Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
5164
View
70
Reply

[Tempatan] Warga emas, 76 tahun meninggal di kerusi ruang menunggu kaunter JPJ Seksyen 7 BB Bangi

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2021 05:03 PM | Show all posts |Read mode
Mati di kerusi menunggu kaunter JPJ
Oleh Nor Azizah Mokhtar - September 14, 2021 @ 4:18pm


Seorang lelaki warga emas meninggal dunia di kerusi ruang menunggu kaunter Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) cawangan Bangi, Seksyen 7 Bandar Baru Bangi dekat sini, pagi tadi. - Foto pembaca

KUALA LUMPUR: Seorang lelaki warga emas meninggal dunia di kerusi ruang menunggu kaunter Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) cawangan Bangi, Seksyen 7 Bandar Baru Bangi dekat sini, pagi tadi.

Polis menerima satu laporan pada jam 10.21 pagi berkenaan seorang lelaki tempatan tidak sedarkan diri di kerusi tempat menunggu jabatan berkenaan.

Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan, berkata susulan itu, sebuah ambulans bersama petugas perubatan bergegas ke tempat kejadian untuk memeriksa keadaan mangsa.

"Bagaimanapun, mangsa yang berusia 76 tahun disahkan sudah meninggal dunia dan mayatnya kemudian dihantar ke Unit Forensik Hospital Kajang untuk tindakan lanjut.

"Buat masa ini kematian mangsa diklasifikasikan sebagai mati mengejut dan siasatan masih dijalankan," katanya dalam kenyataan, hari ini.

Katanya lagi, orang orang yang mempunyai sebarang maklumat mengenai kes ini boleh menghubungi pegawai penyiasat, Sarjan Ariffin ditalian03-89114222 atau mana-mana balai polis berhampiran.

Sementara itu, tular di media sosial hari ini beberapa gambar dan video berhubung kejadian itu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama sgt tggu tu. staff 60% percent je msok kjer. Dari 60 tolak EL tolak MIA tolak ngeteh jadi la 10%. So, sruh je semua pnjawat awam msok kjer
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannye
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
salam takziah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama sgt tggu tu. staff 60% percent je msok kjer. Dari 60 tolak EL tolak MIA tolak ngeteh jadi la 10%. So, sruh je semua pnjawat awam msok kjer
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni baru betul tunggu sampai mereput..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:13 PM | Show all posts
caprut replied at 14-9-2021 05:11 PM
Lama sgt tggu tu. staff 60% percent je msok kjer. Dari 60 tolak EL tolak MIA tolak ngeteh jadi la 10 ...

dah la reduce staff. staff yang hdair pula jenis ngopi 24 jam.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
masa pandemik ni..utamakanlah rentua tu semua....kot drng ada penyakit ke...pyh nau la...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kesiannya atuk ni..takziah utk keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols suker idea bosskurr wujudkan utc. Amek no pas tu larik g outlet lain koh2.. setel urusan 2-3 tmpt.. pas opis haur lagik memandangkan meols keje opis hr. xde ngulat2 plus xsempat nk mereputs tunggu turn
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 14-9-2021 06:01 PM
Meols suker idea bosskurr wujudkan utc. Amek no pas tu larik g outlet lain koh2.. setel urusan 2-3 t ...

setuju..walaupun meols tak suka bosskur tapi utc tu memang meols puji..staff jpj ke immi ke pejabat pos ke memang laju je buat keje..meols penah g utc pudu time lunch kejap je siap sapsapsoi
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 14-9-2021 06:04 PM
setuju..walaupun meols tak suka bosskur tapi utc tu memang meols puji..staff jpj ke immi ke pejaba ...

Kan hehehee.. Iya siz.. plus meols sejenis failed parking hahaha sonang yach kojo den.. tapayah rerebot parkin utk setiap bangunan yg maseh memerlukan kehadiran fizikal. Yg dah bole online lyn online sajork.. cth skang cecukai dah boleh online kn.. dedolu majlis bandaran pun meols serbu kt utc hahaahaa skali byr dende parking sbb tu la.. nk park payah. Maka meols sesuka suki jah park beskal meols merata2 koh2
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk sgt lama menunggu kat jab gomen
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 14-9-2021 06:01 PM
Meols suker idea bosskurr wujudkan utc. Amek no pas tu larik g outlet lain koh2.. setel urusan 2-3 t ...

Kan...sennag kot semua urusan berkaitan gomen bawah 1 bumbung...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:56 PM | Show all posts
warga emas takde special lane ke ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya...innalillah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 yg keje kaunter pun, punya lembab..org dtg x ramai pun lama nk tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon status faaksin dirahsiakan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 08:18 PM | Show all posts
Takziah...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
takziah diucapkan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list