Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Biar Aja, Suaminya Pun Suka" - Ashraf Sinclair Tak Kisah Ke Cium Mulut, Tayang Badan BCL?

12-7-2019 12:00 PM|Oleh: LilRose| Komen: 103

Seronoknya melihat keluarga bahagia Ashraf Sinclair bercuti ke ke Labuan Bajo, Nusa Tenggara Timur.

Kelihatan Ashraf begitu gembira dapat meluangkan masa bersama isteri, Bunga Citra Lestari (BCL) dan anak mereka, Noah.





Semakin ramai yang cemburu apabila melihat Instagram mereka dipenuhi foto berlatarbelakangkan panorama indah di negara jiran itu.

Pun begitu, segelintir pengguna media sosial tidak senang dengan aksi mesra dipaparkan pasangan itu.


Kredit foto: IG BCL

Bagaimanapun, ramai warganet dilihat menyebelahi mereka dengan mengatakan suami isteri itu bebas berkelakuan mesra sedemikian.

Namun, ada juga menempelak komen itu dengan mendakwa pasangan berkenaan tidak seharusnya memaparkan keintiman mereka untuk tatapan umum, apatah lagi di hadapan anak mereka yang masih kecil.


Kredit foto: IG

Malah, penampilan seksi BCL turut menerima komen negatif ramai.




Tidak kurang juga menyelar tindakan Ashraf yang membiarkan isterinya mempertontonkan tubuh kepada khalayak.


Kredit foto: IG


Biar je, suaminya sendiri suka...


Kredit foto: IG



Dah suaminya sendiri merelakan dan nampak seperti suka saja apabila tubuh isterinya ditayang begitu, siapalah netizen untuk menentukannya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 103
Komen

Previous : Che Ta Kata Orang Malaysia Ni Jahat - Dok Rasa Dia Ja Betui!

Next       : Caprice Buli Siber Cik Epal? Dah Kenapa Semua Cepat Sentap Ni..

Komen Terbaru

Quote kokocrunch 31-7-2019 12:08 PM

Memang gitew lifestyle mereka....apa nak kisah

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 12-7-2019 12:36 PM
Kolotnye ummah yng komen psl bcl pkai bikini dn comolot. Kihkihkih
Quote krustykrab 12-7-2019 12:37 PM
Dah mmg cara hidup serap dgn bunga taik ayam mcm tu nk bising pa lg netizen oiiii.....lain la yg buat tu ustaz ke ustazah ke...tu barublh ckp dah buang tebiat
Quote farlis 12-7-2019 12:40 PM
Body lawa hot mmg la x malu nk tayang.... I is jeles dgn body dia
Quote beatgirlX 12-7-2019 12:40 PM
Relevant lg ke serap kat sana?
Quote fushimi 12-7-2019 12:44 PM
lawa apa salahnya tayang

korang gemuk cam lembu pastu hodoh pulak tu mestilah  laki korang segan nak tayang
Quote kiah_mai_pulak 12-7-2019 12:46 PM
Lantak lah dia kome... dari dulu mmg suka berbikini n bercomolot kan??
Quote kelam22 12-7-2019 12:50 PM
da memang begitu lifestyle diorang. lantak situ.
Quote chekacheku 12-7-2019 01:11 PM
Ala..dorg bogel beramai2 pun xde sape kesah lah..dah mmg itu dorg nya lifestyle..kezzaahhh
Quote siq 12-7-2019 01:14 PM
whoa cantik tempat tu! pemandangan yg indah nampak sedikit tercela sbb ada pasangan ni, tapi cantiknya tempat tu
Quote Mulotkoyak 12-7-2019 01:24 PM
Ape diorg nk heran...umah pun ade mini bar pun xkesah
Quote copy_paste 12-7-2019 01:36 PM
hahaha, yg tanggung laki dia, natizen plak yg lebih, kalau x suka xyah tengok
Quote acikhan 12-7-2019 01:41 PM
Mmg lawa giler view Kat labuan bajo nie...haku mampu tgk Kat vlog ria ricis je! Ricis n team g Sana view tmpat tu mmg superb
Quote amisery 12-7-2019 01:42 PM
copy_paste replied at 12-7-2019 01:36 PM
hahaha, yg tanggung laki dia, natizen plak yg lebih, kalau x suka xyah tengok

betul kannnnn
Quote vee_zara 12-7-2019 01:56 PM
Yg komen tu baru keluar dari hutan ke.. dah mmg gitu la hidup diorang.
Quote crazybeach 12-7-2019 01:58 PM
follower kemain ye menjilat. ciuman kasih bukan ciuman nafsu liar hapoo
Quote mrseller 12-7-2019 02:02 PM
Yang komen tayang body ni mesti lah body korang mcm vending machine kan ? Kuikuikui
Quote alaa 12-7-2019 02:06 PM
kerengsaan netizen ni ye. haha. eh lantak dia la
Quote rosevelvet 12-7-2019 02:10 PM
acikhan replied at 12-7-2019 01:41 PM
Mmg lawa giler view Kat labuan bajo nie...haku mampu tgk Kat vlog ria ricis je! Ricis n team g Sana  ...

Kt mn ni uolss. Private area ke
Quote akubest 12-7-2019 02:24 PM
cantik gambo2 dia...
macam ada bawak photographer sekali jenjalan ni..

ntahnya yg komen2 tu
badan korang besa peti ais pintu sebelah2
udoh2 le ngutuk org lain tayang badannn
bukannya ni hari pertama dia tayang badan.

Lihat semua komen(103)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100423s Gzip On
To Top