Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Baru Enam Bulan Kahwin, Gwyneth Paltrow Dan Suami Bertekak Depan Khalayak Ramai

17-4-2019 12:09 PM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 34

Tidak sampai enam bulan melangsungkan perkahwinan, hubungan pelakon Gwyneth Paltrow dan suaminya pengarah Brad Falchuk mengalami tanda-tanda keretakan.


Kredit foto: Carian Google
Pasangan itu baru-baru ini dilihat bertekak di sebuah kedai di Los Angeles. "Mereka betul-betul marah dan menjerit antara satu sama lain, " kata sumber RadarOnline yang menyaksikan pergaduhan itu.


Kredit foto: RadarOnline
Menurut RadarOnline lagi, ini bukan kali pertama mereka dilihat bergaduh. Punca perselisihan dikatakan sikap Gyweneth yang degil dan mahu membuat keputusan sendiri tanpa mengambil kira pandangan suaminya. 

"Gwyeneth seorang bintang besar Hollywood dan memiliki empayar fesyen Goop, jadi dia tidak biasa mengikut perintah sesiapa," kata sumber itu lagi.


Kredit foto: RadarOnline
Malangnya, banyak idea Gwyneth yang dianggap Brad tidak masuk akal dan bermulalah pertengkaran. "Kini mereka tidur di bilik berasingan," kata satu sumber lagi.

Kredit foto: RadarOnline
Diakui perangai Gwyneth sememangnya sedemikian rupa sejak perkahwinan pertamanya dengan penyanyi Chris Martin lagi. Beliaulah yang mencadangkan perceraian gaya consious uncoupling," kepada Chris yang menjadi bualan ramai. 

Kredit foto: RadarOnline
Gwyneth jugalah yang mencadangkan bekas suaminya menyertai bulan madunya dengan Brad baru-baru ini sehingga dipanggil pelik oleh media Amerika Syarikat (AS).


Kredit foto: RadarOnline
Kini ramai membuat spekulasi perangai pelik dan keras kepala Gwyneth ini bakal memusnahkan perkahwinan barunya yang belum pun mencapai usia satu tahun itu.

Moga Gwyneth sedar sebelum segala-galanya terlambat. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 34
Komen

Previous : Jennifer Garner Gesa Ben Affleck Ke Rehab Jika Mahu Jumpa Anak

Next       : Westlife Bakal Tiba Di Malaysia, Berbaloi Ke Harga Tiket RM693?

Komen Terbaru

Quote kualibesi 13-8-2019 10:57 AM
baru kawen, tp da bergaduh. pelikkk

Lain-lain Komen

Quote goss79 17-4-2019 12:20 PM
tau je plak derang tido asing2. hahaha... gaduh2 laki bini, biasalah tu. br hangat the make-up sex nanti kahkahkah
Quote armin 17-4-2019 12:20 PM
Dah dpt chris martin yg kaya raya dan hensem dan suara sedap pun tak bersyukur lg.
Quote miskucing 17-4-2019 12:22 PM
ingat kan bahagia
Quote Sang_Pencinta 17-4-2019 12:25 PM
Si Jenet ni mcm queen control kot, maklum nama lebih gah dari suami
Quote weezerfan 17-4-2019 12:27 PM
Laki skang ni mcm drug addict je..
Quote kroit92 17-4-2019 12:31 PM
small matter la laki bini gaduh

next
Quote buapakperut 17-4-2019 01:33 PM
Sang_Pencinta: Si Jenet ni mcm queen control kot, maklum nama lebih gah dari suami

iols tak reti la nak pronounce nama sheol huhu asek sebut jwaynet
Quote azwanaliori 17-4-2019 01:39 PM
She's the crazy type
Quote buragazz 17-4-2019 01:42 PM
Laa tertinggal train aku...

baru tau dia dah bercerai ngan CM
Quote RatuDunia94 17-4-2019 01:45 PM
Mat salleh kan cepat bosan..
Quote milodino1 17-4-2019 02:26 PM
Benda leh gaduh.. Wat pe setel {:spec
Quote smeetasmitten 17-4-2019 03:00 PM
Brad falchuk ni mcm matthew maconeghey rupa dia.
Iols suka series yg faichuck & ryan murphy produce - glee, ahs, scream queen, 911
Quote sfrnna 17-4-2019 03:16 PM
Chris martin ni kalau cakap boleh cair dibuatnya. ulang2 i tgk dia berlakon as guest actor kat modern family season 9.  
Quote sapeka 17-4-2019 03:35 PM
ex laki lagi handsome
Quote makmelah 17-4-2019 03:53 PM
derang ni kalau asyik silih ganti suami mesti ade lah tu pe'el dan perangai yg menjengkelkan yg tak boleh ubah.....

Kalau dh tau mcm tau pe'el....xyah je lah nk kawin2....maintain status boyfriend-gelpren aje lerr..after all chuolls bukan muslim pun yg serba serbi kene halalantoiban.
Quote UmbrellaCorps 17-4-2019 05:18 PM
ms pepper pott
Quote Rainora 17-4-2019 06:33 PM
Gwen ni aku suka masa dia blakon filem Shakespeare in love dan Great Expectation dulu.
Quote DayangKirana 18-4-2019 08:36 AM
her products in Goop selalu jadi bahan lelucon kat talkshow.

Especially by Stephen Colbert. Siap buat parody lagi..
Quote natrahn 18-4-2019 12:03 PM
pelik-pelik mat saleh nih

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080050s Gzip On
To Top