Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Barang Kemas Dicampak Dalam Keropok Ikan.." Aishah Rasa Terhina Diperlekehkan Dato Vida

18-7-2019 01:00 PM|Oleh: intan| Komen: 386

Isu mengenai kemelut barang kemas palsu antara Dato Vida dan penyanyi Aishah akhirnya berakhir apabila usahawan kosmetik itu telah menunaikan janji menggantikan berlian palsu yang dihadiahkan kepada Aishah sebelum ini.

Namun yang menjadi isu baru apabila penyanyi yang popular dengan lagu Janji Manismu itu berasa terhina dan diperlekehkan kerana tindakan Dato Vida yang meletakkan dua butiran berlian yang berharga RM 27 ribu dan RM 13 ribu di dalam keropok kulit ikan.

Menurut Aishah ketika diwawancara Harian Metro, beliau hanya meminta hak beliau tapi kesal kerana diperlekehkan sedemikian rupa. Anda sendiri boleh tengok orang ikhlas atau tidak. Pernah ke orang bagi barang tapi campak dalam kerepek?"

Tambahnya lagi, beliau tidak mengetahui mengenai sidang media yang dianjurkan Dato Vida dan menafikan sekerasnya dakwaan Vida yang mengatakan beliau tiba lebih awal di kedai emas untuk membuat pemilihan barang kemas.


"Bagi saya ini merupakan satu penghinaan dan rasa diperlekehkan. Saya dan suami dituduh tidak menyempat memilih barang kemas sedangkan saya mempunyai jadual padat dan masa itu saja yang ada. Jadi tak perlu lekehkan kami macam tak pernah jumpa berlian," ujar Aishah.

Aishah juga menjelaskan peguamnya sedang sibuk dan sebab itu mereka terus ke kedai emas. Dia juga memberitahu Vida supaya menyelesaikan bayaran pada hari tersebut kerana ianya merupakan hari terakhir untuk menjelaskan hutang.

Sampai bila agaknya isu ini akan berakhir? Diharap kedua belah pihak menyelesaikan isu dengan sebaik mungkin kerana industri hiburan ini kecil sahaja, pi mai pi mai tang tu juga! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
5
Komen: 386
Komen

Previous : Kenapa Neelofa Tarik Diri Dari ABPBH?

Next       : Ayda Jebat, Redza Rosli Putus Cinta. Oktovia Manrose Jadi Punca?

Komen Terbaru

Quote Kak-Leen 27-7-2019 11:31 AM
makneng replied at 26-7-2019 07:51 PM
I debik, kak leen rotan, boleh? Mana tau lepas kena rotan 2,3 das makcik ni terus insof... Yihhh g ...

Kalaulah depan mata!!!!

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 18-7-2019 01:10 PM
X memasal org dh kenal kopok ikan cik bbb. Tq ecah. Hahahahaha
Quote Mfzg89 18-7-2019 01:14 PM
dah kua kata dari dulu lepas settle makamah yg si Bida ni x kan berdiam diri  nye..mesti ada je agenda bodo dia nak balas dendam...
Quote buapakperut 18-7-2019 01:15 PM
gila apa vida ni.
Quote rosevelvet 18-7-2019 01:19 PM
Tak tpikir plak mcmn dtg idea dia nk relate kan berlian n kopok kulit ikan. Serius. Keropok tu dh la x sedap. Jauh lg sedap kopok ikan yg biasa kita mkn
Quote luluaurora 18-7-2019 01:20 PM
marketing bersama belian gitteww,
kopok ike setaraf diamond tauuu..

berlapang dadalah,
nk gaduh sampai bila?
dah dpt kn diamond tu..

Quote ninjago 18-7-2019 01:20 PM
nampak la hati DSV cmne bila buat macam nie.. in another perspective, dia amik kesempatan sementara kes tu tengah hot, dia marketkn skali la product cikB tu. otak2 entrepreneur jaman now.
Quote lotionmilo 18-7-2019 01:25 PM
I tengok video tu pon rasa mcm aishah diperlekehkan.geram jaaa!!

Bakpe loyer pon mcm org bodo tak nasihatkan anak guam? I tot u better than this encik loyer!
Quote Sachacha 18-7-2019 01:25 PM
Sampai bila la acik ecah n acik bida nak gado2 ni
Quote bambimbom 18-7-2019 01:25 PM
aku sorg je ke rase nak penerajang muke vida terjuih pegang kopok tu...
Quote hitam_manis 18-7-2019 01:27 PM
Betina kurang ajar.
Quote chikumanis 18-7-2019 01:27 PM
mana video katanya dicampak ke dalam keropok ikan?
Quote tagas 18-7-2019 01:31 PM
slalu menderma beramal

ade pusat tahfiz madrasah bagai

siap masuk tv program baca quran

dgn sharifah qasif

tp sume amalan baik tu

masih blum dpt membentuk

keperibadian adab n akhlak yg baik lg mulia

Quote jijilaaa 18-7-2019 01:36 PM
ok 1st ak nak ckp salmon skin cik b tu mahai bebenor....2nd bila ak tgk press conference tok vida ni mati2 dia dok pertahankan y dia tak salah, n diamanusia y baik sbb xpanjangkan kes...dan kasi si ecah tu pilih diamond sendiri..dia kata mintak maaf tak semestinya salah, dia just tak nak panjangkan kes...wakakaka
Quote SherryZass 18-7-2019 01:39 PM
Pokok krismas bergerak yg ada je akal nak balas dendam ngan kak ecah.
Quote prettyuglybabe 18-7-2019 01:39 PM
jangan sampai jatuh terduduk baru nak beringat vida oiii...
Quote bungarose 18-7-2019 01:40 PM
Tokvida ambik peluang ler promote product kopok ikan....80k dia kena bayarkan....nampak tak beradab ler di situ.... ituler jadi bila duit lebih penting dari akhlak dan nilai murni. Di ig tokvida pun aku tengok vid dia anak beranak makan dengan lahap.....macam no manners celup sudu lauk sana sini....slurp... kunyah punyer kuat...   tak terfikir ker ader orang2 yang tengok tu kurang berkemampuan.... maybe itew cara dia promote product....peduli haper dengan orang walaupun nampak tak beradab
Quote akuMNdia 18-7-2019 01:41 PM
tagas replied at 18-7-2019 01:31 PM
slalu menderma beramal

ade pusat tahfiz madrasah bagai


org kata kena betulkan niat yg kat hati tu dulu..



Quote Foxey 18-7-2019 01:42 PM
Terserlah personaliti sebenar dia ni. Jenis yang takmo kalah. Buruk perangai
Quote Noraniza_Iblis 18-7-2019 01:44 PM
si gemok bibir tebal ni mmg tak kn penah puas kalau dh kalah..
die main cara penghinaan plak..
spe laa yg miskin hodoh tu..
yg still support beli produk2 die...

Lihat semua komen(386)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.125319s Gzip On
To Top