Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Henry Golding Bakal Jadi Dewa Air Dalam Black Panther 2?

6-8-2019 12:27 PM|Oleh: HakirRahman| Komen: 37

Selepas berakhirnya Avengers: Endgame, ramai peminat filem ternanti-nanti fasa seterusnya Marvel Universe ini. 

Fasa keempat Marvel Universe dijangka akan berlaku tahun depan sehingga 2021. Walaupun peminat agak kecewa bila fasa empat Marvel Universe tidak meletakkan Black Panther 2 sebagai salah satu filemnya. 

Namor dikatakan akan jadi penjahat lawan Black Panther. Foto: Google 

Dilaporkan Hype, Black Panther 2 dijangka akan diterbitkan selepas 2021. Lama lagi tu.Tetapi, Marvel dikatakan sudah menemui watak penjahat untuk lawan Black Panther iaitu seorang raja bawah laut bernama Namor. 

Dikatakan, pelakon kelahiran Malaysia, Henry Golding bakal menggalas watak penting ini. 

Henry Golding jadi penjahat bawah laut? Foto: Google

Henry sebelum ini beberapa kali dikaitkan untuk membintangi filem Marvel termasuklah filem adiwira Asia pertama Marvel bertajuk "Shang-Chi". Tetapi, beliau tidak berjaya membintangi filem itu yang kini sedang menjalani penggambaran. 

Black Panther 2 dikatakan akan temui penonton selepas 2021. Foto: Google

Watak Namor seperti watak Aquaman- separuh manusia, separuh mermaid- dikatakan akan menentang watak Black Panther dalam filem kedua ini. 

Henry Golding dalam air? Mesti laku keras filem ni kalau betul jadi kan? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 37
Komen

Previous : 'Siapa Tu?' Vokalis Kumpulan Rock Ditahan Polis Miliki Dadah Bernilai RM100

Next       : Kylie Jenner Sewa Kapal Jho Low RM5 Juta Untuk Pesta Hari Jadi

Komen Terbaru

Quote ananyaperfume 19-8-2019 10:13 PM
cruisekeanu replied at 17-8-2019 07:00 PM
Dia sendiri tak pernah cakap pun dia bakal jadi James Bond. Gossip di Hollywood. Buat apa nak malu ...

Betul..henry tgah meletop..kat sana ada new movie last christmas

Lain-lain Komen

Quote Kurex 6-8-2019 12:30 PM
Teringin nak terjatuh dalam kehangatan tubuh henry
Quote akubujang 6-8-2019 12:32 PM
Edited by akubujang at 6-8-2019 11:25 PM
Kurex replied at 6-8-2019 12:30 PM
Teringin nak terjatuh dalam kehangatan tubuh henry
hahahaha
Quote Artemesiaa 6-8-2019 01:02 PM
Kalau benar harap dia benar2 dapat menjiwai watak yang diberikan
Quote buragazz 6-8-2019 01:31 PM
Berdarah hidung puak indon2..  balik2 harap pelakon the raid dia tu.. tu pun tempelan...
Quote buapakperut 6-8-2019 01:33 PM
boleh la kot, heols berlakon biashe2 je, tapi muka ada eksotik(sikiittt) ... cemana dewa air dengan accent tu
Quote MadameOnion 6-8-2019 02:56 PM
Edited by MadameOnion at 6-8-2019 03:00 PM

bila masa marvel announce filem ni utk phase 5? sis terlepas quinjet kah?
Quote Cpkay 6-8-2019 03:12 PM
hensem mamat ni .. lepas tengok Crazy rich Asian tu .. terjatuh minat
Quote joannakimberly 6-8-2019 03:40 PM
wow, indon dh bkempen nak Joe Taslim jd Namor kat IG. Koserrr sgt!
Quote fliphair8 6-8-2019 04:27 PM
wah, bam henry makin mendonia, yummmmm
Quote mieymiey 6-8-2019 04:47 PM
Dikatakan, pelakon kelahiran Malaysia, Henry Golding bakal menggalas watak penting ini.


Takmo edisi Ramilah Begum yach!
Quote Rob07 7-8-2019 12:56 AM
Kurex: Teringin nak terjatuh dalam kehangatan tubuh henry

Awwww.. tinggi nya impian mu itu! Sungguh  terharu I mendengar nya hahahaha!
Quote Rob07 7-8-2019 12:57 AM
Cpkay: hensem mamat ni .. lepas tengok Crazy rich Asian tu .. terjatuh minat

Kan? Aku pun minat mamat nih lepas  nengok Crazy  Rick asian tuh. Wife dia pun lawa dan sexy giler hahaha!
Quote alien88 7-8-2019 08:40 AM
kalau betul tahniah Henry,, baru je smlm tgk Crazy Rich Asian tu
Quote Mfzg89 7-8-2019 09:32 AM
jangan canang dulu..xpasal mcm kes jemsbon ritu...canang 1 dunia tup2...malu oooo..
Quote ananyaperfume 7-8-2019 10:48 AM
buragazz replied at 6-8-2019 01:31 PM
Berdarah hidung puak indon2..  balik2 harap pelakon the raid dia tu.. tu pun tempelan...

Yuo totally agree,puak hendon kuat dengki,plakon the raid tu pun takdak nya femes macm michelle yeoh takpun jet lee..hurm pemes kat asia saja lorh
Quote ananyaperfume 7-8-2019 10:49 AM
Cpkay replied at 6-8-2019 03:12 PM
hensem mamat ni .. lepas tengok Crazy rich Asian tu .. terjatuh minat

Haha sama dia blakon x kaku cuma kna improve lagi..senyuman manis,suara macho n tak lupa diri
Quote ananyaperfume 7-8-2019 10:59 AM
Edited by ananyaperfume at 7-8-2019 11:00 AM
Mfzg89 replied at 7-8-2019 09:32 AM
jangan canang dulu..xpasal mcm kes jemsbon ritu...canang 1 dunia tup2...malu oooo..


Takper jangan malu,yang claim dia james bond pun bukan calang 2 orng kat hollywood tu,si jimmy fallon,dia terpesona dengan sikap henry yang ramah mesra dan bijak budibicara(typical malaysian) dia siap suruh henry nyanyi lagu Lagi and dia terpegun suara henry macho x sumbang...henry malu malu ja , Jimmy snirik cakp henry is james bond...Smpai kan  audience smua ckp jimmy jrang layan oRg dngan penuh hormat, tapi dengan henry dia respek  sbb pengetAHuan henry Yg tinggi (sbb before nih kan henry host travel,so experience tu bnyak la).tu yg buat jimmy lagi amazed dekat henry..asalnya talkshow jimmy ni suka pekena artis yg dijemput..tapi nga henry dia tak wat mcm tu.

Proud malaysian..
Quote ananyaperfume 7-8-2019 11:05 AM
joannakimberly replied at 6-8-2019 03:40 PM
wow, indon dh bkempen nak Joe Taslim jd Namor kat IG. Koserrr sgt!

Sapa ?joe taslim ,hah marhaen sangat muka dari marvel amik si joe taslim ni better la amik jay chau yang sah sah pandai kungfu menari segala macam,bnayk peminat dari.joe taslim nk pemes lam indomee penuh ajinomoto tu
Quote buragazz 7-8-2019 01:18 PM
ananyaperfume replied at 7-8-2019 10:48 AM
Yuo totally agree,puak hendon kuat dengki,plakon the raid tu pun takdak nya femes macm michelle ye ...

Kann.. hari tu kat youtube si Agmo yang konon urband nak melonjak kat US kalah ngan Yuna.. sebab Agmo cam try to hard to blend In kekdahnya...

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105081s Gzip On
To Top