Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Secocok, Muka Sama Insyallah Jodoh Panjang" Joy Revfa Akhirnya Tayang Gambar Kekasih

20-8-2019 10:38 AM|Oleh: intan| Komen: 151


Setelah sekian lama berteka-teki, pengusaha kosmetik, Joy Revfa akhirnya berkongsi kegembiraan mengenai lelaki pilihan beliau di laman Instagramnya.

Dikenali sebagai Fahmy Reza, Joy memperkenalkan kekasih beliau itu kepada umum dan meminta peminat mendoakan kebahagiaan mereka berdua.

Jika sebelum ini, Joy pernah juga memuat naik foto tapi beliau telah menyembunyikan wajah sebenar Fahmy kepada umum. Berteka-teki gitu!



"Miss you, b @Fahmyreza, will ask Allah to see you twice, once here and once in Jannah..amin #ilovemewhenimwithyou.."






Peminat yang mengikuti perkembangan Joy rata-ratanya mendoakan supaya pasangan ini segera berkahwin dan ada juga mengatakan muka pasangan tersebut sama dan kelihatan secocok sekali.

Orang kata muka sama, jodoh panjang. Betul ke?


Apa-apapun, diharap pasangan ini tak perlu menunggu lama untuk mendirikan masjid baru. Semoga berkekalan! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 151
Komen

Previous : "Pergh Mantapnya Biceps, Kalah Dah Hairul Azreen" - Peminat Teruja Badan Sado Saharul Ridzwan

Next       : Dapat Kek 'Tet*k', Kejutan Parti Bujang 2.0 Rizman Nordin Jadi Perhatian

Komen Terbaru

Quote SherryZass 28-8-2019 07:55 AM
friedfishsoup replied at 23-8-2019 11:47 AM
Wow

Sadonya. Gigih dia pakai baju gitu yach semata2 nak nampak kurusss. Kuruss ke??

Lain-lain Komen

Quote kualibesi 20-8-2019 10:44 AM
knowing her n controversy before this, makan popcorn je laa uolls. die dulu pun terkenal sbb dengan bf khayalan, curi pic dr google ~ drama
Quote jijilaaa 20-8-2019 10:49 AM
weh muka mcm familiar je. pelakon jgk kan???
Quote wookiehoney 20-8-2019 10:53 AM
Caption dia tu, bape banyak kali pakai daaa.
Dengan mamat perlis dlu tu pun sama
Quote leylapple 20-8-2019 10:55 AM
muka dah mcm oksana
Quote tuttt 20-8-2019 11:02 AM
Apoooo cik repah kawin jela cik repah
Quote chinta89 20-8-2019 11:04 AM
nak tanya kenapa Revfaiz dah clash ngn Repah ni?

mana hilang dia skg? Hari tu kemain galok up gmbr sesama. Org perlis kan?

Meratib faiz asik main OUBG lps tu nmpk jual ikan pekasam. tiba2 semua gmbr takde then meratib mcm perli2 kat faiz (walaupunx dinyatakan tp mmg sesuatu sgt asik merempan psl cinta).
Quote laksmanabentan 20-8-2019 11:04 AM
sama2 kita nantikan kelanjutan drama ini....
Quote chinta89 20-8-2019 11:05 AM
jijilaaa replied at 20-8-2019 10:49 AM
weh muka mcm familiar je. pelakon jgk kan???

thread2 sblm ni ada yg bgtau dia pelakon but meols x tau cter ape
Quote kaseh80 20-8-2019 11:07 AM
Kawin je lah buat apa tunggu lama lama
Quote Piramida 20-8-2019 11:10 AM
Sama cantik sama padan.. except perangai sewel Joy ni.
btw sejak dgn mamat ni, Joyah ni reserve sikit dlm socmed kisah2 cinta, mesti bakal suami dah warning siap2...

Apapun, good luck beristerikan Joy ni.
Quote beta_carotene 20-8-2019 11:11 AM
1st night kahwin harap terus kongkek joy ye
Quote pitera 20-8-2019 11:13 AM
laksmanabentan replied at 20-8-2019 11:04 AM
sama2 kita nantikan kelanjutan drama ini....

jooh-jodoh joy
Quote Siputjelly 20-8-2019 11:15 AM
jijilaaa replied at 20-8-2019 10:49 AM
weh muka mcm familiar je. pelakon jgk kan???

haah pelakon, berlakon cerita dgn jannanick dgn ashraf muslim tu. apa nama tajuk lupa, biar aku jadi penunggu ke apa
Quote pngky 20-8-2019 11:18 AM
Joy ni artis ker ?
Quote doubleA 20-8-2019 11:20 AM
Good luck to that guy
Quote matjerk 20-8-2019 11:21 AM
Ok,  joy kembali mendunia dgn post2 merenyam nak kawen... Recyle balik gamba2 menetek yg lama2.... Recyle balik caption2 lama..  Semua sama... Kecuali dgn org yg berbeza....  Contohnya... 2015 dulu zaman bercinta dgn tansri abdul raup hahaha...
IMG_20190820_111342.jpg
083821zqhp73ql7zeoyluq.jpg

Quote fa1982 20-8-2019 11:22 AM
Mamat ni pelakon kan? Selalu bawak watak jahat
Quote umbut 20-8-2019 11:22 AM
Sapa pernah tgk muka joy ni live..
Quote chula 20-8-2019 11:23 AM
mcm pelikla muka joy ni..ke dia terlebih edit gambar dia..

Lihat semua komen(151)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096429s Gzip On
To Top