Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Lupakan Fesyen Peliknya, Lady Gaga Tampil Lebih Elegan Kali Ini

21-9-2015 11:55 AM| Komen: 39

Oleh Adib Za

Penyanyi Lady Gaga yang terkenal dengan fesyen pelik dan unik, kali ini dilihat melupakan seketika persalinannya itu.

Ketika tampil di Anugerah Emmy baru-baru ini, Lady Gaga dilihat begitu anggun dan elegan, sangat berlainan dengan fesyennya terdahulu.

Ini membuatkan penyanyi itu mendapat pujian daripada ramai peminat. Namun, tidak kurang juga yang menyoalnya mengapa mengubah penampilan menjadi 'normal' sahaja.

Apa pun, persalinannya kali ini memang sangat bersesuaian dengan konsep majlis yang berprestij. - CARI Infonet

(Sumber foto: Mirror.co.uk)


Apa Reaksi Anda...

Bagus
24
Marah
31
Terkejut
25
Sedih
25
Lawak
27
Bosan
18
Komen: 39
Komen

Previous : Rambut Baru Justin Bieber, Kelangit Ke Kelaut?

Next       : Sarah Hilderbrand Kini Berhijab Penuh, Tidak Risau Masa Depan Kerjaya

Komen Terbaru

Quote aciklola 29-9-2015 10:02 PM
Lorra2411 replied at 21-9-2015 12:36 PM
kini tinggal Kak Didie Gaga pulak. adakah dia nak ikut jejak langkah Lady Gaga? ataupun still tampil ...

Hahahaa. Nangis kak didie baca chuolls

Lain-lain Komen

Quote idadzira 21-9-2015 11:59 AM
cantik gak lady gaga ni bila jadi normal
Quote Lorra2411 21-9-2015 12:36 PM
kini tinggal Kak Didie Gaga pulak. adakah dia nak ikut jejak langkah Lady Gaga? ataupun still tampil dgn fesyen pelik walaupun Lady Gaga dah bertaubat.
Quote chinta89 21-9-2015 12:48 PM
cantik rupanya dia bila back to normal.

ini tidak, asik pesen pelik2 sajork
Quote dondangdendang 21-9-2015 12:49 PM
cntik juga dia ni...muka innocent
Quote Levespa 21-9-2015 12:57 PM
Dah gemuk sekarang nampak matang
Quote Levespa 21-9-2015 12:58 PM
*Gemuk sikit
Quote Levespa 21-9-2015 12:59 PM
*gemuk sikit
Quote MissMamamia75 21-9-2015 01:33 PM
kenapa pesyen kat pinggang dia tu nampak pelik..
mcm gambor copy paste/tampal je..
ke mata ku yg silap tgk...?
Quote syue86 21-9-2015 01:45 PM
sejak bertunang die mmg dh makin kurg seksi n pelik
Quote shitakee 21-9-2015 02:30 PM
baru nampak macam orang
Quote supernaturalee 21-9-2015 02:38 PM
mcm jo sket
nmpk tua plak

tp mmg elegan



Quote Lolzer 21-9-2015 02:38 PM
Cantik pulak dia ni
Quote fifie_olin 21-9-2015 03:22 PM
ni br muka dia ek....lawa gak
nk kawin gamaknya
Quote babypureen 21-9-2015 03:24 PM
baru terserlah kecantikan dia........kipidap lady gaga
Quote Themilo 21-9-2015 03:26 PM
thumbs up!
Quote reeny 21-9-2015 03:27 PM
nmpk cantik pulak bila dia dlm keadaan normal..
Quote mrsT 21-9-2015 04:16 PM
idadzira replied at 21-9-2015 11:59 AM
cantik gak lady gaga ni bila jadi normal

betul..betul...betul..
Quote seramado 21-9-2015 04:30 PM
terkejut gak la tgk dia..cantik juga lady gaga camni
Quote zuliana29 21-9-2015 04:45 PM




cantik lady gaga ni. memula kenal dia masa dia kene prank kt boiling points MTV.. mase tu lom jd retis lg...

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083256s Gzip On
To Top