Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ramai Panas Punggung, Intan Najuwa Tayang Lamborghini Tunang

27-8-2019 06:09 PM|Oleh: Saiful| Komen: 247

Foto: IG
Sebelum ini memang ramai yang panas hati tengok Intan Najuwa bertunang dengan jejaka pilihannya.

Beza umur 16 tahun dah cukup buat ramai yang mengutuk. Iyalah Najuwa baru 22 tahun, lelaki yang dikenali sebagai RazrulAnwar Rusli pula dah 38 tahun.

Kredit foto: IG
Ini tak lain tak bukan kata mereka, sudah tentu sebab lelaki tu kaya! 

Intan Najuwa materialistik, Intan Najuwa gila harta dan banyak lagi kejian yang diterima.

Baru-baru ini Najuwa muat naik pula video dirinya dalam kereta Lamborghini tunangnya.


Memang bertubi-tubilah kena serang lagi. Kata mereka, hidup artis ni senang. Ada rupa sikit pasti sambar lelaki kaya. 

Tidak berdiam diri, Intan ada memuat naik IG Story. Katanya: 

Bagaimanapun video tersebut kemudiannya dah pun dipadamkan.

Bertabahlah Intan. Jaga sahaja tunang tu elok-elok, takut pula ada lain yang sambar nanti. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
5
Bosan
6
Komen: 247
Komen

Previous : Sering Dituduh Kononnya Gila, Tasha Shilla Kembali Aktif Dalam Industri

Next       : Sufian Suhaimi Pemimpin Paling Dikagumi Di Asia 2019

Komen Terbaru

Quote Keisha-Belle 14-9-2019 01:09 AM
Baru je bertunang dik. Tak yah nak show off sangat

Lain-lain Komen

Quote Norma69 27-8-2019 06:14 PM
Yg kutuk tu jeles la tu.
Quote kiambang 27-8-2019 06:18 PM
Baru je bertunang, baik jangan tunjuk tunang tu kaya . Orang yang dah kawin banyak yang nak goda.. inikan pula baru bertunang . Sendiri tau je cukuplah dik ..
Quote LadyCarefree 27-8-2019 06:21 PM
Elokla tu beast muda & beast tua
Quote kaseh80 27-8-2019 06:30 PM
Jgn cepat rasa hebat cik intan oiiiiiii
org kawin pun blh bercerai
inikan pulak baru berTUNANG
Quote diggerr 27-8-2019 06:33 PM
Tahniah dapat yang kayooo
Quote keys 27-8-2019 06:36 PM
Kesian. Budak tak cukup akal. Baru dapat naik keta mewah dah menjelir.
Quote evlinne 27-8-2019 06:41 PM
Ya ampun sumpah batak budak ni. So betul lah ko nak kawen dgn dia pun sbb harta. Gigihnya diri sundri dgn family menafikan konon sayang sbb hati budi pekerti. Puihhh
Quote Adeakukesah11 27-8-2019 06:45 PM
Gold digger sgguh dia ni

teringat pulak watak dia kt drama tv3 tu. Pun gold digger jugak. Kira senang la watak tu, jadi diri sendiri je. Ye dokkk
Quote rosevelvet 27-8-2019 06:48 PM
LadyCarefree replied at 27-8-2019 06:21 PM
Elokla tu beast muda & beast tua

Tahniahlah utk sheol dpt jerung. InsyaAllah xde susah cari duit pasni. Psg badan, pegi shopping, holiday n tolong berenti jd pelakon. Awak xde aura utk to be seen on tv darl
Quote msdummy.2018 27-8-2019 06:50 PM
Hehehehe... Jaga2 cik selemah.... Penyondol berlambak skrg nie... Takat fasa tunang apa lah sgt... Jgn ckp netizen xpayung bab caras mencaras ni ek... Diaorg bukan panas bontot... Beri peringatan jer... Baiklah low profile jer...
Quote Cicisweets 27-8-2019 06:51 PM
Betul la tu dia kata punya banyak Komen bitter Kat rotikaya
Quote pichee 27-8-2019 07:05 PM
Muka xde la cun mne...tp attitude mmg kurang..

Rse last time yg psl bf die pn sama gak cara die sarcasm netizen..smpi la bf kne soal siasat psl dadah, lme off comment...lme slow down..ni bru hangat blk..Mmg cpt lupa diri ckit minah ni...x blh ke buat biasa je...

X smpt2 nk nunjuk ..
Quote LostStar 27-8-2019 07:13 PM
tp elok jek nmpk laki ni bila x berbaju melayu.. hari tu nampak tua..
Quote RatuDunia94 27-8-2019 07:20 PM
Gelinya tgok sheols record video sambil jeli2 lidah buat2 muka comel..
Quote virgo19 27-8-2019 07:23 PM
hensem pulak tunangnya dalam video tu, gambar masa tunang tak hensem lak..
Quote fazila17 27-8-2019 07:23 PM
Okay dah boleh berhenti berlakon

Kawin beranak pinak dok diam2
Quote disneyrecess 27-8-2019 07:26 PM
Kemainnnnn yach dek intan nih, jaga2 couls kang kena sondol weols selaku acik porum tlg ingatkan yach before laki couls di sondol...
Quote 3480 27-8-2019 07:31 PM
Penting cr laki kaya la ni.. utk kelangsungan hidup agar tidak berteduh di bwh flat pprt kemudian hr..  (tp ku tgk byk ja keta beso2 parking kt pprt tu)
Quote nuril86 27-8-2019 07:36 PM
bru merasa kemewahan...knela tunjuk skiet...

Lihat semua komen(247)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.117730s Gzip On
To Top