Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Waktu Hamil Rajin Pakai Maskara Ke?" - Netizen Cair Tengok Bulu Mata Lentik Alisa

16-8-2019 10:26 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 44

Semua mengetahui bahawa pasangan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen telah dikurniakan seorang puteri dan dinamakan Alisa Aisyah.

Keluarga pasangan ini sentiasa mendapat perhatian ramai termasuklah anak sulung mereka iaitu Yusuf Iskandar yang petah berbicara walaupun usianya masih kecil sehingga menambat hati ramai netizen.

Terbaru, Hairul Azreen telah berkongsi satu video di laman Instagramnya di mana dia bersembang dengan Alisa dan bertanya sama ada dia sudah mahu tidur.



Video comel itu ternyata membuatkan ramai cair kerana seronok melihat telatah Alisa yang comel.

Pun begitu, ramai netizen turut memuji si kecil itu kerana mempunyai bulu mata yang melentik dan ada yang berseloroh sama ada Hanis rajin memakai maskara semasa mengandungkan Alisa.


Kredit foto: Instagram

Comel sangat ni! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 44
Komen

Previous : "Semoga Kau Berubah Dan Insaf" - Rebecca Jaga Aib Pencuri

Next       : "Nakal Sangat Sebab Tu Kena Ikat"- Elvina Bergurau Dengan Karl Mateen, Netizen Pula Yang Lebih

Komen Terbaru

Quote tupperwarepink 22-8-2019 11:51 AM
anak2 nye comel, mak pak je tak sanggup meneruskan kata2 kejian

Lain-lain Komen

Quote cikkittydiva 16-8-2019 11:26 AM
Edited by cikkittydiva at 16-8-2019 11:27 AM


Alisa comel.. tp tetap muka tok deris...
Quote September14 16-8-2019 11:28 AM
Mmg comel angat
Quote miss_baby 16-8-2019 12:04 PM
mata tu ikut hanis
comey jer alisa ni
Quote mieymiey 16-8-2019 12:08 PM
Bulu mata pun jadi gosip
Quote diggerr 16-8-2019 12:40 PM
Comel anaknya
Quote mesmerize 16-8-2019 01:20 PM
comel n gebu macam kapas
manis pulak tu senyuman dia..
helok2 anak2 HZ n HA
Quote ezacbee 16-8-2019 03:00 PM
Usop versi gegirl
Quote beatgirlX 16-8-2019 03:14 PM
Baby semuanya cute2
Quote aleesyasofia 16-8-2019 03:46 PM
mak pak sendu.. trpksalah guna anak..
Quote Iema5008 16-8-2019 04:27 PM
Walau pun hairul ni a bit annoying tapi syg dia pd family tu aku respect sgt2. Hahahah {:give
Quote cicicumel 16-8-2019 04:32 PM
yg komen tu netizen x pernah tgk baby ke.. bkn ke mostly baby bulu mata lentik? dh bsr esok2... xde dah.
Quote lotionmilo 16-8-2019 04:43 PM
cicicumel replied at 16-8-2019 04:32 PM
yg komen tu netizen x pernah tgk baby ke.. bkn ke mostly baby bulu mata lentik? dh bsr esok2... xde  ...

Hahahahaha ada benarnya
Quote ikanmasin 16-8-2019 05:22 PM
anak dia dua2 comel..
Quote cmf_DetConan 16-8-2019 05:38 PM
bulu mata anak aku lg lentik dr alisa ni xde plak nk di jadikan bahan gosip...#doneupanaksendiri
Quote binipopeye 16-8-2019 05:38 PM
panjang bulu mata anak dia nih... sok lusa jd duta produk timbang kilo... nnti ramai laa mak2 kepam yg beli... berangan anak dpt bulu mata lentik..
Quote piep 16-8-2019 05:48 PM
hmm ni pon dibuat cerita
Quote Nham22 16-8-2019 07:02 PM
Oiii aku suka nengokkkk anak die alisa ni... Kalau sape2 stress boleh tgk alisa ni.. Comelll sgt2
Quote ouch! 16-8-2019 09:32 PM
cikkittydiva replied at 16-8-2019 11:26 AM
Alisa comel.. tp tetap muka tok deris...

Sentap neksinah lagi kang.
Quote apedehal 16-8-2019 10:02 PM
cicicumel replied at 16-8-2019 04:32 PM
yg komen tu netizen x pernah tgk baby ke.. bkn ke mostly baby bulu mata lentik? dh bsr esok2... xde  ...

anak aku bulu mata panjang tp xlentik..hmm harap2 beso nnt lentik la pulak bulu mata tu

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095542s Gzip On
To Top