Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Selamat Pengantin Baru!" - Tunku Azizah Tak Sabar 'Nak Jadi Pengantin' Lagi

Oleh: LilRose|17-7-2019 11:36 AM Komen: 18
Siapa tidak mengenali Raja Permaisuri Agong, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah yang mesra dan sempoi dengan rakyat serta mempunyai akaun Twitter sendiri.

Walaupun berdebar menanti hari pertabalannya dalam masa kurang dua minggu, kelihatan baginda sangat teruja berdasarkan perkongsiannya di Twitter.

Agak melucukan apabila Tunku Azizah sempat berseloroh kerana tidak sabar menanti detik istimewa itu.






Selain mengucapkan tahniah, ramai memuji kecantikan dan penampilan sopan permaisuri kesayangan rakyat itu.



Malah, sempat juga baginda 'memberi kelas' mengenai adat diraja kepada warganet. Mesti mereka teruja apabila komen dibalas Raja Permaisuri Agong, kan?



Warganet menjadi lebih teruja apabila Tunku Azizah berkongsi gambar lama sekitar majlis bersandingnya dahulu.








Rindu nak bersanding ke tu?


Kredit foto: Twitter Tunku Azizah

Apalah perasaan Tunku Azizah nak 'naik pelamin' sekali lagi ya? Berdebar seperti kali pertama mungkin? Daulat Tuanku! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 18
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote AznieBunnie 22-7-2019 01:12 PM
dulu-dulu ada terbaca majalah apatah... cover cerita wedding mereka ni.
ada cerita pasal rahsia nombor plet kereta CAS yang bermaksud, Cinta Azizah Sayang.
gambar majlis perkahwinan, bersiram bagai tu...
Wow sgt!

Lain-lain Komen

Quote kaklong32 17-7-2019 11:51 AM
haha so sweet la
Quote Kurex 17-7-2019 11:54 AM
Tuanku permaisuri, meh la kita berporem
Quote chinta89 17-7-2019 12:22 PM
Tuanku ada dlm porem  ni kan... #SisTanya
Quote batmana 17-7-2019 12:35 PM
mmg respek dkt dia, moga selamat hendaknya..
Quote Incanto 17-7-2019 12:44 PM
Tuanku lagi cantik dari official photo yg nampak dah di edit
Quote sfrnna 17-7-2019 01:06 PM
cantik!  tapi rajin pulak bertwitter ig segala.
Quote binipopeye 17-7-2019 04:09 PM
sfrnna replied at 17-7-2019 01:06 PM
cantik!  tapi rajin pulak bertwitter ig segala.

ini satu2 nyer suri yg ber twidder kan... yg lain mcm xder jer
Quote arm_band 17-7-2019 04:50 PM
segaknya RPA
Quote Chairman 17-7-2019 05:00 PM
terbaik la tunku permaisuri..tunku ade dlm porem ni ke? Selamat berkenalan tunku
Quote beautifulorchid 17-7-2019 05:15 PM
sukenye kat chekminah sayangni
Quote CikB 17-7-2019 07:39 PM
semoga dipermudahkan
Quote Unicorn_heart 17-7-2019 09:42 PM
Like queen yg dekat dgn rakyat. Semoga terus mesra rakyat YRH
Quote cikputih15 17-7-2019 11:51 PM
segakkk eh
Quote Ladybird910 18-7-2019 09:00 AM
Alhamdulillah kaya xmembuatkan RPA hilang pegangan.. Darjat tak membuatkan RPA lupa tuhan.. Moga dirahmati selalu.. Like sgt new style RPA, cuma bab sharing old pic tu.. If possible delete la.. Huhuuu {:love{:love{:love

Quote juruterra 18-7-2019 10:16 AM
gedik.hehehe padahal satu dunia tau permaisuri ramai honeyyyy
Quote mistified 18-7-2019 11:27 AM
Respect queen sbb layan anak2 tiri mcm anak sendiri.
Quote oshinz 19-7-2019 09:46 AM
Cantik.. suka tgk
Quote AznieBunnie 22-7-2019 01:12 PM
dulu-dulu ada terbaca majalah apatah... cover cerita wedding mereka ni.
ada cerita pasal rahsia nombor plet kereta CAS yang bermaksud, Cinta Azizah Sayang.
gambar majlis perkahwinan, bersiram bagai tu...
Wow sgt!

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.187271s Gzip On
To Top