Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Terserempak Shah Rukh Khan, Reaksi Selamba Nazim Othman Buat Netizen Terhibur

22-7-2019 04:15 PM|Oleh: Myeonir| Komen: 84

Bayangkan kalau terserempak selebriti kegemaran kita tanpa sengaja, mesti akan terasa tak tentu hala dan seronok sangat. Kalau boleh nak minta tandatangan ataupun 'selfie' untuk kenangan.

Lain pula ceritanya apabila Nazim Othman yang sedang dalam perjalanan untuk percutiannya ke Maldives tanpa sengaja telah terserempak dengan artis Bollywood terkenal di Valena International Airport.


Nazim Othman sangat tenang walaupun terjumpa dengan King of Bollywood, Shah Rukh Khan bersama keluarganya menuju ke destinasi yang sama.

Para netizen terhibur melihat reaksi Nazim yang sangat selamba dan tak menggelabah langsung!

Kredit foto: Twitter
Untunglah! -CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 84
Komen

Previous : "Anak Saya Bukan Baby S*****, Stop Guna Gambar Saya!" - Puteri Sarah Liyana Bengang

Next       : "Sekarang Dah Boleh Nampak Leher, Betis"- Lihat Reaksi Mira Filzah Bila Diperli Individu Ini

Komen Terbaru

Quote Cpkay 26-7-2019 11:19 AM
lagi taste anak jantan dia.. apak dah tua ..

Lain-lain Komen

Quote cikdonat8 22-7-2019 04:16 PM
kalau aku pon terpaku kat situ. .

SRK kot..
Quote chinta89 22-7-2019 04:20 PM
kalau aku terjerit2 "Ahhhhhhhhhhhhh SaroKhan" sambil ulang nama beliau dgn nada kes "gais tikus gaissss" dolu tu
Quote ezacbee 22-7-2019 04:23 PM
Kalau aku tengok jelah cam tgk muvi haha
Quote Yunho 22-7-2019 04:24 PM
kalu sy mmg tak perasan la...
Quote c===8 22-7-2019 04:24 PM
sakai2 mmg jakun tgk srk pelakun overacting tu
Quote awanysss 22-7-2019 04:28 PM
kalau aku dah g amik gambar tak henti2..
Quote diss69 22-7-2019 04:31 PM
Ok laa nazim rajin jugak layan followersnya....
Quote Bumbu 22-7-2019 04:33 PM
Ruginyaaaa tak peluk cium SRK
Quote Kakalongmu 22-7-2019 04:43 PM
Kalau I mmg dah rempuh abis dah... sengajala nak viral
Quote ainashiqa 22-7-2019 04:44 PM
Klu aku mau shaking tgk srk..
Quote Mfzg89 22-7-2019 04:46 PM
SRK? Euuww ~~
Quote seri_mawr 22-7-2019 04:47 PM
artis jumpa artis...

tapi klu aku takat lambai senyum jek kot...

malu ahh nak pi amik gmabr dgn artis...

Quote CiliPadiSedap 22-7-2019 04:51 PM
Kakalongmu replied at 22-7-2019 04:43 PM
Kalau I mmg dah rempuh abis dah... sengajala nak viral

rempuh habis , kena pelankung dengan bodyguard srk, aka inspektor vokuru
Quote simatakucing 22-7-2019 04:53 PM
Lain orang lain citarasa kan.ade yang minat ade yang tak.maaflah kalau aku memang geli tengok shahrukh ni belakon mmg overacting,abis macam nak ditelan heroinnya kalau adegan romantis tuh
Quote Kakalongmu 22-7-2019 04:54 PM
CiliPadiSedap replied at 22-7-2019 04:51 PM
rempuh habis , kena pelankung dengan bodyguard srk, aka inspektor vokuru

biarla ku merana demi mu srk
Quote hayati_hassan 22-7-2019 04:56 PM
SR yg letak alquran sebaris dgn tuhan isteri beliau ?
Quote salmon-suki 22-7-2019 04:56 PM
Hensem laa SRK ni walaupun dah tua..iyeke nazim ni bt derk je?ntah2 sbb ada bodigad and dia ni bknnye feymes nak menempel kt retis internesenel mcm SRK..silap2 kalau ckp retis pn. SRK bt derk aje..kekeke~

Anggap dia as one of his mere fans..{:run
Quote MatDeghem 22-7-2019 04:56 PM
CiliPadiSedap replied at 22-7-2019 04:51 PM
rempuh habis , kena pelankung dengan bodyguard srk, aka inspektor vokuru

Kan.... Body guard keliling..nak rempuh ape. Dah untung di bagi ambil gambar dari jauh....
Quote Kurex 22-7-2019 04:57 PM
Semoga dapat buat aksi hidung bertemu hidung dengan anak laki shahrukh khan ni..

Lihat semua komen(84)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090830s Gzip On
To Top