14-1-2020 11:11 AM
jijik sunggoh...musibat sgt
Quote Suchi 14-1-2020 11:15 AM
ingat dah sejuk beku dah sebab dah 2 hari dah cerita ni kuar kat fb tp tak byk page yg viral maybe sbb mesej lucah tu kot or OKT terlalu who r yussss sgt yelaa bukan founder product yg ade ribu2 follower.
Quote zuuu 14-1-2020 11:25 AM
Kalo dh serupa gini conversation dyorg kalo aq kt tempat wife tu pon aq angkat kaki siap package angkat pedang sekali...jantan x guna,yg pompuan skandal dia tu desperate sanggat ke apa???muka x handsome kaya pon rasanya sebab wife yg support lagi nk berskandal...hanat
Quote merrissa 14-1-2020 11:38 AM
euwww dah la x hensem....curang...berzina pula tu....jijik nyaa
Quote tagas 14-1-2020 11:43 AM
byk jer kes ginih cuma tak viral jer

pandai makan pandai la simpan
Quote buapakperut 14-1-2020 11:45 AM
bambam tu singkatan untuk lembam ke, yang muka macam ketam batu pun kau nak sauk
Quote buapakperut 14-1-2020 11:50 AM
tagas replied at 14-1-2020 03:43 AM
byk jer kes ginih cuma tak viral jer

pandai makan pandai la simpan

bam bam terilap langkah, bam bam nak lepas air kat omi tuptup terviral, bam bam masih suchi
Quote nanie 14-1-2020 11:53 AM
bambam
Quote cikatilia 14-1-2020 12:01 PM
haiyoo
muka menambah statistik lelaki curang muka pecah berterabur

puihhh
hoii bam bam ko panggil vajeena kau
jijik gile...
Quote Nt-ViruS 14-1-2020 12:12 PM
babam?. selalu budak retarded je guna nama ni.
Quote gideoncross 14-1-2020 12:25 PM
Lain kali cri yg single kak oi, ni apahal sauk laki org? Ftw.
Quote Mr_MS 14-1-2020 12:36 PM
i ingatkan i ni dah social abes dah.. rupanya nerd yang pakai aplikasi lagi social. OMI OMI OMI mak kau hijau bapak dia la.
Quote husna_amal 14-1-2020 12:37 PM
Zaman sekarang ni kalau kantoi curang habis dijaja kat socmed. So kalau ada niat tak baik, kena fikir betul2 kesan buruk akibatnya.

Lihat semua komen(166)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.024017s Gzip On
To Top