Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Tonton: Trailer Pertama Star Trek Beyond Dalam Talian

15-12-2015 12:13 PM| Komen: 5


Oleh : Fyruz Hanna

Jangan cepat menilai dengan hanya melihat pada trailer. Ini kerana semua jejak lama masih lagi dikekalkan untuk peminat setianya.

Malah Simon Pegg juga dengan jelas menyatakan "Beyond" akan lebih dekat dengan cerita asal berbanding 2 filem sebelumnya.

Daripada yang kita dapat, kelihatan seperti Kirk, Spock, Bones, Uhuru and Scotty terperangkap di satu planet yang jauh dan mereka cuba untuk mencari jalan pulang ke Enterprise.

Jadi bagi peminat yang tak sabar dengan kemunculan filem ini, filem ini bakal ditayangkan di seluruh dunia bermula pada 17 Disember 2015.

Jom tonton trailer dibawah:


-CARI Infonet.

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 5
Komen

Previous : Trailer Filem 'Captain America : Civil War' Mendapat Sambutan!

Next       : Penonton Sudah Mula Berteka-teki Peserta Gegar Vaganza 3!

Komen Terbaru

Quote hanys 25-12-2015 01:16 PM
aku nengok semua sequel movie ni pon sebab si Pine tu je

Lain-lain Komen

Quote comel91 15-12-2015 07:02 PM
tak sabar nak tengok cerita ni... memang laayan sangat
Quote LolaLoly 15-12-2015 07:30 PM
hope beyond ni lagi best la dari yang sebelum ni.... jedi jedi jedi
Quote Athrun.Zalaa 17-12-2015 05:12 PM
"Jadi bagi peminat yang tak sabar dengan kemunculan filem ini, filem ini bakal ditayangkan di seluruh dunia bermula pada 17 Disember 2015."

July 22, 2016 yer...
Msia mungkin 21/7/2016

Star Wars yg 17/12/2015 yer...
Salah star...
Quote Lorra2411 18-12-2015 05:18 PM
erm, tarikh tayangan tu bukan utk filem Star Wars ke?
Quote hanys 25-12-2015 01:16 PM
aku nengok semua sequel movie ni pon sebab si Pine tu je

Lihat semua komen(5)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top