Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Jan
12

Wah, Hebat! Tiga Kali Ganda Data Berkelajuan Tinggi Hanya Dari U Mobile

12-1-2017 12:31 PM|Kandungan Tajaan| Komen: 48


Pening! Sudah puas buat kajian mengenai pelan prabayar terbaik, namun masih belum menemui yang betul-betul sesuai dengan jiwa anda kerana terlalu banyak pelan prabayar di Malaysia ini?

Jadi, apa kata anda lihat pelan prabayar yang terbaik di Malaysia dan bandingkannya sendiri! 



Anda sangat bertuah kerana kini semua pelan data UMI digandakan sehingga TIGA KALI GANDA!  Percaya atau tidak, pelanggan UMI kini boleh nikmati tawaran tiga kali ganda data berkelajuan tinggi yang akan dilakukan secara automatik oleh U Mobile.



Jika berminat dengan data berganda-ganda dari U Mobile ini, dapatkan segera pek permulaan U Mobile kerana promosi data berkelajuan tinggi berganda-ganda ini ditawarkan dalam masa terhad sahaja iaitu bermula dari hari ini, 22 Disember 2016 sehingga 15 Februari 2017. Untuk maklumat lanjut bagi pelan UMI, sila layari http://u.com.my/umi?utm_source=Cari_BM&utm_medium=post&utm_content=Article_BM&utm_campaign=Music.

Bukan itu sahaja, apa yang lebih hebat dan menarik adalah U Mobile turut menawarkan data Music-Onz. Penstriman tanpa had, nikmatilah puas-puas! 

Jika anda masih lagi ragu-ragu, jom kita bandingkan siapa lagi power!



Walaupun kelihatan pelan Telco D memiliki lebih banyak rakan kongsi muzik, UMI 30 menawarkan strim data muzik tanpa had berbanding Telco D dengan data terhad iaitu sebanyak 2GB. 



Anda tak perlu risau lagi akan kehabisan kuota data untuk penstriman muzik daripada mana-mana 20 rakan kongsi muzik U Mobile:



Bagaimana, tertarik tak dengan tawaran promosi terbaharu dari U Mobile ini? Gerenti berbaloi-baloi. Tak menyesal punyalah!




Apa Reaksi Anda...

Bagus
25
Marah
25
Terkejut
23
Sedih
35
Lawak
24
Bosan
27
Komen: 43
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote mynameisjoe 2-7-2017 02:11 PM
hmmm....boleh caya ke nie?

Lain-lain Komen

Quote gigahertz 12-1-2017 05:37 PM
kalau korang pakai power prepaid ada option UMI 30 - 10GB yang ini aku tak pasti 10gb tu termasuk VIDEO ONZ atau data internet sahaja
Quote siskepoh 12-1-2017 06:07 PM
mmg bercita-cita nak tukar umobile. rate terbaik nampaknya so far
Quote ReginaGeorge 12-1-2017 09:10 PM
siskepoh replied at 12-1-2017 10:07 AM
mmg bercita-cita nak tukar umobile. rate terbaik nampaknya so far

Nanti dah tukar share testimoni ek. Iols pon nak terai lah.
Quote merrissa 13-1-2017 01:21 AM
menyampah tgk postpaid braodband dia
nampak je banyak dia kasi....tapi ape ke jadah nak main tenet time off peak kul 2am - 10 am.....org nak tidoq! Or solat tahajud....kihkihkih

x best la promo ada had masa ni....buat jela spnjng thun
Quote Oslo 13-1-2017 02:00 AM
Umobile ni problem dia line dia tak berapa bagus..lagi satu setiap hari dari pukul 10.30pm sampai dekat 11.30pm mesti line drop dari lte ke 3g...aku tinggal dekat tengah2 kl...
Quote Talonlon 13-1-2017 05:17 PM
Oslo replied at 13-1-2017 02:00 AM
Umobile ni problem dia line dia tak berapa bagus..lagi satu setiap hari dari pukul 10.30pm sampai de ...

memang ni...sakit kepala
tapi minggu lepas dah port out to xpax, dpt 20gb tenet yg percume cume xde free call je
sepanjang hari stream facebook puas2 huhuhu
Quote MeghanK 15-1-2017 01:34 AM
Edited by MeghanK at 15-1-2017 01:36 AM
siskepoh replied at 12-1-2017 06:07 PM
mmg bercita-cita nak tukar umobile. rate terbaik nampaknya so far


rate memang terbaik tak tipu punya, bulan ni rm30 dia bagi 10gb tapi line macam hampeh..slow, very frustrating..taun ni dah masuk 6 taun i pakai umobile ni..lately ni memang frust habis..tunggu jap nak g tukar celcom pulak

btw, i duk tengah kl ye..tak larat nak call cs marah2 dah..buat habis suara je
Quote doublethread 16-1-2017 08:22 AM
Dah 6 tahun pakai umobile. First 5 years best. Last 1 year rasa line banyak problem. Tak macam dulu. But then tak guna provider lain, so tatau Umobile je ke atau semua pun gitu. Sebab aku selalu berjaga malam sampai subuh, free internet for Youtube from 2am tu memang best. Lebam lah kau layan Youtube
Quote sashabeepg 16-1-2017 09:01 AM
Umobile ni Kat Penang Bila mlm slow gila ..Quota byk lagi pun lembab::
Quote bambimo 16-1-2017 02:27 PM
umobile mmg best data internet mmg champion xkedekut
cuma line call agak hauk
Quote AbukRokok 17-1-2017 02:45 PM
propa line umobile.. mkin rmai mkin teruk line
Quote DigyMafiaFried 20-1-2017 04:45 PM
sashabeepg replied at 16-1-2017 09:01 AM
Umobile ni Kat Penang Bila mlm slow gila ..Quota byk lagi pun lembab::

bazir je klau pakai package mahal yg dpt kuota yg byk dgn line camni...
camni nak abis 12gb tu hanya guna 3g dn H+ tu...
pakai lain yg ade 4g liputan besar lagi shok xyah pakai 3g dn 2g je
Quote pearl.silver 21-1-2017 03:36 PM
Syukur
X sia2 i bertukar ke umobile
Tahun lepas dia paling tinggi kuota..rm50 dpt 5gb intnet
Tibe2 hotlink renew pelan bagi 5gb gak utk rm50..dalam hati terdetik dah nyesal tukar umobile
Tp um bagi 12gb plak tahun ni...sila lanjutkn promosi ni sampai abes 2017 ni ye..bagi hotlink xleh catchup. So far line intenet dgn um ok je. Walaupun i dok ceruk pekan ni. Cuma x ok bila langit gelap sebelum hujan tu.masa tu kompom line hilang. Tp dgn hotlink pun sama je.
Quote armin 22-1-2017 01:09 AM
Umobile prepaid dgn digi postpaid dua2 aku dah pakai. Tp now aku puas hati sgt2 dgn telco sekarang rm79 data unlimited, call n sms semua unlimited bye2 semua plan hauk. Digi paling hauk sekali.
Quote jazaa100 22-1-2017 07:12 AM
Talonlon replied at 13-1-2017 05:17 PM
memang ni...sakit kepala
tapi minggu lepas dah port out to xpax, dpt 20gb tenet yg percume ...

Memula aku nk amik celcom...rm98 kan...
Aku amik umobile, rm70 jimat byk....data aku sentiasa on tapi tak pernah hbis pun...

Lg satu free call..  ni memang jimat...

Dulu pakai prepaid digi...2mgu data dah hbis. ..sebln kekdg reload dekat rm120....

Quote nomina 23-1-2017 05:34 PM
Tiap2 bln tinggal byk quota.
Bkn tak dpt abes, tapi sbb line takde.

Skrg dah port masuk xpax harga sama, walaopun quota kurang ckit.
At least line ok, blh pakai.
Quote ladyaldelia 4-3-2017 01:23 AM
Ok siapa area shah alam yg nasib sama dgn ku bila mlm je line slalu cm haremmm? Wlaupun skrg dah bg unlimited urghh
Quote Madel 4-3-2017 01:47 AM
Aku dah pakai Umobile pun dekat setahun lebih dari amik P70 aku upgrade ambik P98 30gb..
Line laju..semua unlimited..smpai hujung bulan data tetap bnyk..
Nak abis kan data aku offer kekawan donload la movie ke drama yg derang nak..upahnya belanja aku lunch n dinner..
Bulan lepas 28hb masih ada baki 15gb..kawan aku donload abis 16 epi drama Goblin
Quote Leo_Gurlz 4-3-2017 12:45 PM
Ak tukar ke umobile lepas bosan pakai celcom. Ak pakai plan P70 for 15gb internet. So far puas hati hujung bulan still data ada lagi. Kadang2 jee line buat hal lembab mcm siput.

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080126s Gzip On
To Top