Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
4179
View
39
Reply

Lupakan Fesyen Peliknya, Lady Gaga Tampil Lebih Elegan Kali Ini

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-9-2015 11:55 AM | Show all posts |Read mode
Oleh Adib Za

Penyanyi Lady Gaga yang terkenal dengan fesyen pelik dan unik, kali ini dilihat melupakan seketika persalinannya itu.


Ketika tampil di Anugerah Emmy baru-baru ini, Lady Gaga dilihat begitu anggun dan elegan, sangat berlainan dengan fesyennya terdahulu.


Ini membuatkan penyanyi itu mendapat pujian daripada ramai peminat. Namun, tidak kurang juga yang menyoalnya mengapa mengubah penampilan menjadi 'normal' sahaja.


Apa pun, persalinannya kali ini memang sangat bersesuaian dengan konsep majlis yang berprestij. - CARI Infonet




(Sumber foto: Mirror.co.uk)
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 11:59 AM | Show all posts
cantik gak lady gaga ni bila jadi normal
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 12:36 PM | Show all posts
kini tinggal Kak Didie Gaga pulak. adakah dia nak ikut jejak langkah Lady Gaga? ataupun still tampil dgn fesyen pelik walaupun Lady Gaga dah bertaubat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 12:48 PM | Show all posts
cantik rupanya dia bila back to normal.

ini tidak, asik pesen pelik2 sajork
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 12:49 PM | Show all posts
cntik juga dia ni...muka innocent
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah gemuk sekarang nampak matang
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
*Gemuk sikit
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
*gemuk sikit
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 01:33 PM | Show all posts
kenapa pesyen kat pinggang dia tu nampak pelik..
mcm gambor copy paste/tampal je..
ke mata ku yg silap tgk...?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 01:45 PM | Show all posts
sejak bertunang die mmg dh makin kurg seksi n pelik
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 02:30 PM | Show all posts
baru nampak macam orang
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 02:38 PM | Show all posts
mcm jo sket
nmpk tua plak

tp mmg elegan



Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik pulak dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 03:22 PM | Show all posts
ni br muka dia ek....lawa gak
nk kawin gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 03:24 PM | Show all posts
baru terserlah kecantikan dia........kipidap lady gaga
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 03:26 PM | Show all posts
thumbs up!
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 03:27 PM | Show all posts
nmpk cantik pulak bila dia dlm keadaan normal..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 04:16 PM | Show all posts
idadzira replied at 21-9-2015 11:59 AM
cantik gak lady gaga ni bila jadi normal

betul..betul...betul..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 04:30 PM | Show all posts
terkejut gak la tgk dia..cantik juga lady gaga camni
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2015 04:45 PM | Show all posts




cantik lady gaga ni. memula kenal dia masa dia kene prank kt boiling points MTV.. mase tu lom jd retis lg...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104244s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list