Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Apa Patut Lelaki Buat Bila Wanita Sedang Datang Bulan?

28-4-2014 02:08 PM| Komen: 31




Hadiahkan coklat kepadanya. Pasti si dia gembira menerimanya . Sesungguhnya pemberian kamu itu menjadi ubat kepada emosi gadis kala itu.

Buktikan peranan lelaki perlu untuk memahami pasangannya. Ikut rentak si dia dan layanlah dia sebagai seorang puteri sepanjang minggu itu.

Lelaki sering kena leteran tentu mendapati kedatangan period teman wanitanya bukanlah hari yang paling indah. Cuba tumpukan perhatian lebih kepadanya dan jangan mendatangkan marahnya. Ucapkan cinta dan pujian cantik lebih Clebih

Harap teman lelaki lebih memahami dan tidak mengemukakan apa-apa persoalan atau masalah dalam waktu begini. Kejutan perlulah yang bermanfaat dan benar-benar menggembirakan.





Bila si keksaih mula bertanyakan badannya, jangan pula menambah bara dengan mengungkit apa yang dia makan semalam.

Sebaik-baiknya tarik kekasihmu dan bawa dia bersiar-siar. Udara segar mampu mengubah moodnya. Jangan sesekali mengingatkan dia mengenai ketidakselesaanya.

Jangan bangkang jika dia mengutarakan masalah kamu masih merokok walaupun sudah berjanji mahu berhenti, atau baju kamu bertaburan di lantai, kerana saat begini memungkinkan dia meniggikan suara.

Adakah lebih baik jika kamu pelajari kehadiran period wanita kerana kamu akan sehidup semati dengan isteri atau bakal isteri. Barulah bahagia dan serasi hidup.

Bagi suami belailah isteri jika dia dalam kesakitan. Dodoi isteri agar dia lebih tenang. Manakala sang kekasih pula, bisikan kata-kata manis di telinganya menerusi telefon jika dia rasa kurang selesa.


Apa Reaksi Anda...

Bagus
21
Marah
19
Terkejut
31
Sedih
13
Lawak
24
Bosan
22
Komen: 32
Komen

Previous : Sanggupkah Anda Berkahwin Dengan Wanita Yang Tiada Dara?

Next       : Awek Garang

Komen Terbaru

Quote ahmadkda 9-5-2014 07:25 AM
Loxlaxman posted on 7-5-2014 05:09 PM
Que.."Sepesen" tu bahasa Jawa ka  .... @ahmadkda ... aku Siam, hang Jawa kan?

tak pernah check pulak jawa kaa siam kaa apa . .

Lain-lain Komen

Quote sofea_jenab 17-4-2014 12:54 PM
Suami perlu memahami isteri ...
Quote ahmadkda 17-4-2014 01:12 PM
Tanya dah habis ke belum bulan . .
Quote johndoe17 17-4-2014 01:14 PM
Tolong beli pad
Quote AbukRokok 17-4-2014 01:35 PM
Blood Moon



Quote purpledesire 17-4-2014 04:35 PM
lelaki tak perlu bg apa2 pun..cuma tolong jgn banyak ckp pastu jgn banyak tanya..
Quote ahmadkda 17-4-2014 09:44 PM
purpledesire posted on 17-4-2014 04:35 PM
lelaki tak perlu bg apa2 pun..cuma tolong jgn banyak ckp pastu jgn banyak tanya..

Kena tanya, mana bulih bulan lama2
Quote lima_kupang 17-4-2014 11:51 PM
pacak kan bendera jepon kat atas bumbung rumah...

nanti orng semua kan paham kau dlm keadaan tak keruan...

jiran2 pon tak kan buat benda2 yang buat kau sakit hati....
Quote alinone78 18-4-2014 02:23 PM
lelaki bila perempuan datang bulan
p bakar tungku untuk bini
senang depa nak tuam
(ni kalau yang jenis sakit senggugut)

perempuan pula bila datang bulan
bagitau siap2 kat suami
takut suami tersilap TERJAH
Quote alinone78 18-4-2014 02:24 PM
tips untuk lelaki n perempuan yang belum nikah :
hangpa belum nikah tak payah la share benda2 alah ni

Quote dapperman 18-4-2014 04:04 PM
pompuan datang bulan suka mkn apa?
ada mengidam apa2 dak?
saja ja aku tnya utk persediaan jdi laki org.
hehe.
Quote nanacinta 18-4-2014 04:22 PM
dapperman posted on 18-4-2014 04:04 PM
pompuan datang bulan suka mkn apa?
ada mengidam apa2 dak?
saja ja aku tnya utk persediaan jdi laki ...

perempuan datang bulan mengidam nak makan orang...
Quote dapperman 18-4-2014 07:18 PM
nanacinta posted on 18-4-2014 04:22 PM
perempuan datang bulan mengidam nak makan orang...

wakakaka.
Pndai hang gurau.
Quote aczan 19-4-2014 10:44 PM
Aku faham maksud sebenar TT dan aku yakin orang2 lainpun faham cuma buat-buat tak faham. Justeru itu biar aku cakap terus terang saja. Bila isteri pertama kau datang bulan dan kau nak seks jugak, kau balik rumah isteri kedua, Tapi bila isteri kedua kaupun datang bulan, kau balik rumah isteri ketiga..begitulah seterusnya. Sebab itulah islam membenarkan lelaki kahwin lebih dari 1. TK.
Quote purpledesire 20-4-2014 04:28 PM
ahmadkda posted on 17-4-2014 09:44 PM
Kena tanya, mana bulih bulan lama2

heheee..kalo yg dah kawin mgkin penting la utk suami tanya kat isteri dia..huhuu
Quote purpledesire 20-4-2014 04:29 PM
tq momod @tudung_bawal sbb bg tacang..
Quote ahmadkda 20-4-2014 04:52 PM
purpledesire posted on 20-4-2014 04:28 PM
heheee..kalo yg dah kawin mgkin penting la utk suami tanya kat isteri dia..huhuu

masuk 3-4 hari dah start tanya, rasa cam lama je bulan nak habis . .
Quote purpledesire 20-4-2014 04:55 PM
ahmadkda posted on 20-4-2014 04:52 PM
masuk 3-4 hari dah start tanya, rasa cam lama je bulan nak habis . .

heheee..tu ujian namanya..utk sume yg bergelar suami..huhuu
Quote ahmadkda 20-4-2014 05:03 PM
purpledesire posted on 20-4-2014 04:55 PM
heheee..tu ujian namanya..utk sume yg bergelar suami..huhuu

Kalau selalu sgt tanya, dia akan tanya balik nak cara lain ker...
Quote purpledesire 20-4-2014 05:14 PM
ahmadkda posted on 20-4-2014 05:03 PM
Kalau selalu sgt tanya, dia akan tanya balik nak cara lain ker...

hahaa..no comment..

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.149579s Gzip On
To Top