Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Jan
17

Daftar Di Portal CARI, Anda Bakal Memiliki Tablet, Pemanggang Elektrik & Power Bank!

17-1-2017 03:39 PM|Kandungan Tajaan| Komen: 33


Sempena kehadiran Tahun Baru Cina ini, Home Deal, syarikat jualan barangan rumah yang berkualiti dan KingCom, jenama tablet terkenal dari program TV beli belah di Korea mengadakan tawaran paling istimewa untuk para penggunanya.


Anda hanya perlu membeli sebuah tablet KingCom Pi Phone OCTAN 7 inch dengan harga RM349 secara atas talian di LAZADA dari 17 - 19 Januari ini.

Paling menarik, anda turut bakal mendapat sebuah alat pemanggang dan steamboat elektrik yang bernilai RM250 secara percuma!




Lebih hebat lagi, sekiranya anda merupakan pengguna berdaftar CARI Internet, Home Deal akan memberi hadiah tambahan berupa sebuah power bank khusus untuk pengguna Apple dan Android. Namun, harus diingat ia hanya terhad untuk 100 orang pelanggan terawal sahaja!



Cara penyertaannya amat mudah !

1. Pertamanya, anda perlu membeli tablet KingCom Pi Phone OCTAN 7 inch yang mempunyai tiga jenis pilihan warna iaitu perak, emas dan hitam melalui LAZADA dan ambil gambar resit itu selepas membuat bayaran.

2. Kemudian, pada hari membuat bayaran, anda harus tekan 'like' di laman Facebook rasmi Home Deal, selepas itu jangan lupa menghantar gambar resit tersebut kepada inbox (private message) akaun Facebook berkenaan, dan nyatakan anda adalah pengguna berdaftar CARI Internet.

3. Dalam masa tiga hari, tablet KingCom, pemanggang elektrik dari Korea dan power bank jenama Home Deal akan dihantar kepada anda. 


Tunggu apa lagi? Memang berbaloi, mana nak dapat tawaran hebat sebegini, kan!

Oh ya, perlu diingat kena pantas sebab tawaran istimewa tersebut hanya terhad untuk 100 orang terawal sahaja, siapa cepat dia dapat!- CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
27
Marah
33
Terkejut
34
Sedih
31
Lawak
12
Bosan
28
Komen: 24
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote .com 2-6-2017 04:22 AM
SueAdelia replied at 17-2-2017 01:48 PM
ingatkan FOC...hehehe

Astagah fk kn ap

Lain-lain Komen

Quote intan_smsb 17-1-2017 04:07 PM
takpe lah meols tamo menbeli tablet kingcom
Quote cknoriz 17-1-2017 04:09 PM
amende laaa


Quote alya_daniela 17-1-2017 04:09 PM
mod @spiderman80

ada orang iklan dekat forum
Quote huJanBaTu 17-1-2017 04:09 PM
intan_smsb replied at 17-1-2017 04:07 PM
takpe lah meols tamo menbeli tablet kingcom

Hehe siot je dek intann  
Quote pearl.silver 17-1-2017 04:20 PM
Ni ala2 iklan tok vida tu ke
Sapa like komen share, nnt tok vida bagi hadiah henbeg
Quote missinpiece 17-1-2017 04:45 PM
Ingat pree semata
Quote chinta89 17-1-2017 04:49 PM
oooo kesahnya
Quote siskepoh 17-1-2017 05:43 PM
cam menarik je. boleh try ni
Quote lazim 17-1-2017 05:55 PM
Xde msa. Aku bz konsepnya
Quote cik-jaja 17-1-2017 06:05 PM
kingcom ni femes ke..ke aku je yg bru 1st time dgr
Quote dani-rox 17-1-2017 06:46 PM
lebih berminat dgn pemanggang steamboat letrik tuh... rega rm250 tu mampoo milik la jugak.
Quote EvieWanKenobi 18-1-2017 08:06 PM
alaa.. kalau kena beli, malas lah..
Quote enchikfitz 19-1-2017 01:21 AM
Hello, zaman ekonomi merudum ni ramai nak bende murah aka free ok? Motif nak kena beli pulak?
Quote ustazahLASER 19-1-2017 03:18 PM
Tablet  cap ayam ?
Quote che-cikL 22-1-2017 08:04 AM
Kelakar komen korangss
Quote sabbath_shalom 23-1-2017 08:15 AM
Pernah beli tablet cap ayam....hasilnye entah-entah apo2
Quote ultra78 23-1-2017 06:41 PM
Alamak. Dah terlambat. Saya sudah lama mengidam pemanggang elektrik tu.



Quote famri7 29-1-2017 05:04 PM
Mcm pprt jah tab.
Quote spankee_fili 1-2-2017 11:49 PM
kingkom who? kingkong?kangkung?

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077547s Gzip On
To Top