Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

GOODNIGHT MOMMY - Trailer Filem Paling Seram Setakat Ini

17-8-2015 06:48 PM| Komen: 38



Oleh : TS LOO


Filem seram sememangnya menjadi kegemaran kebanyakan kaki wayang di Malaysia. 

Setiap kali tayangnya filem seram pasti mendapat sambutan hebat sehingga dengan mudah mencapai kutipan box office. 

Sebelum ini, filem The Conjuring arahan James Wan, pengarah kelahiran Kuching, Sarawak boleh dikatakan dianggap filem seram yang paling diminati dan dibanjiri penonton sepanjang tayangan nya hampir sebulan.



Dua minggu lalu, terdapat sebuah filem dari Austria berjudul Goodnight Mommy, sejak trailer filem tersebut disiarkan secara rasmi di media sosial, ianya telah menarik perhatian ramai pihak termasuk pemerhati dan peminat filem seram. 

Rata-rata mengklasifikasikan trailer itu sebagai yang paling seram yang pernah mereka saksikan dan majoriti komen yang diberi bersifat positif dan kebanyakan tidak sabar untuk menyaksikan filem berkenaan di pagawam.

Berdurasi 1 jam 40 minit, filem itu mengisahkan dua beradik kembar (dilakonkan oleh Lucas dan Elias Schwarz) yang mengesyaki ada sesuatu yang tidak kena dengan ibu mereka (Susanne Wuest) selepas menjalani satu pembedahan di bahagian wajahnya.

Si ibu tampak sering menjauhkan diri dan ia membuatkan dua beradik itu merasa terasing daripada ibu sendiri. Situasi menjadi semakin pelik apabila mereka menemui sekeping gambar ibu mereka bersama seorang wanita lain yang seiras, selain tingkah laku si ibu yang bagaikan dirasuk.

Filem itu akan ditayangkan di Amerika Syarikat pada 11 September ini. - CARI Infonet


Sumber : http://www.astroawani.com/



Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
5
Terkejut
2
Sedih
7
Lawak
18
Bosan
8
0
0
Komen: 38
Komen

Previous : Drama Terbitan Ziela Jalil Dicop Tak Bermoral?

Next       : [Edisi Sentap] Che Ta Tinggalkan Kerusi Juri AF 2015

Komen Terbaru

Quote Ferr_Remy 7-9-2015 12:36 AM
mrseller replied at 6-9-2015 09:49 PM
Tgk d mana sis? Torrent dah ado?

tgk online ja uols.. x yah bazir space nak berdonlot bagai.. google jer Goodnight Mommy online with English sub da kluar yg pertama boleh layan kat situ

Lain-lain Komen

Quote batman_2007 15-8-2015 08:57 AM
Aah. Serius teruja jgk. Lol.
Quote ultra78 15-8-2015 09:12 AM
Nampaknya dah makin naik filem-filem seram dari australia. Hari tu filem babadook. Baru-baru ni filem observance
Quote revolusi_30 15-8-2015 09:16 AM
ultra78 replied at 15-8-2015 09:12 AM
Nampaknya dah makin naik filem-filem seram dari australia. Hari tu filem babadook. Baru-baru ni file ...

Austria kot sis.....
Quote otai_g 15-8-2015 09:42 AM
tgk trailer pun mengujakan. teringin nak tau the real story. btl ke mak dia tu or someone else?
Quote zorrro_03 15-8-2015 09:50 AM
Korang tgk lah. Nnt laporkan dalam ni. Aku mcm tak berapa suka seram2 ni.  Tapi nampak thriller ni mcm best. mcm cerita kelakar pun...  
Quote bazinga 15-8-2015 09:58 AM
Aku tak rasa seram pun... Tp teringin la nak tengok kesudahannya nanti
Quote syafarah_2k 15-8-2015 10:02 AM
Xseram pn thriller ni..penat nyuruk2 blkg hubby..
tp mcm menarik ceritanya
Quote Artemesiaa 15-8-2015 10:22 AM
Gimmik yang berjaya.  Tapi article ni cam salah board je.
Quote sofiazara 15-8-2015 10:36 AM
x seram pun
Quote Ipo 15-8-2015 10:47 AM
wah..macam best..
Quote samperit 15-8-2015 11:05 AM
x seram tp mcm best je
Quote stania83 15-8-2015 11:10 AM
depa tak tengok lagi filem pierre andre
Quote spiderman80 15-8-2015 11:10 AM
Tak sesuai diletakkan di dalam Board CI. Spidey pindahkan ke Board Filem&Wayang. Kalau Momod rasa tak sesuai,  tolong tutup.  Terima kasih.
Quote Ferr_Remy 15-8-2015 03:22 PM
Menarik. Cam best je
Quote lizache 15-8-2015 03:42 PM
dah ada kat Pirate Bay.. Download le.. Btw, ini cite tahun 2014..
Quote cicicumel 15-8-2015 11:47 PM
lizache replied at 15-8-2015 03:42 PM
dah ada kat Pirate Bay.. Download le.. Btw, ini cite tahun 2014..

with sub? yg nk release sept ni versi BI kot

Quote lizache 16-8-2015 02:21 PM
cicicumel replied at 15-8-2015 11:47 PM
with sub? yg nk release sept ni versi BI kot

ada je synced english sub kat opensubtitle @ subscene.. yg nak release ni the same original austrian movie with german language, titled 'Ich seh, ich seh'...
kat us baru nak release, kat mesia tak tau le bila, mungkin tak release kot.. kalau release pun kat GSC Mid Valley je, bwh International Movies category.


Quote Suchi 17-8-2015 01:18 PM
lizache replied at 16-8-2015 02:21 PM
ada je synced english sub kat opensubtitle @ subscene.. yg nak release ni the same original austri ...

berminat nk tgk,hope ade kt malaysia
Quote lizache 17-8-2015 02:42 PM
Suchi replied at 17-8-2015 01:18 PM
berminat nk tgk,hope ade kt malaysia

rasa mcm takda harapan je nak main kat mesia... takda dlm schedule gsc pun...  

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top