Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Assalamualaikum, Boleh Tunjuk Buah Dada?" - Fatin Afeefa Dapat Mesej Lucah Peminat Miang

22-7-2019 10:01 AM|Oleh: Mat| Komen: 48

Siapa sahaja tidak kenal pelakon filem terkenal Tentang Bulan, Fatin Afeefa. Meskipun sering terpalit dengan kontroversi, Fatin tetap mendapat perhatian peminat kerana dia begitu mesra bersama peminat di media sosial.



Baru-baru ini, Fatin Afeefa mendedahkan bahawa dia menerima mesej lucah daripada peminat di laman Instagram miliknya. Pendedahan itu dilakukan oleh Fatin sendiri di akaun Twitter milik pelakon manis itu. 

Yang lucunya, penghantar mesej lucah itu memberi salam dengan sopan sebelum bertanyakan soalan lucah kepada Fatin. 





Rata-rata peminat terhibur dengan mesej itu dan beranggapan mungkin si penghantar mesej itu masih bersekolah jika dikaji daripada cara pertanyaannya itu.



Meskipun isu ini dilihat seperti sesuatu yang lucu dan tidak mendatangkan kesan buruk, namun akhlak anak muda di negara Malaysia amatlah membimbangkan. Buat ibu bapa di luar sana, sentiasa periksa telefon bimbit anak-anak anda! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 48
Komen

Previous : "Anak Saya Bukan Baby S*****, Stop Guna Gambar Saya!" - Puteri Sarah Liyana Bengang

Next       : Terserempak Shah Rukh Khan, Reaksi Selamba Nazim Othman Buat Netizen Terhibur

Komen Terbaru

Quote rhea85 29-7-2019 05:17 PM
hyie replied at 26-7-2019 07:42 AM
mohon sheols bff dengan tekya & lalucah,  ala2 3 suara gittew..tapi yang ni 3 bitches la khuens..ses ...

iols setuju. tp mmg semedang kena lahar ngan anjulocah lah, kalau bergaduh

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 22-7-2019 10:08 AM
ni pun nak share to public?
Quote Mfzg89 22-7-2019 10:10 AM
2 akaun berbeza tapi orang yg sama..maklumlah tgh sendu xde job...
Quote prettyuglybabe 22-7-2019 10:12 AM
ececeh... nak divert la tu hal dia dengan laki orang tu
Quote slyfynx 22-7-2019 10:17 AM
Sp, kene rase kesian ke
Quote cicicumel 22-7-2019 10:17 AM
x hbs2 dia ni dgn kisah bodoh.. selain kisah lawa n cantik...
Quote cikputih15 22-7-2019 10:21 AM
xblh blah siap bg salam dulu
Quote jalfa 22-7-2019 10:27 AM
Ehhh..dia dah jd penyanyi ke smlm dok nyanyi kat tb3...asal x ajak nazimah sekali duo
Quote coolie83 22-7-2019 10:38 AM
"mintak nudes patuh syariah" - ni paling win
Quote crazybeach 22-7-2019 10:41 AM
jalfa replied at 22-7-2019 02:27 AM
Ehhh..dia dah jd penyanyi ke smlm dok nyanyi kat tb3...asal x ajak nazimah sekali duo

haah chuols iols pun sempat tengok dia nyanyi kat melodi semalam. hauk sungguh lagu. satu jam satu jam hapooo

Quote Kurex 22-7-2019 11:10 AM
Mana ada jantan taip buah dada.. Dorang akan taip tetek.. Lahai... Boleh tau beza laki gatal dengan pompuan yg taip. Muka tak lawa sangat, tapi bodoh tu lebih.. Rajin kan dm diri sendiri?
Quote LadyCarefree 22-7-2019 11:12 AM
Xdenye nk sc dn post msg mcam ni melainkn dia nk perhatian dn nk orng checkout tetek dia.
Quote MissLana 22-7-2019 11:21 AM
Mfzg89 replied at 22-7-2019 10:10 AM
2 akaun berbeza tapi orang yg sama..maklumlah tgh sendu xde job...

Betul tu kahkahkah! Kaki sailang kaki belit kaki jantan aahhh semua dia laa. Btw dia ni try hard sgt nak jd cantekkkk. Rambut blow memanjang, mata pakai lens, mekap jgn ckp laa. Full face mekap sentiasa, body mantap pun sbb baju ketat bra push up sendat
Quote nuril86 22-7-2019 11:24 AM
sapela yg percaya dm tu dr org ntah ape2..padehal sendri type, sendri sebar... konon2 boobies dia menarik lettew...
Quote cikdonat8 22-7-2019 11:34 AM
tak penah nama muka dia togel dari mekap..
sokmo mekap..

Quote Prickford 22-7-2019 11:35 AM
Untuk artis2 malaysia sekalian alam. Tolonglah, kitorg tak peduli ko dpt mesej2 lucah. Stop up status or stories yg korang artis2 dpt mesej lucah. Boring dah isu mcm ni. Sbb benda mcm ni jgn kata kat artis, kat yg bukan artis pon ade dpt. Pandai2 je la jaga diri.

Quote ketambangkang 22-7-2019 12:07 PM
ko sendiri yg tayang..org mintak lebih ko marah pulekkk
Quote am2020 22-7-2019 12:08 PM
tambah span..nampak lah besau skit dan ranum..padahal benyek bau kepam...
Quote Bersotong 22-7-2019 12:13 PM
yang ni kelakar..haha
Quote dahlamadah.. 22-7-2019 12:35 PM
dah ko pun tunjuk gambo yg mengundang, apa lagi.. ade yg menyahut la

boleh pulak buat caption gelak2 HAHAHA dpt komen cenggini, maknanya tak marah pun.. bangga lagi

"ayahanda maraaahhh...??? ehh heheheh.. tak laaahh.. tak marah.. haaa.. tayang lagi, tayanglah sampai pagi... "

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092969s Gzip On
To Top