Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Tak Kering Gusi Dengan Filem Spy

2-6-2015 10:52 AM| Komen: 5

Oleh: CMFreporter2

Stress dan penat bekerja? Apa kata anda luangkan masa untuk menonton filem yang satu ini, Spy.

Kombinasi genre komedi dan aksi pasti membuatkan anda tidak kering gusi dengan watak yang ditonjolkan oleh Melissa McCarthy. Ditambah dengan aksi-aksi yang mencemaskan, kadang kala membuatkan jantung berdegup kencang!


Siapa menyangka watak wanita bertubuh gempal boleh menjadi seorang 'spy' yang bukan sahaja menumpaskan pasukan pengganas antarabangsa, malah menyelamatkan dunia!

Gabungan lakonan antara Melissa, Jason Statham dan Jude Law menyaksikan keserasian yang sangat sempurna. Apabila seorang rakan sekerja menyimpan perasaan pada mentornya! Dia sanggup melakukan apa sahaja!

Trailer yang pasti menambat hati anda untuk ke panggung hari ini juga!

Jangan lupa menyaksikan SPY yang sedang rancak ditayangkan di pawagam!

Cari Infonet memberikan 4.5 bintang untuk filem ini! - Cari Infonet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
7
Sedih
6
Lawak
13
Bosan
20
0
0
Komen: 5
Komen

Previous : Ahmad Idham akan terbit filem JDT

Next       : Drama Terbitan Ziela Jalil Dicop Tak Bermoral?

Komen Terbaru

Quote helmeita 3-6-2015 12:05 PM
ha ha ha tak perasaaaaannnnn leeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Lain-lain Komen

Quote amersudahbesar 2-6-2015 11:28 AM
lama x tgk bnde lawak smpai aku ase nk nagis hahaha
Quote helmeita 3-6-2015 10:05 AM
best ke>????? dah keluar panggung ker??
Quote amersudahbesar 3-6-2015 11:38 AM
setuju !
Quote giyomi 3-6-2015 12:02 PM
helmeita: best ke>????? dah keluar panggung ker??
Kan kat bawah tu dah tulis JUNE 5
Quote helmeita 3-6-2015 12:05 PM
ha ha ha tak perasaaaaannnnn leeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Lihat semua komen(5)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top