Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Nov
24

Crispy Tenders KFC Kembali Lagi, Buat Semua Kecur Air Liur

24-11-2016 10:59 AM|Kadungan Tajaan| Komen: 19

Bau dan aroma ayam goreng KFC memang tidak dapat dinafikan lagi mampu menggoda sesiapa sahaja.

Bohong jika ada yang sanggup menolak untuk merasai kelazatan dan keenakan ayam goreng yang tiada tandingannya ini lagi!

Kali ini, KFC membawakan kembali hidangan ayam goreng Crispy Tenders kegemaran ramai, pastinya menggembirakan peminat di luar sana yang sekian lama ternanti-nanti  untuk merasai kerangupannya.

Rasa hebat ayam, tambahan pula ianya diperbuat 100% dari isi ayam tanpa tulang, sesuai untuk dijadikan hidangan penambat hati dan selera kanak-kanak sehinggalah orang dewasa.

Dihidangkan bersama sos krim masam dan bawang yang lazat membuatkan selera setiap orang di Malaysia bangkit dengan keterujaan untuk menikmati hidangan eksklusif ini hanya di KFC.
Di saat anda inginkan sesuatu yang ringkas dan mudah, kepingan ayam yang rangup di luar dan lembut di dalam ini tentu sahaja sesuai dijadikan hidangan sempurna untuk keluarga tersayang.

Nilai yang sangat berbaloi, dan menjimatkan kerana Crispy Tenders boleh didapati dalam bentuk a la carte yang bermula dengan harga serendah RM 5.50 sahaja bagi 3 ketul ayam.

Hidangan 6-pc Combo pula mengandungi 6 ketul ayam Crispy Tenders serta hidangan sampingan yang berharga RM 13.90.

Hidangan 'Kombo Sensasi yang menggabungkan ayam KFC dan 3 ketul Crispy tenders bersama hidangan sampingan hanya dari RM 11.90.

Paling hebat dan sensasi, hidangan kombo didatangkan bersama minuman Lemonade Nestle serta sos krim masam dan bawang premium KFC.

Jadi, apa tunggu lagi? Jom ramai-ramai serbu restoran KFC yang berdekatan dengan tempat anda bermula dari 15 November 2016, untuk menikmati hidangan terbaik ini!

Jangan lepaskan peluang, sementara stok masih ada! Malumat lanjut boleh layari www.kfc.com.my -CARI



Apa Reaksi Anda...

Bagus
41
Marah
33
Terkejut
20
Sedih
26
Lawak
21
Bosan
12
Komen: 19
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote teen_angelJB 27-11-2016 06:29 PM
Br pas mkn.. Kerassss.. Sejuk..
Kfc de mines..

Lain-lain Komen

Quote Star_el 24-11-2016 11:02 AM
dahla tgh sesak ni, dem!
btw kfc bayar royalti kt BSB tak?
Quote FARRAZOOL 24-11-2016 11:40 AM
Star_el replied at 24-11-2016 11:02 AM
dahla tgh sesak ni, dem!
btw kfc bayar royalti kt BSB tak?

      
Quote watie_na 24-11-2016 12:25 PM
nanti bila pergi dia org kata tak ada stock dah mcm yg lepas2
Quote -electrifying- 24-11-2016 02:20 PM
kecur air liurrrr
Quote jazaa100 24-11-2016 02:54 PM
Dlm iklan bukan main besorr....
Bila beli, kecik je....
Quote minahmanja 24-11-2016 04:10 PM
menipu la kfc ni... iklan ayam besar, tp bila beli kecik molek ...
Quote nononcrux 24-11-2016 04:43 PM
tak terliur pula sbb tgh mual
Quote seramado 24-11-2016 08:32 PM
Ayam besar...kene pilih part dada or rib
Quote merrissa 24-11-2016 10:30 PM
elehhh dalam gmabr tuh besar smpai penuh pinggan....

kalo p beli nanti....banyak pulak ruang2 berlebihan...

tapi aku nakkkk gak makan WKAKAKAKAKKA......if only aku kat msia now....WAAAAAAAAAAAAA...tgu thun depan la plak
Quote WhiskeyScotch 25-11-2016 12:04 AM
Baru lepas makan. Sedap dan mmg crispy. Sos onion and cheese pun sedapppp.
Quote silampumeja 25-11-2016 01:08 PM
Memang sedap. Kecewa brtul masa diorang stop kejap haritu
Quote alesandra 25-11-2016 03:42 PM
owh ada lemonade..dulu takde kannn
Quote dubuk 25-11-2016 05:46 PM
yang ada jagung tu memang sedap sangat
Quote seri_melati 26-11-2016 11:47 PM
Adoii..nk tido tertengok pulak yg ni..trs berbunyi2 perut
Quote adel7 26-11-2016 11:49 PM
tak kenyang sbb kecik
Quote CrowneGlory 27-11-2016 06:57 AM
Apapun biasa jah...akak ttp rindu ayam kpop dgn ayam kari kfc dulu...2 ni maintain the best..bila la nk dtg balik
Quote rosmahisham 27-11-2016 08:24 AM
Edited by rosmahisham at 27-11-2016 08:27 AM

Baru beli smlm.tp udg crispy tu rm6.50 5 ketul udg cinonet..ala2 udg yg buat cucur udg tu jer.nsb baik tepung salut tu sdp.rindu lak onion ring a&w.ssh nk cari a &w sekarang ni
Quote AbukRokok 27-11-2016 06:28 PM
minahmanja replied at 24-11-2016 04:10 PM
menipu la kfc ni... iklan ayam besar, tp bila beli kecik molek ...

sila saman.. kt oversea dah saman dgn jayanya
Quote teen_angelJB 27-11-2016 06:29 PM
Br pas mkn.. Kerassss.. Sejuk..
Kfc de mines..

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072327s Gzip On
To Top