Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Pertama Kali Benci Tengok Watak Heroin!"- Cetera Hati Diya Buat Azar Azmi Teruk Dihentam

6-7-2019 11:43 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 92

Pasti ramai rakyat Malaysia sekarang ini terpacak di hadapan TV3 setiap Isnin hingga Khamis sebab nak menonton Cetera Hati Diya. Ramai betul peminat drama ini sehingga trending di Twitter hampir setiap malam tayangannya.


Kredit foto: Instagram

Kalau nak tahu, drama ini sebenarnya diadaptasi daripada novel bertajuk "Isteri Aku Kalis Cinta" coretan Mawar Kamilla da diarahkan Raja Mukhriz.

Nescaya semua penonton memang tidak senang duduk menonton drama ini. Dengan Diya, lakonan Azar Azmi yang keras kepala serta Zahil, lakonan Fattah Amin yang terlampau sabar melayan karenah isterinya itu.


Kredit foto: Instagram

Bagi sesiapa yang tidak membaca novel asal perlu tahu yang tahap stres menonton drama ini sama seperti membaca novelnya, perlukan kesabaran yang tinggi untuk melayan perangai kedua watak ini.

Rata-rata peminat drama ini boleh dikatakan terlalu geram dengan watak Diya yang dikatakan kurang ajar dengan suaminya selain suka terjerit-jerit dalam setiap episod.

Antara babak di mana watak Diya melawan suaminya sebagai contoh nak back-up kenyataan penonton.



Bukan itu sahaja, ramai yang mendakwa watak Diya adalah watak heroin yang paling tidak digemari. Dahsyat betul!


Kredit foto: Instagram

Sementara itu, lakonan Fattah Amin yang dulunya 'kayu' mendapat pujian ramai menerusi drama ini. Ramai juga yang berharap ada lelaki dalam dunia ini yang seperti Zahil.


Kredit foto: Instagram

Sebab terlampau geram dengan perangai Diya, ada sahaja penonton yang berharap agar Rania, lakonan Melanie Tan yang bahagia bersama Zahil pada akhirnya.




Kredit foto: Instagram

Tinggal seminggu saja lagi sebelum Cetera Hati Diya melabuhkan tirainya.
Nak tahu juga apa kesudahan cerita ini.


Kredit foto: Instagram

Adakah Diya akhirnya menyesal dengan keegoannya dan pulang ke pangkuan Zahil atau mungkinkah Zahil sembuh daripada penyakitnya itu?

Saksikan drama ini sampai ke penghujungnya.  - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 92
Komen

Previous : 5 Filem Dengan Kos Produksi Termahal! Mujur Dapat 'Pulang Modal' Katanya..

Next       : Trailer Baru BoBoiBoy Movie 2 Trending Di Youtube! Best Sangat Ke?

Komen Terbaru

Quote emikoko 15-7-2019 03:39 PM
keys replied at 15-7-2019 03:21 PM
Ko punya drama ke kak??? Merempan nampak. Asyik standby jawab soalan je aku tengok. Orang lain b ...

hahhahaa memerhati gak eh... kawin paksa ke cerita ni?

Lain-lain Komen

Quote Acikgomen 6-7-2019 11:47 AM
Cite apoooooo
Quote wahiza 6-7-2019 11:49 AM
hahaha... potong betulkan...
Quote RatuDunia94 6-7-2019 11:53 AM
Compare dgn masa drama Playboy Itu Suami Aku mmg byk la improvement lakonan pattah..
Quote matchstick 6-7-2019 12:01 PM
Lakonan patah ada improvement tp scene dia sakit aku nk tergelak tgk mimik muka dia
Quote jijana 6-7-2019 12:28 PM
Tgk 10 minit pertama epidod 1 jer..tak suke heroin terjerit2 mcm org gile x mandi..bingit.
Quote Fly_over 6-7-2019 12:31 PM
Oo rania tu mmg cina..
Quote haryatie 6-7-2019 12:58 PM
x tengok pun citer x ni, best ker..walaupun ank buah aku  ckp tengok la cite ni, support terbitan kompeni dia wiranusa..aku lbih suka tengok cite korea, kejam kn makcik nya {:smile{:smile
Quote cicicumel 6-7-2019 01:02 PM
heroin h0d0h dan hitam.hidung dia pelik mcm operate. i rasa dia x layak jd heroin. Fatah pon teruk benar rupa dia dlm drama ni.
Quote slyfynx 6-7-2019 01:33 PM
Edited by slyfynx at 6-7-2019 01:35 PM



Awat x elok beno rupe Fattah Amin dalam poster ni.
Quote t_hahahaha 6-7-2019 02:16 PM
i suka azar ni sejak cerita remy ishak dan mira filzah..dia tak kayu walau baru.memula ingat dia ni adik rita rudaini.ala2 sepesen jenis muka dia
Quote cahaya_almas 6-7-2019 02:19 PM
Try tgk..tk best..nk2 watak heroin tu...tak best langsung..nape watak marah2 gitu i rasa over sgt...tk sesuai dgn dgn skrip.....hero wat baik2 tp heroin marah2 melampau sgt.  Tk sesuai ok...
Quote tagas 6-7-2019 03:23 PM
sedap azar nih

seswai berlakon porn nippon jav

melambak muke persis dia
Quote LadyCarefree 6-7-2019 04:20 PM
cicicumel: heroin h0d0h dan hitam.hidung dia pelik mcm operate. i rasa dia x layak jd heroin. Fatah pon teruk benar rupa dia dlm drama ni.


Hehehehehe hamboi tp iols pon xsuka tngok muka pompan ni. Meluat dngn kapsyen dia mase dia promote citer nur ke apa tu konon pompan paling lawa.
Quote nia_salina 6-7-2019 05:21 PM
dia tak suai sbnrnya watak ni.sbb riak muka dia kasar. dia lagi ok watak jahat
Quote fazila17 6-7-2019 05:25 PM
Tak minat langsung nak tengok minah ni berlakon. Kejung semacam je
Quote September14 6-7-2019 05:26 PM
Azar ni tgk kt luar lawa jgk.. body cntik kurus lngsing jer
Quote skinskin 6-7-2019 05:51 PM
Sebenar nya amyra rosli yg pegang watak Diya ni..tp last min cancel sbb amyra Ade masalah schedule ganti ngan Azar azmi
Quote kacang^soya 6-7-2019 06:19 PM
Azar ni ex dewi remaja jgk kan sezaman dgn lopak? Umur pun sama kot..
Quote missDollie 6-7-2019 07:06 PM
skinskin replied at 6-7-2019 09:51 AM
Sebenar nya amyra rosli yg pegang watak Diya ni..tp last min cancel sbb amyra Ade masalah schedule g ...

Oo.. Patut ar.. Kalo amyra maybe tak nampak kasar kurang ajaq sangat kot dok jerit2 kat laki.. Boleh la cover biadap tu dengan muka chantek sheols.. Iols suka cita ni cuma tempat shooting yang diguna cam tak cantik sangat arr.. Low bajet kot..

Lihat semua komen(92)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075169s Gzip On
To Top