Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Penonton Sudah Mula Berteka-teki Peserta Gegar Vaganza 3!

16-12-2015 06:40 PM| Komen: 683

Oleh Adib ZA

Nampaknya, program Gegar Vaganza yang begitu menjadi fenomena baru-baru ini, sudah mula dirindui para penontonnya!

Buktinya, walaupun baru sahaja beberapa hari melabuhkan tirai final, namun ramai yang sudah mula berteka-teki mengenai peserta yang bakal menyertai program itu untuk musim hadapan.

Melalui forumer @seramado, senarai 12 penyanyi yang dikatakan bakal menyertai pertandingan nyanyian itu telah pun didedahkan, seperti berikut:


1.) Zarul Umbrella
2.) Maya Matahari
3.) Bandi Amuk
4.) Zamani
5.) Tomok
6.) Misha Omar
7.) Zureda
8.) Francesca Peter
9.) Amelina
10.) Joey Exist
11.) Toki
12.) Syura



Meskipun begitu, ramai di kalangan pengguna lain yang menafikan senarai tersebut, dikatakan ia palsu dan mula memberikan pilihan penyanyi mereka. 

Ini termasuklah nama seperti Azharina, Rem, Siti Sarah, Aqasha, Bagio, Zarul Umbrella dan sebagainya. 

Apa kata anda? Siapakah penyanyi pilihan anda yang ingin anda lihat beraksi tahun hadapan di Gegar Vaganza? - CARI Infonet


(Sumber foto: carian google)

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
5
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
15
Bosan
7
0
0
Komen: 684
Komen

Previous : Tonton: Trailer Pertama Star Trek Beyond Dalam Talian

Next       : Tayangan Serentak Sedunia Filem 'Star Wars' Bermula!

Komen Terbaru

Quote wordlife 29-7-2016 05:53 AM
why do i get this feeling yang Intan Sarafina bakal masuk Gegar Vaganza ni? sekaligus merampas hak Elly Mazlien

Lain-lain Komen

Quote melinda_kerr 16-12-2015 11:08 AM
Misha Omar not relevant lah.. coz sheols still popular.
Quote MH37O 16-12-2015 11:08 AM
alamak...hawat si fransicsa tu masuk GV??? buat hjatuh standard je...misha pun....eh tapi misha pun takdelah gred A sgt pun

yg lelain tu sesuailah kot...gred C
Quote zoe1511 16-12-2015 11:09 AM
motip tomok dgn misha omar ada?
Quote misssakura 16-12-2015 11:10 AM
Zamani?? Yey
Quote kentel 16-12-2015 11:10 AM
MH37O replied at 16-12-2015 11:08 AM
alamak...hawat si fransicsa tu masuk GV??? buat hjatuh standard je...misha pun....eh tapi misha pun  ...

ambuii...rendah sgt ka status francisca peter tuh?
Quote K_Lily 16-12-2015 11:11 AM
Misha Omar, Fransisca Peter, Tomok tak sendu la....

Liza Hanim mana?, Casey 1000 impian? REM selingkar kasih? Azie ? Tushee?
Quote misssakura 16-12-2015 11:11 AM
Tngok sekali imbas aku dh tahu zamani bakal juara
Quote MH37O 16-12-2015 11:11 AM
kentel replied at 16-12-2015 03:10 AM
ambuii...rendah sgt ka status francisca peter tuh?

tinggi laa tu...kalau rendah,takkan den cakap camtu...
Quote kentel 16-12-2015 11:12 AM
MH37O replied at 16-12-2015 11:11 AM
tinggi laa tu...kalau rendah,takkan den cakap camtu...

yela...dia voice of asia gitu...huhuhu...
Quote anisania 16-12-2015 11:12 AM
tak setuju tomok, misha and francesca..

francesca legend kutttttt... klu die buat comeback lagu, confirm hits punye. takyah smpi nak masuk gegar vaganza. tomok dah femes la.. cuma dia tak kuar lagu baru je lagi. tp rasanye ari tu macam baru je lagi kuar lagu..

misha... sama tak kuar lagu. kuar je lagu confirm hits.

bukan jenis sendu tiga orang nih.
Quote azie5zoe 16-12-2015 11:12 AM
tengah bayangkan kalau bandi amuk bawa lagu dangdut
Quote jelitaqasyah 16-12-2015 11:13 AM
Motiffffffff TT ni???? Tomok quite famous okesssss....

Choiiiii
Quote joey_mcintrye 16-12-2015 11:14 AM
MH37O replied at 16-12-2015 11:11 AM
tinggi laa tu...kalau rendah,takkan den cakap camtu...

Setuju. Dia dah taraf2 Sheila Majid. Aku rasa tak betul nie...Saja nk bikin havoc
Quote MH37O 16-12-2015 11:14 AM
anisania replied at 16-12-2015 03:12 AM
tak setuju tomok, misha and francesca..

francesca legend kutttttt... klu die buat comeback lagu,  ...

that's y....harap2 depa tak masuklah...elok2 gred teratas, terus drop gred tu...walaupun ko juara sekalipun...
Quote MyNameIsIris 16-12-2015 11:16 AM
Tt punya spekuan jah ni
Quote cikdilla 16-12-2015 11:16 AM
Misha,tomok n francesca xkanlaaaa
Quote MH37O 16-12-2015 11:17 AM
joey_mcintrye replied at 16-12-2015 03:14 AM
Setuju. Dia dah taraf2 Sheila Majid. Aku rasa tak betul nie...Saja nk bikin havoc

tulah, GV 2 the pprt programe ni baru je minggu lepaih habis takkan calon2 gv3 dah ada
Quote anisania 16-12-2015 11:17 AM

kan?? i nak ckp jugak macam ni.. tapi tt kata dah viral kat media sosial.. i macam eh viral ke? awat i tak jumpa.. well layankan ajer.

demam gegar vaganza tak habis lagi.

Quote bini_fl 16-12-2015 11:18 AM
sahih ke ni? kalau speku sajok.. tak payah laa

Lihat semua komen(683)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top