Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Pernah Jadi Tukang Kipas Shaheizy Sam, Fattah Amin Teringat Kerja Sebalik Tabir

9-3-2017 10:45 AM|Oleh: Adib Za| Komen: 93


“Saya sendiri pernah kipaskan Sam bagi menghilangkan kepanasan. Jadi saat bekerja di belakang tabir sendiri pun saya tahu bagaimana penat jadinya kalau bekerja di belakang tabir. Apatah lagi menjadi pelakon."

Begitulah ujar hero Malaya, Fattah Amin menerusi satu temubual bersama portal Rojak Daily Kaw. Kejayaan dan juga populariti yang dimiliki pada hari ini tidak datang bergolek. 

Fattah telah bermula dari bawah, malah bukan sebagai pelakon sebaliknya bekerja di sebalik tabir. 

“Kerja belakang tabir ini saya ceburi sebelum menyertai dan menjuarai pertandingan Hero Remaja 2011/2012 lagi. Shaheizy Sam pun masih ingat memori kami bekerja. Ketika filem Sam: Saya Amat Mencintaimu itu menjalani penggambaran, saya turut membantu menyiapkan props dan set penggambaran," katanya. 


“Cuma untuk drama Gerak Khas saya akan terbabit jika dipanggil produksi sahaja selain mengikut kelapangan masa saya. Itu yang seronok bekerja dengan Skop Production, selain kerja yang teliti, semua masalah dibawa berbincang termasuklah jika jadual kerja saya terlalu padat,” ujarnya lagi. - CARI 

Foto: Carian Internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
47
Marah
56
Terkejut
26
Sedih
38
Lawak
39
Bosan
24
Komen: 84
Komen

Previous : "Saya Tak Tamaklah" - Shuk

Next       : Untunglah! Aiman Tino Dapat Hadiah Kereta Audi R8!

Komen Terbaru

Quote hackermelayu 5-7-2017 07:03 AM
Buku Aman Shah the hacker akan dipasaran x lama lagi..bole diadaptasi ke filem n Fattah Amin bole jadi hero kut

Lain-lain Komen

Quote mokcikKSKB 8-3-2017 05:36 PM
Hi patah
Quote WhiskeyScotch 8-3-2017 05:45 PM
Hi Apaitah.
Quote Loginlogoff 8-3-2017 05:48 PM
adoiiiiii tred pattah aming lagi
Quote debab76 8-3-2017 05:49 PM
ada darah kari jugakla patah ya?
Quote Aduradura 8-3-2017 05:52 PM
Woi byk nye benang patah amin   pasni ape lagi , penah kira bulu unta plak ?
Quote Apai90 8-3-2017 05:53 PM

Choyyy I tak minat dia ok   Saja bukak sebab macam best je sejarah pernah jadi tukang kipas Sam tu
Quote Aduradura 8-3-2017 05:53 PM
debab76 replied at 8-3-2017 05:49 PM
ada darah kari jugakla patah ya?


Dgr cter bukan ank sedara pun...sedara terdekat dgn yusof haslam dengarnye...boleh claim anak sedare jugak la ek ...     
Quote cmf_premierleag 8-3-2017 05:58 PM
ala biasalah tu dik
memana retis pun ada je kisah masing2 sblm jd retis
si eizlan yusof tu, dulu2 tukang bancuh sirap kat set je dlm drama Jaguh-Jaguh..pastu jd bidan terjun sbb pelakon x datang.alih2 trus la jd pelakon

si ziana zain lak penah jd gadis jual bunga kat kompleks pkns sblm jd pramugari
Quote melinda_kerr 8-3-2017 06:05 PM
hmm whatever. u still kayu.
Quote Apai90 8-3-2017 06:07 PM
Edited by Apai90 at 8-3-2017 06:08 PM
melinda_kerr replied at 8-3-2017 06:05 PM
hmm whatever. u still kayu.

Setuju


Patut masa kipas Sam tu sedutla sikit ketidakKAYUaan tu kan
Quote moonela 8-3-2017 06:12 PM
Rajinnya apai buka thread..

Ingat kan siapa tadi
Quote Apai90 8-3-2017 06:19 PM
moonela replied at 8-3-2017 06:12 PM
Rajinnya apai buka thread..

Ingat kan siapa tadi

Hahahaha stresss kat opiss keja banyak kaka
Quote ReginaGeorge 8-3-2017 06:25 PM
Ok la..kipas2 pon ada juga pengalaman ko timba kan dek?
Quote moonela 8-3-2017 06:26 PM
Apai90 replied at 8-3-2017 06:19 PM
Hahahaha stresss kat opiss keja banyak kaka

Bertabah la ye...
Quote kiah_mai_pulak 8-3-2017 06:32 PM
Next thread ; Fattah Amin Teringat Kisah Pernah Basuh Berak Neelofa... Kosserr:zz
Quote toxicated 8-3-2017 06:34 PM
kelakar kan
Quote helicornia 8-3-2017 07:14 PM
tkde ke manusia lain ke selain patah n lopak dlm dunia ni
Quote Orix 8-3-2017 07:28 PM
toxicated replied at 8-3-2017 06:34 PM
kelakar kan

k ni lawak  
Quote putehkundor 8-3-2017 07:29 PM
muka sheols ada iras TT @Apai90 khuens

Lihat semua komen(93)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.136200s Gzip On
To Top