Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Untunglah! Aiman Tino Dapat Hadiah Kereta Audi R8!

9-3-2017 01:03 PM|Oleh: Adib Za| Komen: 209


Makin murah rezeki penyanyi remaja, Aiman Tino bila mendapat hadiah sebuah kereta mewah iaitu Audi R8 yang bernilai hampir RM1 juta.

Hebat betul penangan penyanyi Kurela Dibenci ini, dan ia bersempena pelancaran produk kecantikan keluarannya iaitu Sweet Aiman. 

Memetik Mstar Online, bukan itu sahaja, Aiman turut menerima seorang pemandu peribadi bagi memudahkan dia membuat promosi produk tersebut. 

"Alhamdulillah saya sendiri tidak menyangka akan mendapat sebuah kereta dan pemandu peribadi.

"Saya anggap ini sebagai satu rezeki dan pemangkin semangat untuk saya berusaha lebih keras dalam mempromosikan produk saya nanti," katanya. 

Foto: Mstar Online
Bagi mereka yang tertanya-tanya, kereta mewah itu dihadiahkan oleh Pengarah Urusan Wonder Glow Cosmetics, Datuk Ryzal Jamaludin dan juga rakan strategiknya.

Wow beruntungnya Aiman Tino! - CARI 

Foto: Carian Internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
23
Marah
21
Terkejut
23
Sedih
39
Lawak
19
Bosan
26
Komen: 209
Komen

Previous : Pernah Jadi Tukang Kipas Shaheizy Sam, Fattah Amin Teringat Kerja Sebalik Tabir

Next       : Muaz Akui Terbawa-bawa Cara Penyampaian RTM Di Kool FM

Komen Terbaru

Quote kambeng_masam 8-7-2017 07:40 PM
hahhahaha.....masih dalam prosess grooming tu...kena dapatkan kepercayaan mangsa.

Lain-lain Komen

Quote awoks 9-3-2017 11:00 AM
erkk.sesuatu ke rizal tu

jgn bg kete
aiman kene bg benda lain lak
Quote Arry 9-3-2017 11:02 AM
awoks replied at 9-3-2017 11:00 AM
erkk.sesuatu ke rizal tu

jgn bg kete

mcm seswatu jer Dato' ni.... gaydar sila detect
Quote idadzira 9-3-2017 11:02 AM
aiman x kisah
Quote mieymiey 9-3-2017 11:03 AM
Jangan dek Aiman terhutang budi, tergadai body sudehhhhh
Quote dinopower 9-3-2017 11:09 AM
mieymiey replied at 9-3-2017 11:03 AM
Jangan dek Aiman terhutang budi, tergadai body sudehhhhh

ala bkn bleh beranak pun.... tak luak pun... tak caya tanya sis @Changa @famri7 @she
Quote sashabeepg 9-3-2017 11:10 AM
ayoo dah Jadi Anak hekan Datuk ke?
Quote d_dalia 9-3-2017 11:11 AM
yeayyy dik eman..
Quote sepitsiput 9-3-2017 11:11 AM
jgn risau, pergerakan dik aiman tino dan dik arif izo masih berada di bawah seliaan cctv video dlm smartphone meols menerusi apps "anak ikan go " meols...

datuk rizal ni gesel sikit je kt dik eman, konfem meols hntr perisik indon dan vietnam pergi racun heshe!
Quote beruangmuda 9-3-2017 11:12 AM
Baru jengah insta dia. Berdenting-denting nyahdar aku.. Ko rase??!

https://www.instagram.com/ryzalryzaki/

Quote vanillaninja 9-3-2017 11:13 AM
Untung badan
Quote reenz013 9-3-2017 11:14 AM
ramos datuk terserlah...hehe
Quote Star_el 9-3-2017 11:14 AM
motip aku trus risau baca tajuk hahaha
Quote oldskul 9-3-2017 11:15 AM
ermm ciri ciri tu ade..
Quote pocongkiutss 9-3-2017 11:19 AM
Mcm sesuatuuuu je ryzal tu
Quote Daisyna 9-3-2017 11:19 AM
tahniah aiman,ada datuk yg spedo
Quote ellynorman 9-3-2017 11:22 AM
ayoooo... datok rizal a.k.a kiki niiii
Quote idakamaruddin 9-3-2017 11:24 AM
Arry replied at 9-3-2017 11:02 AM
mcm seswatu jer Dato' ni.... gaydar sila detect

Khennn...tgk muka pn sesuatu sgt...blm pape dh bg kete... aiman pn redha..janji dpt kete..innocent nye dik

org tua kata kalau org tetibe baik sgt tu jaga..ada la benda dia minta dr kita


Quote doubleA 9-3-2017 11:24 AM
beruangmuda replied at 9-3-2017 11:12 AM
Baru jengah insta dia. Berdenting-denting nyahdar aku.. Ko rase??!

https://www.instagram.com/ryza ...

gelinya

Quote awoks 9-3-2017 11:25 AM
bace satu ayat lg tu pun seram gak.

pihaknya serius menjalinkan kerjasama dgn aiman.

ala dato ni serius nk berhubungan dgn aiman.wakakaka

Lihat semua komen(209)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.121510s Gzip On
To Top