Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Salah Anggap Zip Seluar Terbuka, Instagram Maya Karin Dipenuhi Komen Nakal..

16-7-2019 04:20 PM|Oleh: SakuraJo| Komen: 53

Pelakon jelita Maya Karin Roelcke semalam telah memuat naik beberapa keping gambar di akaun Instagram miliknya.


Maya yang kini berada di Los Angeles bagi menjalani penggambaran filem Hollywood berjudul Alone berkongsi tentang keadaan cuaca di negara itu yang kini sedang berada dalam musim panas. 

"Saya tersilap kerana menyangkakan cuaca sedikit sejuk, panas nak mampus," tulis Maya mengakui kesilapannya kerana tidak menyelidik terlebih dahulu tentang cuaca di Los Angeles sebelum berangkat ke negara yang terkenal sebagai ibu kota hiburan dunia itu. 

Kredit foto : Instagram Maya Karin

Namun apa yang menarik perhatian kami ialah apabila ramai yang meninggalkan komen yang sedikit nakal menegur Maya yang dikatakan terlupa untuk menutup zip seluarnya. 

Zoom, nampak zip seluar terbuka..

Kredit foto : Instagram Maya Karin

Kredit foto : Instagram Maya Karin

Amboi, gigih ya masing-masing sampai sanggup zoom gambar! 

Jika dilihat sekali imbas bahagian zip seluar Maya sememangnya nampak seperti sedikit terbuka, tetapi ianya sebenarnya bukanlah seperti yang disangkakan. Mungkin kerana posisi maya ketika mengambil gambar tersebut menyebabkan ramai yang salah faham. 

Kalau zip terbuka pasti Maya terlebih dahulu memadam gambar tersebut dan tidak berkongsi gambar yang boleh memalukannya kepada umum. Betul tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 53
Komen

Previous : Nekad Mati Syahid, Heliza Helmi Pakai Jaket Arwah Razan Al-Najar

Next       : "Teruk Sangat Kacip Tu"- Warganet Dakwa Radhi OAG 'High' Masuk Mahkamah

Komen Terbaru

Quote September14 9-8-2019 04:20 PM
Aku lbh nmpk kopek tu besar

Zip x perasan

Lain-lain Komen

Quote Kurex 16-7-2019 04:38 PM
Jantan jenis ni, kalau bab seksi mesti bagi dalil pasal menutup aurat (aurat wajib tutup ye). Tapi pada masa sama dorang dok cakap benda lucah.
Quote Atata 16-7-2019 04:43 PM
Komen pasal zip seluar Maya, boleh dijadikan isu kat bodgos. Like whattt
Quote LadyCarefree 16-7-2019 05:06 PM
Eeewwwwws xde classnye maya ckap nak mampus camtu
Quote chinta89 16-7-2019 05:07 PM
dia tidak se careless itu. ke korang yg penah terbuka zip?
Quote beatgirlX 16-7-2019 05:17 PM
Aiyark....sampai zip kome skodeng..haha
Quote Boomibulat 16-7-2019 05:17 PM
Seluar dia koyak kat lutut..lutut tu aurat
Quote renko 16-7-2019 05:34 PM
Xde life betul
Quote sarah82 16-7-2019 05:38 PM
chinta89 replied at 16-7-2019 05:07 PM
dia tidak se careless itu. ke korang yg penah terbuka zip?

Zip terbuka x pernah.. Tapi pakai baju terbalik pi kelas penah.. Wakakakaa.. Akibat penat.. Aku x sedar baju terbalik.
Quote miminn 16-7-2019 05:41 PM
memang tengok tang tu je ke. laju je mata.
Quote kodok_hitam 16-7-2019 06:57 PM
Bongok nye lah nietizen...bukan x zip langsung pon..
Kalo dh hansap tu semua nk dibelek...
Quote lazim 16-7-2019 07:18 PM
miminn replied at 16-7-2019 05:41 PM
memang tengok tang tu je ke. laju je mata.

Huhu mak aku siap gi market hypermarket xde sape sedar. Aku blk kj tgk dia aku tnya knp bju terbalik. Habis abg & bpk aku kena mrh sbb x tegur bju dia terbalik. Merata2 dh pergi kata mak aku
Quote kivio 16-7-2019 08:18 PM
Pervert namampos situ pon gigih zoom
Quote aderaderker 16-7-2019 08:24 PM
Baca komen2 kat ig retis buat iq aku drop 10 points.
Kepochinya lahai.
Semua pun jadi isu.

Seb baik aku tadak fesbuk.
Acik kat fesbuk are triple kepochi.

Kat forum ni acik2 boleh kata 'cerdik' sikit dlm tapis2 gosip walaupun aku rasa still ada 2, 3  orang acik fesbuk terlepas ke sini.
Quote Bersotong 16-7-2019 10:39 PM
Kurex replied at 16-7-2019 08:38 AM
Jantan jenis ni, kalau bab seksi mesti bagi dalil pasal menutup aurat (aurat wajib tutup ye). Tapi p ...

tu jntn normal
Quote rainbowrainz 16-7-2019 11:38 PM
Itu pun stim ke vongokss kuasa 3
Quote binipopeye 17-7-2019 12:21 AM
aku agree yg bab tembam tu... celah kangkang ketat sgt...

Quote Xim 17-7-2019 12:29 AM
sarah82 replied at 16-7-2019 05:38 PM
Zip terbuka x pernah.. Tapi pakai baju terbalik pi kelas penah.. Wakakakaa.. Akibat penat.. Aku x  ...

Aku pakai baju siap tag tak tanggal . Pegi aeon plak tu . Ade gak prasan org dok pandang2 . Trase mcm eh ade wat slh ke aku ni . Confidentnye lahai
Quote munchkin 17-7-2019 01:02 AM
Siap zoom


Anak sapalah ni. Suami sapa lah ni.

Akhlak fail.
Quote sarah82 17-7-2019 02:08 AM
Xim replied at 17-7-2019 12:29 AM
Aku pakai baju siap tag tak tanggal . Pegi aeon plak tu . Ade gak prasan org dok pandang2 . Trase  ...

Hahah..lawak pun ada bila kenang balik

Tapi peliknya.. Umah ig nampak sungguh seluar x zip.

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095210s Gzip On
To Top