Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Takkan Bayi Pun Nak Kutuk"- Warganet Tak Puas Hati Anak Siti Nurhaliza Dikeji

18-8-2019 09:30 AM|HakirRahman| Komen: 237

Menjadi anak orang terkenal ni susah, sejak kecil kehidupan sentiasa jadi tumpuan. Begitu juga dengan anak penyanyi terkenal Dato' Sri Siti Nurhaliza, Siti Afiyah. 

Saya kecik lagi, janganlah maki. Foto: Instagram

Tindakan Siti yang sering memuatnaik gambar anaknya itu memang boleh difahami. Siti lama berkahwin baru dapat anak, mestilah nak tunjuk pada dunia dan rekod perkembangan Siti Afiyah. 

Siti Nurhaliza sering memuat naik gambar anaknya, Siti Afiyah. Foto: Instagram

Tetapi, ada juga acik bawang yang mulut jahat mengutuk Siti Afiyah. Mengatakan dia tak comel, hidung tak berapa nak naik dan Siti "macam dia sorang ada anak". 

Siti Afiyah pun ada haters. Foto: Facebook

Apa lagi, warganet memang tak berpuas hati la. Dah nama pun bayi, semuanya comel. Menurut mereka lagi, individu yang tidak ada insurans mulut ni selalunya pengguna Facebook. Betul ke? 

Selalunya acik FB yang mulut jahat ni. Foto: Twitter

Apa kata anda, comel atau tidak Siti Afiyah ni? Comel! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 237
Komen

Previous : "Pergh Mantapnya Biceps, Kalah Dah Hairul Azreen" - Peminat Teruja Badan Sado Saharul Ridzwan

Next       : "I Tak Boleh Bernafas, Dada Sakit, Mental Teruk" - Diana Danielle Kongsi Pengalaman

Komen Terbaru

Quote babyhubby85 5-9-2019 07:45 AM
Aishwarya rai ko kata....

Lain-lain Komen

Quote Nurul8001 18-8-2019 09:36 AM
Walaupun saya tak berapa gemor dgn mak dia, tapi, anak dia ni saya suka tengok.

Afiyah ni comel OK. Sapa kata dia tak comel tu, memang ada masalah kat hati tuh
Quote Nana_Man 18-8-2019 09:38 AM
Janji ct tak tayang baby afiyah pakai barang kemas bnyk2 mcm si ecahhabibjewels tu, aku ok jer.
Quote Anakmanja 18-8-2019 09:43 AM
Piyah ikut belah khalid
Quote Minami2013 18-8-2019 09:47 AM
Aafiyah comel level anak2 org biase. Kalau dok sebelah cucu2 tok k, tenggelam aafiyah Dulu2 tak de aksi menarik, cuma skrg bila dah pandai ckp ada lah aksi yg cute. So biarlah die nk share gambar aafiyah, ade je yg suke tgk. Walaupun dulu2 kata tak mau expose sgt kan.
Quote Sayornara 18-8-2019 09:50 AM
Afiyah ni comel cuma sejenis muka bengis.. plus dia nmpk cerdik and sopan.. mungkin hasil didikan pengasuh dia... anyway yg dok mengata dok sibuk tayang anak tu at least aafiyah ni xde ig okay... byk lg selebriti yg kemaruk dok tayang anak siap buat ig sendiri walaupun kenyataannya sendu..
Quote limesherbet 18-8-2019 09:53 AM
afiyh ni muka macam anak datuk K yg gemok tu...
Quote emera 18-8-2019 09:54 AM
Kenapa rengsa sgt ct tepek gambar anak dia? Mcm laaa korg tak tepek gambar anak korg kat socmed.. ntah2 overdose & siap ada acc ig anak lg.. aafiyah tak comey? Anak korg comey sgt ke? Ntah2 busuk kepam..
Quote buapakperut 18-8-2019 09:55 AM
tanak tengok anak dia jangan pollow dia.. not fan of siti mak dan siti baby tapi kadang tu nyampah tengok kekayaan orang sebenarnya kita yang dengki. siti ni pun tak over macam dsv
Quote RatuDunia94 18-8-2019 09:56 AM
Utk kategori budak apiyah ni biasa je kecomelannya. Cucu2 peneroka felda pon ada yg lbh comel dr dia.. tp bila dh besar nanti mungkin jd cantik. Mcm Aleesya anak erra masa kecik x comel. Dh bsr cantik.
Tp apiyah bertuah sbb lahir dr perut SITI NURHALIZA!
Quote chinta89 18-8-2019 10:03 AM
eh x suka jgn tgk, boleh?

#NurtizenBusukHati
Quote armin 18-8-2019 10:06 AM
Baru tau kalau up gambar anak org tak puas hati. Hbs nk siti up gmbr anak org lain ke
Quote rotijohanz 18-8-2019 10:07 AM
aafiyah ni ikut hidung sape uols?lain sgt dgn idung ctdk ah gitu


[ig]https://www.instagram.com/p/B06Apu9g7bf/[/ig]

Quote takayama 18-8-2019 10:15 AM
Halah halah halah netizen ni, dah tu anak siti xkan dia nk upload gambar anak jiran plk, comel ke x ikut suka dia ler dah ig dia
Btw kekdg cam nampak muka aafiyah ni cam muka makcik dia dan kdg cam muka abg dia, konpius ai
Quote AnggurHitam 18-8-2019 10:22 AM
ummah FB ni mmg jenis dengki, mane boleh tgk mana2 artis tayang anak sgt.... hey kemon , artis jua manusia bhiasaa
Quote hanuma 18-8-2019 10:35 AM
comey la aafiyah tue...
Quote bluebutter 18-8-2019 10:39 AM
Minami2013 replied at 18-8-2019 09:47 AM
Aafiyah comel level anak2 org biase. Kalau dok sebelah cucu2 tok k, tenggelam aafiyah  Dulu2 ...

Anak2 level retis dan kenamaan acaner lak.. Hehehe...


Sorry to say..piyah tak comeyyy..mcm tgk arawah atuk dia.arwah tarudin.piyah ni category baby girl rupa keras mcm lelaki...
Dah besor lawolah tu pakai branded item. Mcm rupa2 kinah le. Muka level desa tpi merchandise kat badan high end thingy. Tak gitu.
Quote chipsmoremore 18-8-2019 10:48 AM
Mak kena kecam ...anak pun kena kecam.. ehhh gila netizen ni kot, mcm la diorg tu bagus sgt duduk pun flat pprt
Quote LadyCarefree 18-8-2019 10:55 AM
Sayornara: Afiyah ni comel cuma sejenis muka bengis.. plus dia nmpk cerdik and sopan.. mungkin hasil didikan pengasuh dia... anyway yg dok mengata dok sibuk taya ...


Betol. Orng lain anak dlam perot dh gigih buat IG. Bila ada anak, mcam poyo nk mampos buat kapsyen kt ig anak seolah2 baby tu yng tulis. Kdg2 xkelakar pon. Pastu puji mak bapak sndiri walhal yng tulis tu mak bapak.
Pastu ada yng berhestek #ajimodinclan #perintses #ntahapelag #ohyesiapadahestek #negerisepuluh
Quote b_n_c 18-8-2019 10:57 AM
rotijohanz replied at 18-8-2019 10:07 AM
aafiyah ni ikut hidung sape uols?lain sgt dgn idung ctdk ah gitu

ni ig dia ke, baca komen forumner kt atas kata afiyah xde ig compare ngn anak artis lain..huhu

Lihat semua komen(237)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095943s Gzip On
To Top