Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Bruce Jenner: Berubah Dari Lelaki Kepada Wanita!

2-6-2015 09:08 AM| Komen: 104

Oleh: CMFreporter2

Lihatlah! Pemenang pingat emas Olimpik ini, Bruce Jenner sudah transform dirinya 100% kepada wanita!

Bekas bapa tiri Kim Kardashian ini bukan sahaja tampil begitu seksi dan yakin, malah penampilannya diangkat khas sebagai cover Vanity Fair.

Dengan nama baharunya, "panggil saya Caitlyn.." ujar atlet ini. 


Wajahnya kini terpampang di semua media massa sejak Bruce mengumumkan penampilan terbaharunya itu melalui laman sosial, Twitter. Malahan, penampilannya itu turut mendapat reaksi yang bagaikan letusan gunung berapi.
Masakan tidak, ia turut mendapat perhatian Presiden Obama yang memuji Bruce kerana berani berkongsi diri dan kisahnya pada orang ramai. 


Kalau di luar negara selebriti boleh menampilkan imej berani, kami di Cari Infonet mengharapkan selebriti di Malaysia juga berani untuk tampil namun dengan versi yang lebih positif dan ke arah kebaikan. - CARI Infonet

Sumber: STLToday







Apa Reaksi Anda...

Bagus
12
Marah
20
Terkejut
14
Sedih
14
Lawak
21
Bosan
13
0
0
Komen: 103
Komen

Previous : -

Next       : Penampilan Pertama Bruce Sebagai Caitlyn Jenner

Komen Terbaru

Quote caprut 28-3-2017 10:58 PM
AppropriateNick replied at 30-10-2016 12:24 AM
ko tak tgk ke kim kardashian pnya cite dlu..aku tgk sekali imbas dh pelik..
apahal la org tua lak ...

Ko ni tayah tgok, baca ko pnye penulisan pon da boleh byg adik2 acah jantan

Lain-lain Komen

Quote lolali 2-6-2015 09:00 AM
oh my.....
Quote mokcikKSKB 2-6-2015 09:08 AM
Edited by mokcikKSKB at 2-6-2015 09:10 AM

Call me caitlyn uolssss...after mekap berkati2 akhirnya u look stunning bruce..erk..caitlyn...bukan kaitlyn okeh!!
Quote merrissa 2-6-2015 09:21 AM
ramping nya perut....kaya mampu la suntik besar kecik sana sini....kihkihkihkih

macam citer glee lak...cume pompuan tuh tuka jadi laki, ni laki jadi pompuan
Quote dubuk 2-6-2015 09:21 AM
bru jenner orang tua rupanya
Quote alieyrina 2-6-2015 09:27 AM
Edited by alieyrina at 2-6-2015 09:32 AM

Aku xleh hadam kes ni..kesian kendall n kylie...tp knowing depa memg family yg open so xdak problem la kut  
bye2 bruce ...hellllo caitlyn  
Quote lizaluvliz 2-6-2015 09:36 AM
hakak x kisah ..tp kesian kt anak2 dia...
nk panggil daddy ke mummy
Quote miabebe 2-6-2015 09:43 AM
What the......???

Apekehe jantan neh..gender confused to da max
Quote zuliana29 2-6-2015 10:03 AM
tu la nk tye td.. agak2 anak panggil mummy ke daddy... huhuuu... suka tgk bruce ngan anak2 dia..
Quote LipasComel 2-6-2015 10:39 AM
pandai pilih nama
Quote fifie_olin 2-6-2015 11:15 AM
dia belakon cite ape ye...jenuh aku nk igt blk citer tu...
x sangka plk nk pmpn...
dh jd pmpn nmpk muda blk ....ms lelaki kedut bersepah2 kot
Quote bazinga 2-6-2015 12:09 PM
Sekali imbas aku tgk mula2 cover ni,, aku ingtkan pompuan.
Sudah jd cantik bruce
Quote nicuya 2-6-2015 01:32 PM
mcm janice dickinson
Quote meiya_loya 2-6-2015 03:00 PM
perghh....boobs. sejak biler ade boobs neh.. last time tgk leper lagi.
Quote cmf_blingblings 2-6-2015 04:02 PM
kepit jangan tak kepit
Quote sweetgirl 2-6-2015 04:13 PM
Quote sweetgirl 2-6-2015 04:15 PM


sebelum bertukar jd gegel
Quote sweetgirl 2-6-2015 04:18 PM
Quote sweetgirl 2-6-2015 04:19 PM
Quote sweetgirl 2-6-2015 04:24 PM

Lihat semua komen(104)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top