Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

LARI [AARON AZIZ, DIRA ZAHAR, ERIN MALEK]

7-6-2013 05:34 PM| Komen: 16

Sinopsis:
Lari mengisahkan perjalanan hidup Khalif (Aaron Aziz) yang bercinta dengan Maya (Dira) tetapi terpaksa meninggalkan hasratnya untuk terus menyunting gadis pilihannya apabila menerima tentangan daripada keluarga selepas dia mengambil keputusan untuk menjadi askar.

Maya pula dikahwinkan dengan KJ lakonan Ery Putra. Selepas tujuh tahun berpisah dan tidak pernah bersua muka, akhirnya Khalif pulang ke kampung selepas mendapat berita mengenai kematian ayahnya.

Bukan saja kehilangan ayah, malah Khalif juga terkejut apabila mendapat tahu yang adiknya (Erin) pula hilang. Maya yang kebetulan berdepan krisis rumah tangga dengan suaminya mengambil keputusan membantu Khalif mencari adiknya dan bermulalah pengembaraan penuh aksi Khalif dalam memperjuangkan maruah adiknya yang terbabit dalam sindiket perdagangan wanita.

Apakah nasib Khalif selepas itu dan berjayakah dia mendapatkan semula adiknya daripada terus menjadi mangsa? Maya pula mencari jalan untuk kembali menyintai Khalif. Apakah kesudahannya?


Trailer:







Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
0
0
0
Komen: 16
Komen

Previous : DIANA

Next       : Bond 24 (2014??)

Komen Terbaru

Quote amyainsamad 8-7-2013 01:09 PM
astro 1....

Lain-lain Komen

Quote lahnapi 6-6-2013 05:00 PM
Sapa sini dah tengok? Mohon review boleh. Ingat nak usha hujung minggu ni.
Quote ida78 7-6-2013 10:05 AM
mlm tadi dh tgk..best gak,..tak boring..part lawan2 pun best..
Quote khailya 7-6-2013 11:09 AM
sinopsis mcm cerita drama jer..huhuhuhu
Quote hasell 7-6-2013 02:18 PM
another lawan2 story...

kita ni mmg leak dlm filem yg memberi motivasi erk.
kalu wat filem, 80% part negartif, 20% positif.. part insaf2 pun dah kat hujung2.. choi sgt
Quote eddlisa_uyuk 11-6-2013 10:36 PM
promo cam kurang je
Quote abbey 17-6-2013 01:59 PM
tkde yg dah tgk ke citer ni??
tkde review pn...
Quote takeshi_anwar 17-6-2013 05:11 PM
takde review ke.. sendu jer
Quote eddlisa_uyuk 18-6-2013 01:21 AM
terbaca pasal AI ckp jgn cinema tayang time magrib....
sbb tayangan lari nih byk waktu tak kena
Quote juliet80 19-6-2013 12:45 PM
dah tengok citer LARI ni...BEST

pjalanan citer pantas xde meleret2....lokasi & pmandangan  smua cantik2....

paling iols suka Hazama yg blakon sbagai watak pembantu mmng membantu
sangat2 spanjang pjalanan citer..masa scene cemas pun bleh buat kita rasa lawak
ja mmang penyeri dalam citer LARI ni...

Quote silenceprotess 29-6-2013 04:16 PM
Baru ja td tengok online.. best gak sedih pon ada.. huhuhuh.. tp cerita dalam 2,3 hari pastu habis.. ermm
Quote AprilNing 1-7-2013 12:15 PM
Dah sampai masa nya pengarah , penerbit kat Malaysia ni stop dari keluarkan movie2 macam gini..
plot yg sangat basi dah..

apa beza movie ni dgn LANGGAR..

pusing2 gitu je la..balas dendam pastu dendam terbalas..The End
sangat choi ok
Quote AprilNing 1-7-2013 12:18 PM
boleh kira berapa baris je dailog pelakon2 dalam movie ni

apa motif Maya(Zira) membontot Khalif (Aaron Aziz) ke Thailand hanya semata2 nak beritahu yg keadaan disana dah bnyk berubah, even tho laki dah masuk penjara..Dira tu masih isteri orang

..hello beb..Khalif tu bekas mat terap, takat lorong2 tikus petik jari je Khalif tu boleh masuk.
watak Maya sgt2 la tidak membantu..tak ada pun tak apa
Quote gusimerah 6-7-2013 09:55 PM
I baru beli dvd nya. Plot cerita agak ringan sesuai jd drama. tapi tahap aksi berlawan AA dlm  filem ni npk lebih hebat  dan ganas berbanding kl gengster.  Watak maya alahai setakat cam watak selit aje... wujudnya hazama ada kelucuan di situ.
Quote arisa_imamura 6-7-2013 11:47 PM
apa kaitan tajuk LARI dgn jalan ceritanya? sepatutnya ahmad idham letak nama BERGADUH..tu je la kejenye sepanjang2 citer ni..mat haron lebih sesuai jadi bapak erin malek..
Quote hanna88 8-7-2013 12:54 PM
download sajokk
Quote amyainsamad 8-7-2013 01:09 PM
astro 1....

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top