Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Mesti Suami Sayang Sangat"- Netizen Seloroh Lihat Aeril Alahan Teruk Bila Wawa Mengandung..

17-7-2019 03:43 PM|Oleh: Myeonir| Komen: 81

Ibu mengandung ini, penat dia lain macam. Dengan penat bawa lagi satu nyawa lepas itu alahan lagi. Tak kira pula mengidam nak makan macam-macam. Kesian betul.

Tapi macam mana pula apabila lelaki yang terpaksa hadap alahan teruk apabila si isteri yang mengandung? 

Kredit foto: Instagram
Lihat saja kecomelan Wawa Zainal yang cuba menjaga Aeril Zafrel yang mengalami alahan teruk sedangkan dia yang sedang mangandungkan anak mereka yang ketiga.


Dapat dilihat Aeril sedang menahan muntahnya manakala Wawa pula cuba memberi beg plastik kepada suaminya itu sambil tergelak kecil.

Netizen berseloroh dan menyatakan mesti si suami sayang sangat dengan isterinya sampai dia yang dapat alahan.

Kredit foto: Twitter
Ada netizen juga memuji kecomelan pasangan ini dan menganggap adil bagi lelaki untuk merasai alahan mengandung.

Kredit foto: Twitter
Comel betul! -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 81
Komen

Previous : Nekad Mati Syahid, Heliza Helmi Pakai Jaket Arwah Razan Al-Najar

Next       : Salah Anggap Zip Seluar Terbuka, Instagram Maya Karin Dipenuhi Komen Nakal..

Komen Terbaru

Quote monlantaiburuk 31-7-2019 08:31 PM
Aku x blh lah ngan kapel ni

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 17-7-2019 03:44 PM
mengada2nya..
Quote keknaih 17-7-2019 03:48 PM
betul ke alah tu? hikss
Quote chinta89 17-7-2019 04:06 PM
btl ke buat2?
Quote hotmak 17-7-2019 04:09 PM
abis yg sendiri mengandung, sendiri mabuk tu, laki tak sayang ke
Quote piep 17-7-2019 04:11 PM
Betul ke ni? kalau berlakon smpai 1st trimester je kan..
Quote seller6183 17-7-2019 04:20 PM
benda ni betul. aku pernah baca even perempuan yg berkawan baik pun boleh datang period dalam pada waktu yang sama sbb tindak balas hormon satu sama lain
Quote binipopeye 17-7-2019 04:25 PM
nape rase mcm aku sorang yg menyampah dgn coule ni..
sume elok jer.. tp wawa mcm menagih likes netizen
Quote daun_getah 17-7-2019 04:31 PM
couple paling poyo haha
Quote grouper 17-7-2019 04:41 PM
Dari segi saintifik mcm mana blh jadi cmtu ek..
Quote cikkittydiva 17-7-2019 04:42 PM
Betula kot aritu aku mula2 tau pregnant hubby mabuk sikit.. pastu bila kandungan x menjadi mabuk dia pun ilang..
Quote wanokakaka 17-7-2019 04:55 PM
bodohnya suami alahan suami syg sgt..
habis kalau bininya alahan laki tak sayang la.. lepas tu yg lain pun percaya doa mntak laki dia kena alahan bagai... geli aku dgn bdk2 ni
Quote mawar_mustika 17-7-2019 05:14 PM
yeke?? my sister ms mengandung dlu ex hubby die alahan jugak...tp sudahnye cerai jugak xdenye syg
Quote mizruncing 17-7-2019 05:16 PM
halah halahhhh since dpt lesen to public ni kemain show off nyaaa. klu tak dlu kawen pn snyp2
Quote dineo 17-7-2019 05:18 PM
seller6183 replied at 17-7-2019 04:20 PM
benda ni betul. aku pernah baca even perempuan yg berkawan baik pun boleh datang period dalam pada w ...

selalunya adik pompuan dalam satu famili yg rapat termasuk mak yg belum
menopos mmg akan period serentak

its normal
best friend pon ada yg macam tu
Quote SherryZass 17-7-2019 05:21 PM
Yucks geli BBNU yg berharap future husband alahan bagai tu. Dik, pi kawen dulu yach. Kawen tak seindah imaginasimu
Quote akirachan 17-7-2019 05:22 PM
Ye ye jeeee aerilwawa ni
Quote chocobozhere 17-7-2019 05:29 PM
binipopeye replied at 17-7-2019 04:25 PM
nape rase mcm aku sorang yg menyampah dgn coule ni..
sume elok jer.. tp wawa mcm menagih likes net ...

U not alone..me tooo....hiks....tak jeles tapi tah mcm kurang berkenan..
Quote arm_band 17-7-2019 05:46 PM
hotmak replied at 17-7-2019 04:09 PM
abis yg sendiri mengandung, sendiri mabuk tu, laki tak sayang ke

hahahahhh....
sendiri mengandung, sendiri mabuk, sendiri pegi check up, mak bapak sendiri hantar pegi hospital, sendiri bayar bill hospital, sendiri beli pempes susu anak. ni sohehhh laki tak sayang. haa tu aku la tu
Quote Adeakukesah11 17-7-2019 05:47 PM
Cringe level maximum
Kbai

Lihat semua komen(81)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098368s Gzip On
To Top