Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Oct
04

Variasi Kek Keju Terbaik Di Cat & The Fiddle, Durian Dan Oreo Buat Kami Terliur!

4-10-2016 12:00 PM|Kandungan Tajaan| Komen: 17

oleh Adib ZA

Say cheese! Aduh, enaknya kek keju ini! Terasa setiap teksturnya yang sangat lembut, ditambah dengan perisa buah-buahan sebenar yang digabungkan,  menjadikan ia kek keju terbaik yang pernah kami rasai! Tak pula rasa muak meskipun ia mewah dengan campuran keju.

Yeah, buat penggemar kek keju, anda pastinya tidak mahu melepaskan peluang untuk merasai sendiri Cat & The Fiddle!

Bagi yang belum mengenali jenama ini, ia merupakan 'brand' untuk kek keju nombor 1 dari Singapura! Menariknya kini ia boleh didapati di Malaysia, khususnya bagi anda yang tinggal di sekitar Lembah Klang.

Inilah kek keju durian, perisa terbaharu! Mantap woo!

Apa yang menarik sangat tentang kek keju Cat & The Fiddle?
 Meh sini kami habaq!


1. Kesemua kek keju yang disediakan menggunakan resipi rahsia daripada Daniel Tay, seorang dessert chef yang dikagumi di Singapura.


2. Menarik sekali, Cat & The Fiddle dijual secara online. Anda hanya perlu memesan sekurang-kurang sehari sebelum, untuk penghantaran terus ke muka pintu anda. Penghantaran adalah percuma! Kini, tak perlu bimbang lagi tentang kek untuk parti hari jadi, bukan? Hanya layari www.catandthefiddle.com.my untuk membuat pesanan!

Kek keju strawberi, bagi penggemar perisa buah-buahan macam kami!

3. Kesemua kek keju Cat & The Fiddle telah mendapat sijil halal daripada JAKIM. Sesuailah untuk 'market' di Malaysia, kan. Tak perlu risau ya!


4. Terdapat 6 perisa kek yang anda boleh pilih mengikut kesukaan masing-masing seperti kek keju New York, strawberry, Oreo, mangga, dan terbaru, mereka baru sahaja melancarkan dua perisa baru iaitu coklat dan juga durian!

Kami telah merasai keenam-enam perisa ini dan setiap satunya memang sangat berbeza dan mempunyai rasa tersendiri. Kek keju durian yang baru dilancarkan, memang terbaik! Ia menggunakan durian premium musang king yang sangat mewah. Bayangkan keju dicampurkan dengan durian! Tak terkata dibuatnya. Anda harus cuba sendiri, baru tahu!

  
Buat penggemar coklat jangan lepaskan kek keju coklat ini!

5. Kesemua jenis kek dijual dengan berat kira-kira 1.1 kg, 7 inci dan juga harga RM99, kecuali kek keju durian (RM139) dan kek keju coklat (RM119). Harus diingat, harga tersebut adalah termasuk penghantaran ya, kerana penghantaran adalah percuma!


6. Buat masa ini, penghantaran hanya dilakukan di dalam kawasan Lembah Klang sahaja, atau anda boleh membuat self-collection di Bandar Sunway (Landmark: HOPP Cafe).

Kek keju mangga yang sangat menyegarkan, rasa masam-masam manis!

7. Jangan lepaskan peluang promosi terhad, anda boleh menikmati diskaun sehingga 16% sehingga 30 November ini. Hanya perlu taip "Promo16" ketika membuat pesanan di laman web Cat & The Fiddle.


8. Anda ingin merasai sendiri kek keju Cat & The Fiddle dalam bentuk potongan slice? Tiada masalah, ia turut dijual (dlam bentuk slice) di beberapa outlet PappaRich terpilih seperti PappaRich Centrepoint, The Gardens, Ampang Avenue, Kota Bahru, Muar dan sebagainya.

Wuhu! Oreo dan keju bergabung, memang meletop beb!

9. Masih tak puas nak menatap kek keju Cat & The Fiddle, masuk sahaja ke laman web mereka di www.catandthefiddle.com.my atau Facebook www.facebook.com/catandthefiddlemy/ dan juga Instagram www.instagram.com/catandthefiddlemy/


Kesimpulannya, kek keju di sini memang sangat terbaik! Pelbagai perisa yang sengaja direka untuk memuaskan kehendak pengguna yang berbeza-beza dan kualitinya, memang premium! Jika anda mencari-cari kek keju dengan pelbagai perisa, dibeli secara online, dan dihantar secara percuma ke rumah anda, Cat & The Fiddle adalah jawapannya....

   

Sedap tak terkata, rasa buah durian yang sangat mewah!

      
Kek keju New York yang klasik (kiri) dan juga kek keju mangga jadi pujaan betul.

Tak tahu nak order yang mana satu, rambang mata uols!


Apa Reaksi Anda...

Bagus
23
Marah
24
Terkejut
26
Sedih
23
Lawak
35
Bosan
14
Komen: 17
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote monxys 17-11-2016 03:14 PM
kek keju ma feveret

Lain-lain Komen

Quote aciik 4-10-2016 12:41 PM
heehhe ..resepi rahsia???
kalau orang islam yang buat sudah tentu aku tak was was...

tapi kalu kapiaq yang buat mintak maaf ler....
Quote yusryimran 4-10-2016 12:54 PM
secret sangat entah2... baiklah hakak buat sendiri aje
Quote CARI-MAMS 4-10-2016 02:09 PM
baca point no 3, versi Malaysia adalah yg mendapat sijil HALAL dari JAKIM
Quote Star_el 4-10-2016 03:06 PM
kek keju ni sejuk2 okla nk makan. Makan sikit2 je hehe kalo tak muak
Quote nitrotech 4-10-2016 04:29 PM
Perghh.terbaikk dan menyelerakann.rasaa macamm nak makan kekk jerrr
Quote sabar_sabariah 4-10-2016 05:19 PM
The cat & the fiddle?
mcm lagu anak aku
'The cow jump over the moon...' heheh
Quote Artemesiaa 4-10-2016 05:51 PM
Wow nampak menarik boleh le try nanti
Quote unhas 5-10-2016 12:27 AM
Yg durian tu macam merecik je
Quote mieymiey 5-10-2016 08:33 AM
Dapnyeeeeeer
Quote mzzenma 5-10-2016 09:15 AM
sabar_sabariah replied at 4-10-2016 05:19 PM
The cat & the fiddle?
mcm lagu anak aku
'The cow jump over the moon...' heheh

hahah tau takpe..hey diddle diddle, the cat and the fiddle

mengekek-ngekek anak mzz kalau dengar lagu ni

btw, kek2 di atas tak nampak menyelerakan pun

Quote DeeHanania 6-10-2016 09:00 AM
Yg kek durian tu nmpk sedapp!!
Quote ReginaBeauty 6-10-2016 09:23 AM
X pernah try kek durian but looking so yummy
Quote chazey 5-11-2016 06:17 PM
aciik replied at 4-10-2016 12:41 PM
heehhe ..resepi rahsia???
kalau orang islam yang buat sudah tentu aku tak was was...


Sorry ya.

Kalau akak nampak pengotoq nak mampos akak rasa was2 juga nak beli walau orang Islam sekalipon yanh masak.  

Ikut pengalaman akak,  makan gerai Cina pemakan babi ini tak pernah lagi depa guna straw recycle namun gerai Melayu konon halal toyyiban ini pernah jah akak terkena guna straw recycle dah berkedut abis dek. Ni kat Skudai,  Johor.   

Akak juga pernah terkena ikan talapia tak buang isi perut, siap berlumpur lagi dalam tu dek,  dimasak sambal.  Ni kat cafe UTM Johor.  

Tak dilupa gerai Melayu depan UiTM seksyen berapa tah tu akak dapat pari masak asam pedas versi dah hanyir bau tengik sangat ibarat bau pencuci lantai dek.  Ni semua masa makan baru terasa,  masa nak ambik nampak nice,  cantik elok je.

Tak pernah akak makan makanan basi/rosak sepanjang akak kunjung mengunjung gerai Cina selet pemakan babi.  Hatta kedai Hindu sekalipun tak pernah ok.
Quote mirandanicky1 6-11-2016 07:26 AM
Wahhhhhhhhh best best bestttttttt
Quote silampumeja 15-11-2016 02:41 PM
aciik replied at 4-10-2016 04:41 AM
heehhe ..resepi rahsia???
kalau orang islam yang buat sudah tentu aku tak was was...

dah ade status halal ni kan...

brg makan dr singapore agak laju dpt status halal meh malaysia ni rasenye...
Quote MekArchana 15-11-2016 11:26 PM
Meleleh air liur tengok.

Quote monxys 17-11-2016 03:14 PM
kek keju ma feveret

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076921s Gzip On
To Top