Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Beli Lancer & Range Rover 'Cash' Haqiem Rusli Digelar 'Poyo'?

20-7-2019 09:20 AM|Top5| Komen: 85

Budak Baru Nak Up (BBNU) merupakan satu gelaran yang diberikan netizen kepada artis baru Haqiem Rusli. Dia mendapat gelaran tersebut apabila memuat naik satu posting di laman Instagram. Posting tersebut telah meninggalkan banyak komen negatif daripada netizen.


Haqiem memuat naik foto berkenaan dengan kapsyen "free tonight?"

Penyanyi lagu Tergantung Sepi itu, memberi bayangan bahawa itu adalah kereta yang baru dia beli. Pengikut juga telah menjangkakan yang kereta Range Rover berwarna putih berkenaan milik Haqiem Rusli.


Berikut adalah di antara reaksi netizen yang sempat penulis ambil di instagram Haqiem.




Pada tahun 2017,  Haqiem Rusli telah membeli sebuah kereta Mitsubishi Lancer secara tunai. Semoga rezeki Haqim Rusli semakin bertambah! - CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 85
Komen

Previous : "Anak Saya Bukan Baby S*****, Stop Guna Gambar Saya!" - Puteri Sarah Liyana Bengang

Next       : "Kami Halalkan Semua Yang Makan Di Restoran Kami Tadi,"- Restoran Suami Nadya Syahera Dijilat Api

Komen Terbaru

Quote clarizsa 2-8-2019 04:29 PM
Bodohnya bli kete mahal cash
Klu kete murah tak hairanlah

Beli umah n tanah la cash
Ada berani

Lain-lain Komen

Quote Tukul.Besi 20-7-2019 09:21 AM
Birahnya komen masing2
Quote meisapoya 20-7-2019 09:23 AM
Wowww kayaaa. Why not pasni tunjuk cek or slip online banking bayaran ke lhdn pulak?
Quote rukia2 20-7-2019 09:25 AM
dah kenapa msg2 g komen mcm tu
Quote Orix 20-7-2019 09:29 AM
Bagus dek qieqie muda2 dh mampu beli kereta n berduit..... Hopefully pandai lah manage duit...Jgan nnt dah tua merempat mintak bantuan sana cni udah le...

p/s : iols selagi takdak 2juta cash dlm savings bank serta bebas segala mak nenek loan, iols xkan beli kereta rege 100k ke atas walau kadg2 hati meronta2 nak beli kereta mahal2.... ku tabahkan hati.... duk buat loan beli rumah dan tanah jah dlu... untung la kau dek qieqie mampu beli cashh
Quote pumpkinpatch 20-7-2019 09:30 AM
bila netizen sangat hypocrite. Kecam retis yg tak berhijab. Seksi bagai. Tapi yg berhijab tu ler yg membirah kat merata retis lelaki punya ig. Kelakar doh !
Quote Boomibulat 20-7-2019 09:33 AM
rukia2 replied at 20-7-2019 09:25 AM
dah kenapa msg2 g komen mcm tu

Dh caption pn mengundang..
Quote azwanaliori 20-7-2019 09:40 AM
pumpkinpatch: bila netizen sangat hypocrite. Kecam retis yg tak berhijab. Seksi bagai. Tapi yg berhijab tu ler yg membirah kat merata retis lelaki punya ig. Kelakar ...



Kt twitter  lagi lah yg berhijab ramai duk tweet2 ayat birah yg lagi teruk ..
Quote Kurex 20-7-2019 09:46 AM
Semoga dapat tido dalam pelukan haqiem
Quote Lengkong 20-7-2019 10:03 AM
Murah rezeki haqiem




Quote lotionmilo 20-7-2019 10:08 AM
Mana tau dia beli cash?
Quote makneng 20-7-2019 10:13 AM
Budak2 noks.. Bior le dia happy


Quote whadda 20-7-2019 10:28 AM
halloo LHDN

jangan lupe beli rumah cash sekali dek.. at least ko tak merempat bile tua nanti
Quote Bersotong 20-7-2019 10:56 AM
Orix replied at 20-7-2019 01:29 AM
Bagus dek qieqie muda2 dh mampu beli kereta n berduit..... Hopefully pandai lah manage duit...Jgan n ...

ko jge je dri ko
Quote Bersotong 20-7-2019 10:58 AM
dngki le tu
Quote Piramida 20-7-2019 11:07 AM
Bagus dik qiqi ni... poyo2 pun lagu sedap2...
Ada duit eloklah bayar tunai semua.. no hal.
Quote hantamal 20-7-2019 11:12 AM
Gigihnye lahai jd gosip pun
Dek mael salah parking beli bmw tkde org nak kesah ke?
Penat dia upload nayang kat ig
Quote matchstick 20-7-2019 11:26 AM
Xde tulis pun dia beli cash n xde sape pun kata dia poyo
Quote Mfzg89 20-7-2019 11:29 AM
Kaya sekejap... Dah tua sakit nanti xde job xde income baru sibok dok minta derma...
Quote pumpkinpatch 20-7-2019 11:54 AM
LOL!  Bukan kereta dia lah ni wei. Dia tak pun captioned , my new car. Kalau kereta baru dia, mak dia da siap upload kot kat ig dah.

Jangan kecam dia pulak sebab ni. Netizen yg paling pandai buat andaian.

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.298331s Gzip On
To Top