Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kurus Sebab Nak Tunjuk Perut Ke?"-Dottie Tayang Perut, Netizen Yang Panas

20-8-2019 11:05 AM|Myeonir| Komen: 132

Pelakon Dottie, 31 atau pun nama sebenarnya Nur Syuhaida Abd Razak memang sinonim dengan fizikal yang comel dan gebu. Watak lakonannya juga sering mencuri perhatian kerana kecomelannya.

Pun begitu, dengan keazaman baru, Dottie kelihatan semakin kurus berbeza dengan imejnya yang dahulu. Pelakon ini juga tidak segan untuk tampil seksi walaupun mempunyai bentuk fizikal yang gebu.

Terbaru, Dottie telah berkongsi beberapa gambar di laman Instagramnya dan dapat dia tidak segan untuk menayangkan sedikit bahagian perutnya dengan memakai crop top.

Kredit foto: Instagram
Walaupun tampil konfiden dengan tubuh badannya, netizen tidak mendiamkan diri dan menyatakan bahawa Dottie sebagai tidak malu apabila semakin berani menayangkan badannya semenjak sudah semakin kurus.

Kredit foto: Facebook
Seronok ya acik bawang. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 132
Komen

Previous : "Pergh Mantapnya Biceps, Kalah Dah Hairul Azreen" - Peminat Teruja Badan Sado Saharul Ridzwan

Next       : "I Tak Boleh Bernafas, Dada Sakit, Mental Teruk" - Diana Danielle Kongsi Pengalaman

Komen Terbaru

Quote clarizsa 6-9-2019 03:49 PM
Tak kurus pun

Tapi sukati dia la
Netizen n forumers hanyir rengsa apahal

Dengki ke diri sendiri terpaksa berpanas kepam

Pffttt

Lain-lain Komen

Quote umbut 20-8-2019 11:20 AM
Ko dah knp dottie... tayang perut pulak. Perasan kurus ler tu.. tak kurus pun
Quote TerataiMelur02 20-8-2019 11:30 AM
Apa yg nak cuba d buktikan? Perut kempis walaupun baru kurus sikit?
Quote msdummy.2018 20-8-2019 11:47 AM
yooo..gmbr kat alphard tuh mmg nmpk dia punya bra....dh kenapa jd mcm nie...dulu aku suka dia....
Quote RatuDunia94 20-8-2019 11:49 AM
Gigihnyaaa..
Quote taji2906 20-8-2019 11:58 AM
lengan dia besar dari lengan org main gym
Quote jijilaaa 20-8-2019 12:00 PM
dia dah kawen kan...apo kata laki dia...
Quote Yeehaw 20-8-2019 12:02 PM
msdummy.2018 replied at 20-8-2019 11:47 AM
yooo..gmbr kat alphard tuh mmg nmpk dia punya bra....dh kenapa jd mcm nie...dulu aku suka dia....

Macam selit baju bawah tali bra pun ada. Haishhh.
Quote chikumanis 20-8-2019 12:04 PM
korang pernah tengok, orang yg dulunya gemuk, bila dah kurus, dia pakai hijab n tudung labuh? jaranggggggggggggggggg kan...

pompuan zaman skrang, time gemuk gedempol lemak bertepu2, baju semua longgar2 dan menutup aurat dengan sempurna, bila dah kurus, baju semua mcm balut nangka n start tayang segala yg ada kat badan...

** sorry min, me is emo n sarcastic harini ** padan muka pada yg terasa **
Quote Kurex 20-8-2019 12:07 PM
Biasalah, baru nak merasa cantik.. Walhallllll
Quote msdummy.2018 20-8-2019 12:10 PM
jijilaaa replied at 20-8-2019 12:00 PM
dia dah kawen kan...apo kata laki dia...

ohhh dah kawen ker...lagilah aku krik2...
Quote jijilaaa 20-8-2019 12:13 PM
msdummy.2018 replied at 20-8-2019 12:10 PM
ohhh dah kawen ker...lagilah aku krik2...

ku gagahi utk google juga..haha
Quote LadyCarefree 20-8-2019 12:17 PM
Xkenal xpernah dngr nama dia. Biarla dia nk pakai cemaner. Klau tetek dia besar lg baru best.
Quote grizz 20-8-2019 12:17 PM
gemok lg tu sbb baju tu still xmuat..kne kuruskn lg ni..
Quote kokocrunch 20-8-2019 12:18 PM
dah kurus sikit...
Quote aTiKah_aYuNi 20-8-2019 12:18 PM
gigih laa orang gemok jenis yang nak kurus, lepas tu pakai baju body fit....x fikir masa gemok pon dah mmg sedia pakai baju body fit...

beza dulu ada xde rasa yakin utk berseksi seksi bagai......
Quote GegarVaganja 20-8-2019 12:19 PM
Lantak kau la nok, hatta nak vogel sekalipun.
Bukan kau boleh menang abp pun.

Quote MistrezHermanaz 20-8-2019 12:22 PM
knp aii jumpa dia kt jaroz ritu dlm bulan ni jgk masih tembun..huehuehue
Quote Beautifulliar. 20-8-2019 12:22 PM
Biase la tu. Ore gundu bila agak2 rs diri dh selim sikit, mmg bju otomatik nk yg ketat gk. Sume ada keinginan nk pkai bju ketat sexy2 bila kurus nti.

Teringat plakon Syanie pkara ptama yg sheols nk buat klo kurus is pakai bikini.Ayyyooh ptut la smpai skrg pn xkurus2 sbb niat pn xbtol.
Quote freyayong 20-8-2019 12:24 PM
Omaiiioiiii. Menggelupur nak tunjuk pewut ye sis

Lihat semua komen(132)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100915s Gzip On
To Top